Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviyorum

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

eveet son durum,

bugün sırf kendisini görmemek için bir tane ders var ona gitmedim çünkü görünce sıkıntı yaratıyor bünyede.

neyse işte,sonraki dersime gittim sonra dersten çıktım falan tam okuldan çıkıyorum ve seviniyorum bugün görmedim diye derken bi baktım birisi gülerek bana doğru geliyor.Naber nasılsın şu bu bi arkadaşımı bekliyorum beni burda yanlız bırakmazsın değil mi dedi. Tabicanım beklerim dedim.hep arkadaş ortamında muhabbet ettiğimiz için bu 2. yanlız kalışımızdı.Nasıl gidiyor hayat dedim monoton,çok sıkılıyorum dedi.(iç ses:hayatına renk olayım.) ne güzel sevgilin var uzun süredir birliktesin kıymetini bil dedim (aklımca yokluyorum) bilmiyorum ki off gibi bi tepki verdi.konuşmanın ilerleyen dakikalarında da ee okulun bitiyo bu dönem bi söz bi nişan artık dedim ve hehehehe şeklinde gayet zevzek bir biçimde güldüm.yok canım olur mu daha olmaz öyle bişey erken dedi.(iç ses:bingo!)

bu arada konuşurken elini sürekli bacağıma koyuyor,yani konuşurken koyup çekersin normaldir ama bildiğin koyup öyle konuşuyor,kolumu tutuyo konuşurken falan...yani bunlardan sinyal almam çok saçma da insan bu durumdayken çok ufak da olsa bi işaret bekliyo işte naparsın :)çünkü bu kadar sıcak davranıcak kadar samimi değiliz daha 1-2 aydır tanışıyoruz.

en son işte ayrılıyoruz yağmur yağıyodu (tam romantik sahne) arabasına kadar götürdüm konuştuk biraz daha neyse görüşürüz dedim görüşürüz dedi tam arkamı dönme hareketi yaptım o da öpmek için yeltendi böyle garip bir durum oluştu.pardon ya işte yağmur yağıyo ondan acele ettim falan birşeyler saçmaladım klasik kız tribi yaptı aa küstüm valla dedi tamam gel öpeyim dedim yok işte olmaz artık geçti falan derken SEN MİSİN ARKADAŞ DEDİM TUTTUM KOLUNDAN ÇEKTİM ÖPTÜM.sonra bıraktım kolunu 2-3 saniye baktı böyle gülerek ben de birşey demedim baktım salak bir ortam oluştu sonra görüşürüz dedim görüşürüz dedi gitti.

SONRA DA İŞTE BENZİN ALIRKEN ISSIZ ADAM CD SİNİ GÖRDÜM ALDIM TAKTIM DİNLEYİP DİNLEYİP SİGARA İÇTİM. pöfffffffff
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...