sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 gençler ben erkeğim,o da kız ama sevgilis var ama boş değil bana.. got it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 peki senin de sevgilin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 e kız sana boş değilse çıktığı varsa sen boşver o kızı lerde senle çıkar başkasına boş olmaz dolu olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaaa bırak yaa abicim terkedin topiki bırakın bişi var sandık hayret bişe.. sevgilin yoksa ne duruosun ayar oldum ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kermit doğru söylüyosun da insan mantık yürütmek istemiyo bu durumda bir gülümsemesi bile yetiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 başkasını bul dolu olmayan birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sevgili 4 senelik abicim kolay sanıyosunuz herşeyi edit: oldu nerde satılıyo gidip alayım ? :D allala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 4 senelikse çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bİ DAKKA LAN HANGİ KIZDAN BAHSEDİOSUN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kermit "dolu"dan kastın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ehe ehe ehe Bak sana güzellikle söyliyeyim hiç trollemeden, Bir kere külliyen yalan olan muhabbet: "yok o bana karşı boş değil ama sevgilisi var bıtbıtbıt we are in love but cant taç dis dını nı nı" Bi git allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fede said: kermit "dolu"dan kastın ne annadın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yok anlamadım. anlatsana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 damsız damsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yok o başka şey söyledi. ondan duymak istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ALINDA GÖZLERİNİZ ACISIN. Ben uyuyom bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: yok o başka şey söyledi. ondan duymak istiyorum ben ANLA İŞTE PEZEVENKLİK YAPMA ASDJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 PIRT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bende seviyorum kafamda iyi efkar yapmak yerine facebook hackleme yöntemlerini araştırıyorum çünkü çok pis kazık yediğime inanıyorum =) ilginç hekır olcam babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Gkgokhan said: ALINDA GÖZLERİNİZ ACISIN. Ben uyuyom bay. eğer günün birinde böle bi mutantla karşılaşırsak gözlerimiz ayvayı yer abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sipeyskek bende doluyum diyo ama ,daha dogrusu bos deılım dıyo ne diyon ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dolu gezmeyin boşaltın arada (içinizi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben yasadım aynısını sen paranoyak olucaksın o dort senelik sevgilinin yanında hissettikleriç çok taze olsada şuan cerezsin. olduda basladınız birseylere aklındaki soru isaretleri sana kendini dogratacak en sonunda tilki evine doner,sende kaybolan 5 ayının içinde tekrar tekrar kaybolursun güzel bi hayatecrübesi olur 1 musubet 1000 nasihattan iyidir ama bak istersen körükörüne depar at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 10 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar