Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ekşide sol frame'de dikkatimi çekti şimdi, paylaşayım dedim. said: NTV’de yayınlanan Seçim Otobüsü Programı’nda üç kişinin yaptığı aleni darbe çağrısı yayınlandı. Üstelik de olay bir “canlı yayın kazası” değildi. NTV’de bugün saat 12:00 ile 13:00 arasında tarihe kara harflerle geçecek bir yayın yapıldı. NTV’de yayınlanan Seçim Otobüsü Programı’nda üç kişinin yaptığı aleni darbe çağrısı yayınlandı. Üstelik de olay bir “canlı yayın kazası” değildi. Program ekranlara banttan geldi. NTV’nin yerel seçimin nabzını tutmak için yayına soktuğu ve belediye otobüsü görünümünde bir otobüste vatandaşların fikirleri alınarak yapılan yayın bir süredir provokatif bir hal almıştı. Otobüste farklı siyasi görüşte insanlar adeta birbirine düşürülüyordu. Programın bugün sabah kuşağında yayına sokulan bölümünde ise tam anlamıyla bir skandal yaşandı. AKP KAPATILSIN OLMAZSA DARBE Sözkonusu şahıs önce AKP’nin kapatılması yönünde çağrıda bulundu. Hiçbir belediye hizmetinin önemli olmadığını söyleyen şahıs, AKP’nin laiklik ya da Deniz Feneri çerçevesinde kapatılması çağrısı yaptı ve “inşallah” çekti. Daha sonra ise darbe çağrısına geçti. BANTTAN DARBE ÇAĞRISI “Çarşaflıya rozet taktı benim için CHP bitti, benim tek partim Osman Pamukoğlu’nun partisidir” diyen genç bir vatandaş açıkça darbe çağrısı yaptı ve “ben darbe taraftarıyım, birçok şeyin resetlenmesi lazım, darbeyle birçok kişiye gözdağı verilmesi lazım.” gibi cümleler kurdu. Bu sırada bir genç kız da sözkonusu şahsa destek verdi ve darbe diyaloğu başladı. NTV’nin banttan yayınladığı programda darbe çağrısı laf arasında da geçmiyordu. Çağrı yaklaşık 1 dakika boyunca sürdü ve askerin neden müdahale etmesi gerektiği, müdahale edip nasıl temizlik yapması gerektiği anlatıldı. Sözkonusu kişiler üniversite okumanın saçma olduğunu en doğrusunun askerin gelmesi olduğunu, ülke geriye gitse bile darbe yapılması gerektiğini söylediler. Bu sözler kesintisiz yayınlandı. Üstelik de NTV’nin neşeli müziği eşliğinde. NTV yöneticileri banttan bile olsa bu sözler yayında akarken müdahale etmedi ve yayını kesmediler. Bilindiği gibi Türkiye’de darbe çağrısı yapmak suç. Bunu basın yayın yoluyla yapmak da ayrı bir suç. NTV’nin bu yayını üzerine sivil toplum kuruluşları ve savcıların harekete geçip geçmeyeceği merakla bekleniyor… NTV bu ayıp için hala özür dilemiş değil... Haber7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Niye özür dilesin NTV? Atatürk'ü sevmiyorum diyen sıkmabaşı çıkardı diye yayımcılar, sunucular özür diledi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 halkın bazı istekleri demokratik oluyorda neden darbe istemesi demokratik olmuyor ayrıca bunun kesilmesi gereken bir yanı yok ki bi genç darbe olmalı diyince darbe çağrısı mı oluyor bu bıraksın bunları haber 7 deniz feneri dedi diye dokunmus belli ki pekaziz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Doğru demiş adam, helal lol Keşke arkadan biri kalkıp "ama halkın tercihi demokrasi bık bık faşistler sizi" diye çıkışsaymış, otobüsün ortasında tekme tokat dövülüp dışarı atılsaymış video daha keyifli olurmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Adamın siyasi duruşuna katılmasam da, belirttiği fikrin televizyonda yayınlanmasında ne gibi bir terslik, ayıp var anlayamadım. NTV'yi yerme amaçlı yapılmış bir haber gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Demokrasi oyuncak bunların elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pekaziz said: Niye özür dilesin NTV? Atatürk'ü sevmiyorum diyen sıkmabaşı çıkardı diye yayımcılar, sunucular özür diledi mi? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Haber kanalı bu, böyle bir amaç taşıdığına inanmıyorum; ki amaçlara yönelik haber yapan kuruluşlar göz önünde bulundurulduğunda (ki aralarından biri de bu haberi yayınlayan internet sitesi) gözüme batmıyor. Etik olmama durumu bile yok yani sanırım, bırakın yasadışı vs. falan olmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dogru demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kanal 7 yi kaale almayan bir kitlenin arasına haberini sokuşturmuşsun ama gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 said: NTV’nin yerel seçimin nabzını tutmak için yayına soktuğu ve belediye otobüsü görünümünde bir otobüste vatandaşların fikirleri alınarak yapılan yayın bir süredir provokatif bir hal almıştı. Eahah vay canına be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 said: o çocuğun cümlelerinin ntv tarafından sansürlenmesi demek, darbe yapılıp meclisi kapatılmış bir ülkede yaşamanın en küçük örneği olurdu demek. o darbe olsun heveslisi çocuğa bunu söylemek için o otobüste olmak bile bana yeterdi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pekaziz said: Atatürk'ü sevmiyorum diyen sıkmabaşı çıkardı diye yayımcılar ama kiz "ba$ima bi$ey gelmeyecekse" diye ba$lami$ti cumleye, o nedenle ozurden muaf oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Esh said: pekaziz said: Atatürk'ü sevmiyorum diyen sıkmabaşı çıkardı diye yayımcılar ama kiz "ba$ima bi$ey gelmeyecekse" diye ba$lami$ti cumleye, o nedenle ozurden muaf oldu. o deilde bu lafı bu ülkede söyleyebilme özgürlüğünü veren adamı tanımıyo hanımkızımız sanırım. yada dur dur boşver irdelemiim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 allah o kıza dil verdiği için söyleyebildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 İfade özgürlüğü ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Haber 7 kim allaskina? Bir benzeri icin Kilicdaroglu'ndan Vakit'e su guzel ayari verebiliriz hatta: http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=siyaset&KategoriID=12&ArticleID=1072741&Date=18.03.2009&b=Kilicdaroglu%20Vakit%20muhabiri%20ile%20boyle%20tartisti&ver=11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pekaziz said: Niye özür dilesin NTV? Atatürk'ü sevmiyorum diyen sıkmabaşı çıkardı diye yayımcılar, sunucular özür diledi mi? atatürk'ü sevmemek yasaya aykırı değil. arabistan gibi atatürk'ü sevmeyenlerin organını kesmiyoruz. eagle_dnz said: halkın bazı istekleri demokratik oluyorda neden darbe istemesi demokratik olmuyor ayrıca bunun kesilmesi gereken bir yanı yok ki bi genç darbe olmalı diyince darbe çağrısı mı oluyor bu bıraksın bunları haber 7 deniz feneri dedi diye dokunmus belli ki çünkü demokrasiyi kaldırmak demokrasiye aykırı diye? muhteşem bir bataklık oluşturmuşsun diğer 'demokrasi kalkması da demokratik bir istektir" diyenler saplansın diye, tebrik ederim. bir taşla sürü indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Orasından burasından anlamışsın yine, laf cambazlığını iyi beceriyorsunuz. Darbe olmasını isterim diyor adam. Siz değil miydiniz düşünce özgürlüğü olsun, isteyen Ermenileri kestik desin, isteyen Atatürk'e küfür etsin diyen? Kimin neyi düşüneceğine karar verecek olan merci siz misiniz? Kimsiziniz siz cidden? Atatürkçülerin bir araya gelmesinden rahatsız oldunuz, Ergenekon saçmalıklarını ortaya attınız. Şimdi kafalardaki düşünceye bile zincir vurmaya çalışıyorunuz. O kadar çelişiyorsunuz ki kendi içinizde, tutarsızlığını vıcık vıcık damlıyor sözlerinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 zamanında tayyip erdoğan, "demokrasi araç değil amaçtır, vakti gelince elbette ki demokrasiyi kaldıracağız" dedikten sonra özür dilemedi. türk televizyonlardan bir başka hikaye daha söyliyim ben size, hani geçenlerde "devletin" resmi yayın kanalı trt, "devletin" bazı kişilere açtığı ergenekon davasında kilit tanık olarak gösterilen tuncay güneyi televizyonlara çıkarmış, bu tuncay güney kişisi, deniz baykal a "ajan" demişti. peki ne mi oldu ? "devlet" bakanı, trt hakkında soruşturma açılmasına izin vermedi. devlet kelimesini hükümet ile değiştirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pekaziz said: Orasından burasından anlamışsın yine, laf cambazlığını iyi beceriyorsunuz. Darbe olmasını isterim diyor adam. Siz değil miydiniz düşünce özgürlüğü olsun, isteyen Ermenileri kestik desin, isteyen Atatürk'e küfür etsin diyen? Kimin neyi düşüneceğine karar verecek olan merci siz misiniz? Kimsiziniz siz cidden? Atatürkçülerin bir araya gelmesinden rahatsız oldunuz, Ergenekon saçmalıklarını ortaya attınız. Şimdi kafalardaki düşünceye bile zincir vurmaya çalışıyorunuz. O kadar çelişiyorsunuz ki kendi içinizde, tutarsızlığını vıcık vıcık damlıyor sözlerinizden. yasaya aykırı olaya çağrı yapmak mübahsa "kürdistan kurulsun" ya da "şeriat gelsin" diyenlere de dokunmayalım? olur mu? kimin neyi düşüneceğine siz mi karar vereceksiniz peki? kimsiniz siz cidden? şimdi kafalardaki düşünceye bile zincir vurmaya çalışıyorsunuz. o kadar çelişiyorsunuz ki kendi içinize, tutarsızlığınız vıcık vıcık damlıyor, batırdınız mekanı. nasıl, hoşuna gitti mi? dediklerinin aynısını sana uygulayınca yayan kalıyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 O kadar saçmaladın ki. Darbeye karşı çıkıyorsun ama darbecilerin getirdiği anayasa hükümlerine bakarak beni suçluyorsun. 27 mayıs anayasası halk, gerekli gördüğünde zor kullanarak iktidarı ele geçirebilir diyordu. 12 Eylül sildi attı bu maddeleri. Ayrıca kıyaslaman alakasız. Bugün şeriat gelsin veya kürdistan kurulsun diyenlere kimse dokunmuyor. Ama ülkenin durumu kötü ne olacak diyenler sırf düşündükleri için tutuklanıp hapse konuyor. Madem yasalara o kadar saygılısın, darbelere karşısın; Tayyip'in yolsuzluklarına, devleti soyup soğana çevirmesine, Kurtuluş Savaşımızı soykırımcı ilan edenlere de karşı çıksana. Özgürlükçülüğün tıkanıyor mu oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yau kim sallar sokaktaki adamın darbe çağrısını. bi' fikir bile değil kaldı ki bu. olsa olsa temenni, istek vs. eyleme geçmek üzere planlaması yapılmamış fikir olduğu sürece isteyen istediğini düşünsün, söylesin. yasalarda zaten hangi eylemler suç ve ya değil yazıyor, mahkemeler de fikir mi, eyleme geçme çabası mı kararını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 adam görüşünü söylemiş eğer bişey varsa alsınlar o adamı basın özgürdür tarafsızdır ve bunu en iyi yapanda ntv dir on numara habercilik anlayışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Penthesilea said: Haber 7 kim allaskina? Bir benzeri icin Kilicdaroglu'ndan Vakit'e su guzel ayari verebiliriz hatta: http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=siyaset&KategoriID=12&ArticleID=1072741&Date=18.03.2009&b=Kilicdaroglu%20Vakit%20muhabiri%20ile%20boyle%20tartisti&ver=11 kılıcdaroglu said: " Ben yolda yürürken pisliğe basmak istemem. Vakit'in sorularını da böyle görüyorum. " Video iyiymiş hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar