NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Kesin doğru bu iddialar. Hatta bizim evi de kediler yaptı.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: NuKe, 19 Mayıs 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Kesin doğru bu iddialar. Hatta bizim evi de kediler yaptı. awehahusdfhusdgfduhfghudf[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 mmm herkez bir güzel dalga geçmiş... hiç gerçeklik - olabilite payı katmaca ekleyen olmamış... Ben ekliyeyim bir adet...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sıkııışşş vıck vıck[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ne kadar doğru olduğu bilinemez ( ben de doğruluk payının çok zayıf olduğunu düşünüyorum ) ama yine de ilgilenip paylaşmışsın. Teşekkür ederim.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Halfmumi, 20 Mayıs 2004 01:01 tarihinde demiş ki: mmm herkez bir güzel dalga geçmiş... hiç gerçeklik - olabilite payı katmaca ekleyen olmamış... Ben ekliyeyim bir adet... Ben bugün yorum yapıcaktım ama ufo gerçeiyle uuraştım ve şu an uykum geldi. Yarın yorum yapıcam sanırım.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Zorlamışlar biraz ama olmaz demiyorum herseyde bir gerçeklik payı vardır zaman bana bunu ogretti...(ne dedim ben!)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Palin, 19 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Kozyrev'in Batı'ya mesajı ile Einstein'in son sözleri arasındaki benzerlik son derece ilginçtir. Üstelik, Einstein, son sözlerinde, ''Ben Aynştayn'' demiyor; ''Ben Ayneşşeytan'' diyor. Bunun ne anlama geldiği ise, Hızır Tezkiresi'nde çok açık bir şekilde yazılmıştır: Tezkire'nin ''Vakıa'' ile ilgili bölümünde, ''Yedi Deccal'dan birinin Ayneşşeytan (Şeytanın Gözü)'' olduğu bildirilmiştir. Bilindiği gibi, İngilizce'de de ''eye'', ''göz'' demektir. yalan oldugunu söyle acıklayayım Vakıa süresinde "Yedi Deccal'dan birinin ayneşşeytan" diye geçen bir yer görmedim özellikle baktım arapçasınada türkçesinide!!![signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 20 Mayıs 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yok be yalandır[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 teoriyi yazan ki$i cok turk filmi izlemi$ herhalde... ;)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Yok BattalGazi filminden o atlılardan biride Nuri Alço [signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 20 Mayıs 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Son söylediği isim de Atatürk'tür.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 moda oldu bu ufolar... ama enteresanmış son sözler. bi incelemek lazım.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 einstein'nin agirlikli olarak almanca olan son sozlerin duyan tek kisi bakicisi olan bir bayandir, bu sahis amerikalidir ve almanca bilmez. gerisini size birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kulliyen yalan. pöhehe hatta. kulubemden çıkmaya zorlamayın beni az kaldı zaten sınawa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: NuKe, 19 Mayıs 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Kesin doğru bu iddialar. Hatta bizim evi de kediler yaptı. Yerlerdeyim ASejglkzdjghdfgj[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 "Ayneşşeytan (Şeytanın Gözü)'' olduğu bildirilmiştir. Bilindiği gibi, İngilizce'de de ''eye'', ''göz'' demektir. " bu eye olayı da artık bir anlam çıkarmak için iyice zorlayınca çıkmış olsa gerek.. bu kısım olmasa en azından yazı düzgün yazılmış diyeceğim de sıkışın da bi limiti olmalı bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Öeeeh hakkaten ayrı bi yetenekmiş kendisi lol..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 şimdi de ortaya ölümsüz hademeler mi çıktı? OMG![signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 beyler bence olmaz demeyin.. butun bu marx engels einstein hitler hepsinin ortak ozellikleri var tek ta**akli olmak gibi.. illuminati klaninin ortak ozelliginden bunlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yahu bunlar hep john w. heisenmaier yada harry g. freideriches diye adamlarin tam gaz populist kitaplarini satmak, millete okutmak, eger bitirip hala bagimlisi olarak kaldiysa bunlarin sequel leri ile propogandaya giris dersi vermek amaciyla ortaya atilmis COK BOKTAN SEYLER inanmayin ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 einstein bunlari soylediyse ben de gandalfim[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yenimi gelmiş akıllarına[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet ben bu sözleri söyledim[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar