Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutsuzluk

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

kız arkadaşım yok bi kere onu söyleyim hoşlandığım kız benden nefret ediyor galiba hep böyle olcak benle sohbetten kaçınıyo o kadar yani ne yaptım ki beyinsiz kız dersler kötüye gidiyo sınıfta kalmam an meselesi yurtta kalıyorum çok iğrenç ve odamdaki elemanın 7/24 sevgilisiyle sohbetini duymak zorundayım sinirim bozuluyo lanet olsun laaaanet ne biçim iştir bu oof oof laftan anlamıyolar bu kızlar bak yine basladım ooff ooff aptal ya ne diyim off
Sosyal ağlarda paylaş

yarım somunun var mı?bir ufak da evin?
kimselerin kulu kölesi değilmisin?
kimsenin sırtından geçindiğin de yok ya?
keyfine bak:en hoş dünyası olan sensin..

abi kimisi vardır bir dilim ekmekle mutlu olur kimisi vardır varlıklıdır herşeyi vardır ama mutluluğu yoktur,mutluluk öznel yani.derler ya mutluluk resmi yapılmaz yapılsada kişiden kişiye değişir.
bana gelince para yok,dersler orta kız arkadaş çok(sıkıldım artık) ama mutluyum çok şükür (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
Chewy said:
OogahBoogah said:

HERSEYE RAGMEN SUKURLER OLSUN

1. Param var
2. Kendimden memnunum
3. Arabam var

Zaten bunların 3ü diğer istediklerini sağlamıyor mu? :)

para ve arabayla elde ettikilerimden ne hayir gelir yahu

para ve arabanın hayatımdan bi gidip geldiği dönem vardı.1.5 senelik bi dönemdi.araba ihtiyaç onu geçtim.olay tamamen para yani :)

aradıgın mutluluga ulaşmak için bir şekilde para gerekli :).

araba olmasın ,cebinde de 10-20 ytl ile baya bi süre geçirince.ztn o zaman insan ilişkiside bozuluo sağlıkta.parayı düşünmekten hiç bişide mutlu olamıosun :).güzel bi ilişki yaşayayım diosun ulan 20 ytl ile kendimemi bakayım manitamıza kola mı ısmarlayalım derdine düşüosun.

test edildi onaylandı yani :).bu dönem eskiden 50 ytl haftalıgım vardı sora 10 ytle düştü gibi bişi değil.kucuklugunden beri sınırsız harcama limitin varken sora bi anda kendine bi su alıcak paran yok.ama teşekkür ediyorum bunları yaşamış oldugum için :).gerçekten şanslıyım

paran varken,bi düzen ve aile içi huzur varken mutluluk gelmicek ne zaman gelcek.öbür türlü aramayı gerçekten tavsiye etmem :)

yaşayınca insan kıymetini anlıo paranın.para hakkaten bi insan için şans yani

o yuzden burda param var ama mutsuzum diyenler bi kere daha düşünsünler :)

param yok kız arkadaşım yok ama mutluyum diyenler de kendinlerini kandırmasınlar :).polyannacılıga gerenk yok
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
1.kız arkadaşım var aramız çok iyi
2.para durumlarım iyi
3.bu haziranda okul bitiyo tam 4 senede bitmiş olucak dersler falan çok iyi
4.sağlığım süper
5.ailemle aram çok iyi
6.arabada var

hmm olumsuz bişey düşüniyim...

hmm...

heh göbek yaptım biraz hehe

baya kötü dota oynuyosun.

baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya baya kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
OogahBoogah said:
Chewy said:
OogahBoogah said:

HERSEYE RAGMEN SUKURLER OLSUN

1. Param var
2. Kendimden memnunum
3. Arabam var

Zaten bunların 3ü diğer istediklerini sağlamıyor mu? :)

para ve arabayla elde ettikilerimden ne hayir gelir yahu

param yok kız arkadaşım yok ama mutluyum diyenler de kendinlerini kandırmasınlar :).polyannacılıga gerenk yok

valla kız arkadaş güzel bişi tabiki ama bazen istemessin kız arkadaş biraz özgür takılayım istersen , açıkcası şuan öle bi moddayım , kız arkadaşım yok gayette memnunum , kendimi kandırmıyorum :D . Para için bişi diyemem , para olmassa olmaz ama kendime yeticek param olduğu sürece bir sorunum olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...