OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Su an neden mutsuz oldugumu aciklamak istiyorum oncelikle hayatimda ilk kez mutsuz oluyorum ciddi anlamda hatta babam spastikmisin surekli guluosun der bana herneyse trool cekmeden konuya geciyim 1. Ilk askimdan ayrildim(5 yasindan beri asiktim bu arada) yas 21 2. Derslerim inailmaz kotu okulum uzuycak ki hic hos deil(gerci hep kotuydu ama "seneye mezun olucak bizim cocuk" stresi var 3. Yine dersler of 4. Kiz arkadasim yok 5. Kizlara olan ilgim azaldi 6. Cok yemek yiyiyorum 7. Ve bugunle beraber spor umu aksatmaya basladim HERSEYE RAGMEN SUKURLER OLSUN 1. Param var 2. Kendimden memnunum 3. Arabam var ama eksiler cok daha agir basiyo neyse paylasmak istedim : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 I'm truley sorry for your lots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 OogahBoogah said: 1. Ilk askimdan ayrildim(5 yasindan beri asiktim bu arada) yas 21 oha eheh, alışmışsındır tabi senelerce (hayır beş yaşından beri çıktığınızı varsaymıyorum), koymuştur o yüzden şimdi bi süre sonra alışmayı ummaktan başka yapıcak bişey yok, ki alışırsın, insan nelere alışıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 alttakileri üste koy, benimki oluyo. ama deli gibi espiri yapıyorum. kendimle de dalga geçiyorum. sorun yok. geçer hepsi. ibrahim tatlıses - bu da geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kız arkadaşı salla ders çalış ve kilo sorunun varsa diyet yap (çok kilolu değilsen sporla kilo vermek zor, sporla daha ziyade kas ve kondisyon yapılır bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 5 yasidnan beri cikmiyorduk tabikide ama iste inanilamz bi iliski vardi bitti artik neyse kilo sorunum yok vucudum gayet iyi 1.5 senedir her gun sinav/mekik cekiyorum derslere de calisicam insallah ama iste off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hocam bikaç gün inzivaya çekil bi kafanı topla kendine gel. sonra bakarsın. yemeğin suyunu çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Dostum kendini içkiye-sigaraya verme kafanı dinle arkadaşlarınla gez toz eğlen yeni bir uğraş edin mutlu olmaya çalış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hic arkadasim olmadiginida belirtiyim yani tabikide var hic samimi arkdasim olmadi bi tane vardi oda artik yok iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 OogahBoogah said: 1. Param var 2. Kendimden memnunum 3. Arabam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Aynı şekilde -Okul sıçış -İş sıçış -Uyku düzeni sıçış -Kız arkadaşım yok.(buda sıçış) -Saint benoitten atılıp ''akşam lisesi''ne gitiğim için yeni insanlar ve düzgün insanlarla tanışamıyorum. -Her akşam nerdeyse içiyoruz. -Barda baya hesap kabarmış şimdi farkettim. -Eski götüboklu kız arkadaşlarım ''akşam lisesi'' muhabbeti yüzünden posta koyuyolar İyi taraflar: -Araba var -Para var yetiyo çok şükür -Aile iyi -En kötü 2 haftada 1 one night standimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 - okul "meh". idare ediyor bir şekilde. - araba, para yok. - süper loto tutacak diye çok inandım, tutmadı. depresyona girdim. - okul meh. ha demiştim.. evet.. zaten sonuna kadar sömürücem öğrencilik hakkımı, sonra da smmm stajı falan derken 30'una kadar "öğrenci" statüsü. YEY. - ama evdekileri söyleyince bu üstün fikrimi özellikle annem enrage oldu, 30'una kadar evlenmicen mi dedi. kaçtım. - hamburg maçı var. aklıma 2151245321 senaryo geliyor. 9 yıl sonra ilk kez böyle bir heyecan sardı. - bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Çok şükür ki One night standı es geçmiyorum hayatımda tek olumlu şey bu.Yoksa iyice kafayı sıyırırım. kafam güzelken iyi sarıyorum millete okulda bok para da yok işte yok başarıda yok hahaha berbat lan hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 iyi lan hepnizden iyiym hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahaha adamin morali yerine geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 -param yok -kendimden memnunum -arabam yok bunada şükür lan olanlarıda görüyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=G_uPZ5zuBxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 -param azıcık var -doktor zoruyla dik oturmak zorundayım -çizim yapmakdan bıktım usandım -kız arkadaşımın olmaması canımı sıkıyor ama olmaması daha iyi(hepimiz para-kız ilişkisini biliyoruz) -yarın yine pansumana gidip bi hemşireye bi tarafımı gösterecem bunada şükür ya erkek hemşire pansuman yapsaydı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 - Para durumları sıkışık onun dışında pek bi sorunum yok , kız arkadaşım yok ama olmasınıda istemiyorum şuaralar , basketbola gidiyorum düzenli , spora tekrar başlicam , 1 seneye yurt dışıan universiteye gidiyorum . hayat güzel eğlen çoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 OogahBoogah said: Kizlara olan ilgim azaldi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hiç biri yok.iyiside kötüsüde ama yinede hamd olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 1. İlk aşkımdan 1 yıl önce ayrıldım. Unuttum. 2. Dersler kötü'den iyiye gitmekte. Çalışmak lazım. 3. Kurs aşırı bok gibi. Mafoldum resmen. 4. Kız arkadaşımm var. 5. Kız arkadaşımın abisi var. 6. Yemek yiyemiyorum. Hazırlamaya çok üşeniyorum. 7. Kronik hastalığa sahibim. HERSEYE RAGMEN SUKURLER OLSUN 1. Param YOK! 2. Kendimden memnunum 3. Arabam YOK! 4. Sporum hergün fikirtepe-kadıköy yürüyüşü.Yetiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ahaha ben yazmiim buraya en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 1-kız arkadas var, dert var; suanda beyoglunda, ben de ayrı gittim, bulusacaktık bi ara, aradım, kendi dahil 3 kiisiyi, cevapsiz cagri toplami 100 edicek kadar, telefonunun sarjı bitti caldirmaktan, yanındaki arkadasının da sarjı yok, diger arkadası karsı sokaktaki mekanda, yanına gitmek bilmiyo... 2-olmaz olsaydı diyemicem ama aci cektiren bi arabam var ve otv indirime ramen degistiremiyorum 3-okul bitiyo, master lazım, cvde kayda deger bisi yok, calismak lazim oncesinde, keza cvde kayda deger bisi yok AMA 1-kriz vurmadi, olagan hayatima devam ediyorum gunluk hayatım allaha sukur cok rahat 2-araba var 3-kız arkadas var 4-kendimle gayet barısıgım 5-dersler böle giderse mezun olabilicek ortalamam olucak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 OogahBoogah said: 1. Ilk askimdan ayrildim(5 yasindan beri asiktim bu arada) yas 21 2. Derslerim inailmaz kotu okulum uzuycak ki hic hos deil(gerci hep kotuydu ama "seneye mezun olucak bizim cocuk" stresi var 3. Yine dersler of 4. Kiz arkadasim yok 5. Kizlara olan ilgim azaldi 6. Cok yemek yiyiyorum 7. Ve bugunle beraber spor umu aksatmaya basladim HERSEYE RAGMEN SUKURLER OLSUN 1. Param var 2. Kendimden memnunum 3. Arabam var ulan sende olanlar bende yok bende olanlar sende.. değişelim hayatları :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar