camel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 and just because your former girlfriend you don.t play guitar now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 eski kız arkadaşın yüzünden gitar çalmio musun artık? deyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ve sen çünki senin former kızarkadaşın sen çalamaz gitar şimdi ? anlamlı bi cümle kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 @pigi eyv @kermit tamam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kurucu yazmak geldi içimden kurucu kız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 I ACCIDENTALLY A WHOLE GUITAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 former yüzünden mi demek oluyomuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bi of eksik gelmiş cümlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 peki o cümleye yüzünden anlamı katan cümle hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 google translate ile cıkan cümleye bakın gugıl tırasnleyt said: ve sadece şimdi gitar için eski kız arkadaşı oyun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kermit said: peki o cümleye yüzünden anlamı katan cümle hangisi ? because of aslinda ama orda ofu yazmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kermit said: peki o cümleye yüzünden anlamı katan cümle hangisi ? because Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 camel said: google translate ile cıkan cümleye bakın gugıl tırasnleyt said: ve sadece şimdi gitar için eski kız arkadaşı oyun değil mi? benimkinin daha kötüsü ben daha iyi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kermit said: ve sen çünki senin former kızarkadaşın sen çalamaz gitar şimdi ? anlamlı bi cümle kur Just'ı nasıl sen diye çevirdin lan asdf? kaçıncı duble? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kermit said: peki o cümleye yüzünden anlamı katan cümle hangisi ? muz çalan gorili kovalıyan arı o cümleye anlam katıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Kız erkadaşın va mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dartanian you gördüm ben sanki orda just muş sorry bide adamın biri ağzını burnunu kırarım burda ingilizce öğreniyom ben çok gelişti 2 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sorry dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 iyide 2 senede öğrendiğin; "cümleyi yaz hepsini sırası farketmez. sonrada onlarla anlamlı cümle kur" bumu yani dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 eper sen oraya of u unutmasaydın bende of because nin ne anlam kattığını bilseydim güzel bi cümle kurardım ama bu kadara müsait inhilizcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 viole bırak bunları gel senin kuzeni dövelim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ya sende beni ne zaman görsen kuzen aklına geliyo kardeşim git kendi kuzenini döv dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar