Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 facebook benim için bitmiştir. myspace(tu) birsürü hatun var ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: in a relationship. mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ne özgüven varmış be kızın seni beğenmeme şansı olurmu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 özgüven ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Laraken said: sipeyskeyk said: in a relationship. mutsuzluk hem de umut sarıkaya tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: kızın beni beğenmeme şansı var mı ? yok,geriye birtek kızın nasıl olduğu kalmış oluyor onu da ekleyince göreceğiz. sipeysi kırmızılı mı sensin siyahlı mı? cinsiyet belli olmuyor da o açıdan hani belki kızsındır tercih meselesi tabi bişey diyemem of of siyahlıysan karizmatikmişsin kırmızılıysan sevimliymişsin. Hadi bakam bi tabak cekırdek aldım beklıyorum olayın devamını. Goş hanım goş.. kola da getirive gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 siyahlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Güzel mi nasıl birşeye benziyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Soulsinful said: Hadi bakam bi tabak cekırdek aldım beklıyorum olayın devamını. said: benden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 resmini koysana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 valla güzel gibi,yüzü aynı resmen çok komik :) eskiden çok güzel gelirdi şimdi öyle gelmedi nedense...zaten sevgilisi varmış mutluluklar kendisine ben yapmam öyle bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 o kızı istiyorum (birisinin karısı değilse geri adım da atmam sevgilisi varsa ayırın yollayıon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 koyayım bi dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Soulsinful said: sipeyskeyk said: neye benzediğini bile bilmiyorum şuanda çok garip :) Eskiden neye benziyorduysa hala ona benziyordur pek değişmiyor insan ırkı. Darwine bakma yalan söylüyor hem o kadar uzun süre geçmemiş neyse kal sağlıcakla ama harbi çok garip bi durummuş seninki küfretme bak arkamdan. Post için sorry garbıç nolsa burası ciddi yere açsaydın sen de konuyu. demişti bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rikkie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Laraken said: iyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bodoslama 1-0 yenik başlamış olm. rileyşınşip. sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 defans var diye gol mü atmayacak lan mehehehe. şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: koyayım bi dk uzun sürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: kızın beni beğenmeme şansı var mı ? sağdaki sen misin? allah için ben çok beğendim seni giderin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 facebook açılsa koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yok soldaki benim seni pek mutlu edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: facebook açılsa koycam şifreni falan ver, ben senin yerine koyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ABBAAAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 resmini koysana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 valla güzel gibi,yüzü aynı resmen çok komik :) eskiden çok güzel gelirdi şimdi öyle gelmedi nedense...zaten sevgilisi varmış mutluluklar kendisine ben yapmam öyle bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 o kızı istiyorum (birisinin karısı değilse geri adım da atmam sevgilisi varsa ayırın yollayıon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 koyayım bi dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Soulsinful said: sipeyskeyk said: neye benzediğini bile bilmiyorum şuanda çok garip :) Eskiden neye benziyorduysa hala ona benziyordur pek değişmiyor insan ırkı. Darwine bakma yalan söylüyor hem o kadar uzun süre geçmemiş neyse kal sağlıcakla ama harbi çok garip bi durummuş seninki küfretme bak arkamdan. Post için sorry garbıç nolsa burası ciddi yere açsaydın sen de konuyu. demişti bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Laraken said: iyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bodoslama 1-0 yenik başlamış olm. rileyşınşip. sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 defans var diye gol mü atmayacak lan mehehehe. şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: koyayım bi dk uzun sürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: kızın beni beğenmeme şansı var mı ? sağdaki sen misin? allah için ben çok beğendim seni giderin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 facebook açılsa koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yok soldaki benim seni pek mutlu edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sipeyskeyk said: facebook açılsa koycam şifreni falan ver, ben senin yerine koyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ABBAAAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar