Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek oyuncumuz Tuncay

Buyse

Öne çıkan mesajlar

bu seneki sportif başarısızlık bir çeşit rehavet, yapacağımızı yaptık daha ne yapalımcılık gibi bir şeyden sebep diye düşünüyorum. ben tuncayla ilgili yorum yaparken çevremdeki fenerlilerin de tavırlarını gözden geçirmiştim. ki bildim bileli tuncaya sövmediğimiz maç çok nadirdir.
Sosyal ağlarda paylaş

tuncayın yanında o sene kimler vardı? şamp liginde başarı gelmediğinde tek sorumlu tuncay mıydı? bu nasıl saçma bir düşünce ya.

siz 2-0 gerideyken takımıda seyirciyide ayağa kaldıran hep tuncay oluyordu.

ayrıca ibrahim üzülmez'de bjk nin 100. yıldaki futbolunda en önemli kişilerdendi.

son senelerde yaşı dolayısıyla vasat olabilir ama asla bal yapmayan arı olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

sakatlıktan yeni çıkmış,formsuz,top sürmekte bile zorlanan bir Tuncay vardı o ara ama,kim olursa olsun çağrılmaması gerekirdi ki gördük diğer takımların yıldızlarınında kadroya bu sebepten girememesini,

gerçi sırf Tuncay değil,o kadroda olmaması gereken bir ton adam vardı,Tuncay yine koşuyordu birşeylere çabalıyordu aslında
Sosyal ağlarda paylaş

tuncay über yetenekli bir adam olmayabilir ama herşey yetenek değildir. bence tuncayın sahip olduğu özellikler üst düzey teknikten daha önemli

ya bi kere takım umudu kesmişken herkes oyunu bırakmışken adam tek başına mücadelesiyle takımı gaza getiriyordu

futbolcu dediğin böyle olmalı sahada mücadele edecek hem taraftarı hem takımı gaza getirecek. ki bence bu tarz oyuncuların sayısı çok az

buradaki mücadeleden ibrahim üzülmez veya sabri mücadelesinden bahsetmiyoruz tabi ki:D

helal olsun tuncaya da daha iyi yerlere gelecek o kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
fmdekinin yarısı kadar iyi olsa tapardım bu adama. ama işte... dana geldi dana gidiyor. biraz tokatlanmış kendine gelmiş premier ligde diye coşmanın alemi yok.

Şu anda takımda olan hangi adam Tuncay'ı aratmıyor, bir sayabilecek misin? Semih bile eskisi gibi mücadele etmiyor. Bu kadar takımını seven, bazen salak işler yapabilse de iyi niyetli, hırslı bir adamı Premier Lig'de bile kendini kanıtladığı halde sevmemek danalığın daniskası esas, marjinallik düşkünlüğü.

(Birilerine sorunsuzca dana diyebildiğine göre kendine denince de fazla kızmazsın diye düşündüm, yoksa ne haddime.)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Arkasokak said:
fmdekinin yarısı kadar iyi olsa tapardım bu adama. ama işte... dana geldi dana gidiyor. biraz tokatlanmış kendine gelmiş premier ligde diye coşmanın alemi yok.

Şu anda takımda olan hangi adam Tuncay'ı aratmıyor, bir sayabilecek misin? Semih bile eskisi gibi mücadele etmiyor. Bu kadar takımını seven, bazen salak işler yapabilse de iyi niyetli, hırslı bir adamı Premier Lig'de bile kendini kanıtladığı halde sevmemek danalığın daniskası esas, marjinallik düşkünlüğü.

(Birilerine sorunsuzca dana diyebildiğine göre kendine denince de fazla kızmazsın diye düşündüm, yoksa ne haddime.)

asdhasdjasdhkjas sabaha kadar kavga etsek de arkasokak hakkında yazıcağın yazılar için taktir edebilirim seni :D
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baggio adlı yanılmıyorsam alan yetkilisi bir arkadaş yorum yapmış. ya bu arkadaş hiç fenerbahçe maçı seyretmemiş ya da bana kastı olduğundan böyle bir entri girme ihtiyacı hissetmiş. ben tuncayın fenerbahçede ne yaptığını sana söyleyeyim. topu alır ortada dolanır, sıkışınca arkadaşına öyle bir pas atar ki rakip pası alan fenerbahçeli futbolcuya basar, doğal olarak top kaybedilir kafadan 2 3 adam düşer tuncay geri koşar adama basar ya faul yapar ya da kendini sakatlar. gel gelelim tuncay ikinci gollerin adamıdır. fenerbahçenin ıkına sıkına attığı ilk golün ardından ne hikmetse gaza gelir genelde ikinci golde ya çok büyük emeği olur ya da bala göte atar. ki tesadüfen attığı gollerle çok maçı kurtarmışlığı vardır. ama bu 15 yaşında halısahadan yeşil sahalara transfer olmuş, kültürsüz, bencil, kompleksli futbolcunun hırslıydı vs. denilerek savunulması son derece çocukçadır.

profesyonel futboldan söz ediyoruz. tuncay yokken inanın alex'in önü açıldı. takım huzura erdi. sol kanatta adam eksiği bir nebze kapandı. tuncay'ın gittiği ilk zamanları hatırlayalım şimdi. şampiyonlar liginde kötü bir maç çıkarmıştık. vay efendim tuncay olsaydı takım ruhu zart zurt diye konuşan geneli galatasaraylı beşiktaşlı teknik yoksunu, sözde amatör ruh adına agresif futbolu savunan üç beş futbol bilmişi taraftarın, yorumcunun eleştirisi hep bu yöndeydi.

nihayetinde tuncay'ın kısır futbolu ve kompleksli yapısı çok göze batmıştır. semih diyor ya "her gelen büyük yıldızdan bir şey öğrendim" tuncay bunu değil söyleyebilmek yanında geçemez.dana diyorum da sığır desem daha bi oturaklı olurmuş. sığır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
şimdi baggio adlı yanılmıyorsam alan yetkilisi bir arkadaş yorum yapmış. ya bu arkadaş hiç fenerbahçe maçı seyretmemiş ya da bana kastı olduğundan böyle bir entri girme ihtiyacı hissetmiş. ben tuncayın fenerbahçede ne yaptığını sana söyleyeyim.

Bana mı söylüyorsun, yoksa gıyabımda mı konuşuyorsun, bir karar ver önce :p

"Gidenlerden kimler geri gelsin istersin" deseler listem Aurelio = Tuncay > Ümit Özat olurdu sırasıyla, bu kadar basit. FB'li olmadığı halde bile bu kadar seven, beğenen, takdir eden varken marjinal sığırizme gerek yok bence ama kişisel tercih tabii.

Bir de senin başkaları hakkında kullanmaktan çekinmediğin ifadeler kullandım diye şikayet etmişsin, kendimi banlıyorum 10 dakika.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol'dan başka bölümlere de uğra ara sıra, Konu Dışı'nda mesajlarımı falan oku, bilmeden yorum yapıp böyle rezil olma sonra, Fetocuymuş :) Ketocuyum ben olsa olsa.

edik: "Gıyabımda" diyecek kadar kültürüm var diye öyle sanmış galiba lan, yazık günah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...