Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürkçü düşünme X'i

Killer

Öne çıkan mesajlar

x dedim gelen tiplerin ne dediğini hatırlamıyorum.2 dk önce kapı çaldı evde hizmetli var çağırdı beni bi baktım bi kız bi erkek ünivli büyük ihtimalle Atatürkçü düşünme bişeyi dedi tam dinleyemedim.bi kitap verdi elime ellerinde de başka kitaplar vardı.üstünde akp ve islam faşizmi yazıyodu galiba.incelermiş gibi yaptım falan satıyolarmış kitapları.işm gücüm olmaz tabi almıcaktım ilgileniyomuş gibi yaptım.abone olabilirsiniz falan dediler ben de sitesini sordum nerden abone olcam die söyledi bi site.site adını unuttum şimdi :S.neyse tamam dedim almıyorm dedim tam postalerken eleman takvim almak ister misinz dedi.alayim bari destek olsun dedim Atatürkün bi resmi var üstünde iyi çizilmemiş.ne verirseniz dedi.gitim cüzdanda bozukluk çıkardım falan bakmadan verdim max 4 min 2 ytl bişeydi verdiğim çok da önemli değil gerçi.

ilginç yani ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.yani kendim sonuçta böyle bi olayın içinde değilm ama olan insanları görünce mutlu oldum.

paylaşmak istedim.belki vardır burdan bu tür aktivitelere katılan?
Sosyal ağlarda paylaş

Türk Solu dergisidir o abonelik kabul eden dergi.

Türk Solu dergisi ile Atatürkçe Düşünce Kulüpleri Federasyonu yapıyor bu tip girişimleri.

Hatta bu tip kitap satışı için başka şehre gidip 3-4 gün orda bulunup kapı kapı gezen bir arkadaşımda vardı üniversitede, bir gelir elde ettikleride yok hakikaten. Tamamen gönüllü yapıyorlar bu işleri.

Tabii bu tip faaliyetlerde bulunan sağcıların yanında sayıları solda sıfır ama olsun.

Edit: Siteleride bu idi yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunların tam zıttı da var , geçenlerde ofisime geldi iki tip. Direk misyoner ayağı yaptılar , biz görevimizi yapıyoruz insanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz vs. diye islam ile ilgili dergi satmaya çalıştılar (abonelik vs.).

Aldım şöyle dergiyi elime , sen bu detgiye 20 tl istersen kimse almaz dedim. Gerekte yok dedim , işte biz reklam almıyoruz cart curt. Hadi canım gerek yok böyle ben kendimi biliyorum vs dedim. Peki ozaman "biz görevimizi yaptık siz de yaptınız" dedi.

Arkasından free kick atasım geldi de hadi neyse dedim. Bir de laf atıyor trip yapıyor herif. Bunlara hiç pirim vermemek lazım. Beleşten ortam olayına para götürmeye çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
X = Dernek denklemi yanlış bence. ADD gayet düzgün işler yapıyor. Eğer takvim satışı yapılıyorsa da gönlünden ne koparasa abi olduğunu sanmıyorum. Belli bir fiyat üzerinden satışı yapılıyordur. Kapına gelenlerin hiçbirşeyle alakası olmayadabilir.

ADD bana telefon açıp yanlış hatırlamıyorsam 4 dergi için 120 veya 160 tl fiyat vermişti. Bir de size add kimlik kartı yapıcaz demişti. Bu da bir soygundur bana göre. Atatürkçülük üzerinden direk para kırıyorlar. O kimlik kartı bana yapıldığında Atatürkçü olmuş olucam yani (örnek). Add kendini çok fena siyasete soktu o yüzden de deli gibi prestij kaybetti bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Internet zamanında dergi dolasıyla dergi aracılığı ile istismar da saçma.İstismarın her türü ülkemizde mevcut hepsine bir dur demek lazım.İsteyen atatürkü kullanır isteyen islamı kullanır isteyen başka birşeyi kullanır.Hepsi kötüdür fakat içerik ile dalga geçmeye çalışan arkadaşlar kendini çok mu zeki sanıyor?Siz bu içerik ile dalga geçmeye devam ettiğiniz sürece başkalarıda dergi içerikleri olan düşünceler ile dalga geçecek ve toplumsal bölünme olacak ki halihazırda oluyor.

/edit abso: Organlı yorumlar istemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz atatürkün yaptığı devrimler sayesinde atatürke küfür edebiliyorsunuz.Bazen düşünüyorum böyle şeyler için mi kurtarıldı ülkemiz.O kadar zavallı adamlarsınız ki medyada 20 yıldır pazarlanan aklı doğru kabul ederek almışsınız artık yabancıların satılmış kalemlere para vermesine de gerek yok onların görevini sizler bedavaya yapıyorsunuz ve ömrünüz boyunuzca belki yapmaya toplumun içinde bir zehir olarak kalmaya devam edeceksiniz.Keşke zamanında biraz araştırsaydınız da çok yönlü düşünmeyi öğrenseydiniz.Ama anası soğan babası sarmısak olanlardan ne beklenirki.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu neyine gaza geldiniz anlamadım ki. atatürkçü düşünce derneği, atatürkçü düşünce ile alakası olmayan bir dernek.

eminim ki atatürk, kendi düşüncesinin üzerinden para kazanılmasına, hatta o dergiyi almayanlara küfür edilmesine karşı çıkardı : )

atatürke laf eden yok, ADD'ye laf ediliyor. ki ADD yi savunanın vay haline diyeyim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...