Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 x dedim gelen tiplerin ne dediğini hatırlamıyorum.2 dk önce kapı çaldı evde hizmetli var çağırdı beni bi baktım bi kız bi erkek ünivli büyük ihtimalle Atatürkçü düşünme bişeyi dedi tam dinleyemedim.bi kitap verdi elime ellerinde de başka kitaplar vardı.üstünde akp ve islam faşizmi yazıyodu galiba.incelermiş gibi yaptım falan satıyolarmış kitapları.işm gücüm olmaz tabi almıcaktım ilgileniyomuş gibi yaptım.abone olabilirsiniz falan dediler ben de sitesini sordum nerden abone olcam die söyledi bi site.site adını unuttum şimdi :S.neyse tamam dedim almıyorm dedim tam postalerken eleman takvim almak ister misinz dedi.alayim bari destek olsun dedim Atatürkün bi resmi var üstünde iyi çizilmemiş.ne verirseniz dedi.gitim cüzdanda bozukluk çıkardım falan bakmadan verdim max 4 min 2 ytl bişeydi verdiğim çok da önemli değil gerçi. ilginç yani ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.yani kendim sonuçta böyle bi olayın içinde değilm ama olan insanları görünce mutlu oldum. paylaşmak istedim.belki vardır burdan bu tür aktivitelere katılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abi onlarin dernege ulastigini falan sanmiyorum ben, bu unicef icin kartpostal satanlara benziyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kapıya göre kılık değiştiriyo onlar.Takip etseydin karşı apartmana fes-tesbih girip ampul satmaya çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 dogrudur valla ne bileyim.ama böyle bi olayı biyerde daha duymuştum çocuk öyle söyleyince ısındım sdg.neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Türk Solu dergisidir o abonelik kabul eden dergi. Türk Solu dergisi ile Atatürkçe Düşünce Kulüpleri Federasyonu yapıyor bu tip girişimleri. Hatta bu tip kitap satışı için başka şehre gidip 3-4 gün orda bulunup kapı kapı gezen bir arkadaşımda vardı üniversitede, bir gelir elde ettikleride yok hakikaten. Tamamen gönüllü yapıyorlar bu işleri. Tabii bu tip faaliyetlerde bulunan sağcıların yanında sayıları solda sıfır ama olsun. Edit: Siteleride bu idi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 harun yahya beleşe dağıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Tüm korkular bir arada sinemalarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 atatürkçüler böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ehaha giovanni, yahudileri ve ermenileri unutmuşlar eksik kalmış ckck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ahah bomba afişmiş, bush görevdeyken görse imrenirdi. FİBER EMPERYALİZM! rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Giovanni said: Tüm korkular bir arada sinemalarda :) kitap kapağı buydu evet. karşı çıkanlar var galiba bu olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 vermesey miydik para? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 of of bir de para verilen dergiymiş. ağaca yazık, mürekkebe yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 "akp'ye oy verdim, kürt'üm, günde 5 vakit namazında bir faşistim. ateş etmeye başlamadan önce 3 saniyeniz var." falan diyip paranı cebinde tutabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 X = Dernek denklemi yanlış bence. ADD gayet düzgün işler yapıyor. Eğer takvim satışı yapılıyorsa da gönlünden ne koparasa abi olduğunu sanmıyorum. Belli bir fiyat üzerinden satışı yapılıyordur. Kapına gelenlerin hiçbirşeyle alakası olmayadabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bunların tam zıttı da var , geçenlerde ofisime geldi iki tip. Direk misyoner ayağı yaptılar , biz görevimizi yapıyoruz insanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz vs. diye islam ile ilgili dergi satmaya çalıştılar (abonelik vs.). Aldım şöyle dergiyi elime , sen bu detgiye 20 tl istersen kimse almaz dedim. Gerekte yok dedim , işte biz reklam almıyoruz cart curt. Hadi canım gerek yok böyle ben kendimi biliyorum vs dedim. Peki ozaman "biz görevimizi yaptık siz de yaptınız" dedi. Arkasından free kick atasım geldi de hadi neyse dedim. Bir de laf atıyor trip yapıyor herif. Bunlara hiç pirim vermemek lazım. Beleşten ortam olayına para götürmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 o parayı cennette 2 metrekarelik arsa için veren saf çok ama atatürk'ün yaşaması için veren yok. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Estel_Anorien said: X = Dernek denklemi yanlış bence. ADD gayet düzgün işler yapıyor. Eğer takvim satışı yapılıyorsa da gönlünden ne koparasa abi olduğunu sanmıyorum. Belli bir fiyat üzerinden satışı yapılıyordur. Kapına gelenlerin hiçbirşeyle alakası olmayadabilir. ADD bana telefon açıp yanlış hatırlamıyorsam 4 dergi için 120 veya 160 tl fiyat vermişti. Bir de size add kimlik kartı yapıcaz demişti. Bu da bir soygundur bana göre. Atatürkçülük üzerinden direk para kırıyorlar. O kimlik kartı bana yapıldığında Atatürkçü olmuş olucam yani (örnek). Add kendini çok fena siyasete soktu o yüzden de deli gibi prestij kaybetti bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 seçim zamanı kapı falan açmam ahaha deli oluyorum hepsini zandır zangır müzik çalıyorlar dışarda. bizim komşuda süper adam gelene ooo bizim eleman o diyor elemanlarda zaman kaybetmeyelim o zaman diyip çekip gidiyor eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 lol o para nedir, atatürk'ü mü klonlayacaklarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ADD gelmişti bi kere. almayınca kızıp laf etmişlerdi. haha. küfür edicektim ama dedim sokaktan 2 serseri daha bulup bişi yaparlar filan hiç gerek yok : ) bu tiplerin tinercilerden pek bi farkı yok, uzak durun para vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Internet zamanında dergi dolasıyla dergi aracılığı ile istismar da saçma.İstismarın her türü ülkemizde mevcut hepsine bir dur demek lazım.İsteyen atatürkü kullanır isteyen islamı kullanır isteyen başka birşeyi kullanır.Hepsi kötüdür fakat içerik ile dalga geçmeye çalışan arkadaşlar kendini çok mu zeki sanıyor?Siz bu içerik ile dalga geçmeye devam ettiğiniz sürece başkalarıda dergi içerikleri olan düşünceler ile dalga geçecek ve toplumsal bölünme olacak ki halihazırda oluyor. /edit abso: Organlı yorumlar istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 buradaki bi kac tane akıl yoksununun zaten maksatı ADD ile dalga gecmek değil Atatürk'e laf sokmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Siz atatürkün yaptığı devrimler sayesinde atatürke küfür edebiliyorsunuz.Bazen düşünüyorum böyle şeyler için mi kurtarıldı ülkemiz.O kadar zavallı adamlarsınız ki medyada 20 yıldır pazarlanan aklı doğru kabul ederek almışsınız artık yabancıların satılmış kalemlere para vermesine de gerek yok onların görevini sizler bedavaya yapıyorsunuz ve ömrünüz boyunuzca belki yapmaya toplumun içinde bir zehir olarak kalmaya devam edeceksiniz.Keşke zamanında biraz araştırsaydınız da çok yönlü düşünmeyi öğrenseydiniz.Ama anası soğan babası sarmısak olanlardan ne beklenirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yahu neyine gaza geldiniz anlamadım ki. atatürkçü düşünce derneği, atatürkçü düşünce ile alakası olmayan bir dernek. eminim ki atatürk, kendi düşüncesinin üzerinden para kazanılmasına, hatta o dergiyi almayanlara küfür edilmesine karşı çıkardı : ) atatürke laf eden yok, ADD'ye laf ediliyor. ki ADD yi savunanın vay haline diyeyim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar