camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 aşırı sinirliyim herşeye her zaman sinirleniyorum. aynı şeye defalarcada sinirleniyorum dengesizim bu konuda sinirlendiğim zaman nasıl sakinleştiririm kendini. yeter artık en sonunda ya katil olucak ya başım belaya giricek. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 niye sinirleniyorsundur acaba önce o önemli, üstüne gidilmesi gerekn onlar. yemek yememişken çok mu sinirli oluyorsun, çok fazla mı ameliyat oldun , bir şey mi bağımlısısın , uyku düzeninde bir sıkıntı mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ayrıldıgım ama hala sevdiğim bi kız yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Umrunda olmuyorsa sonunda , karşı tarafa bir pislikte sen yapamıyorsan rahatlamak için , ya da ilişki üzerinden çok fazla zaman geçmesine rağmen hala bu durumdaysan, bir psikolga danışman iyi olacaktır . onu da yapmazsan muhabbeti komik , zaman geçireceğin insanlarla takılmayı denemeni tavsiye ederim , biraz sinirlerini yumuşatır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ya makara ile geçiyo haklısın onu yapıyorumda facebookta bi kaç bişi gördüm ve okulda beni sinirlendirmek için elinden geleni yapıyor. kafasını demirlere vurmak istiyorum döner bıcagı ile derisini soymak istiyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 facebookta görüpte sinirlenmek ne abi sil arkadaş listenden bakma olsun bitsin bu facebookta ilişkiler için amma sıkıntı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 camel said: kafasını demirlere vurmak istiyorum döner bıcagı ile derisini soymak istiyorum bence bu tur soylemlere izin verilmesin paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kermit said: sil arkadaş listenden bakma olsun bitsin yaptım. bu arada kadın dayanışması kokuyo burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 derin nefes al 10 a kadar say .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kadın dayanışması falan kokmuyo. ilkellik kokuyo olmasın? deri yüzmek kafa patlatmak falan? Bunları yazıp da normal karşılanmasını bekleme ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pipilerini kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abi şurda ağzını burnunu kırcam demire kafasını vurucam derisini yüzücem deyipte yapan kaç kişi varda allaseerseniz cidiye alıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kişisel abi burası , rahat olsunlar insanlar , bu kadar üstüne gidilmesi gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 balon said: çok fazla mı ameliyat oldun? bu ne alaka anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 michael jackson vakası diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tamam bişi yazanda kabahat sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bak yine kızdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 e abi ne diyelim ya daha açık ol ya pasiflora iç o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tamam yanlız bırakın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abi dök içini rahatla ne bu kadar büyütüyorsun ki? onuda geçtim "yalnız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 camel said: tamam yanlız bırakın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yok emre aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Denn said: balon said: çok fazla mı ameliyat oldun? bu ne alaka anlamadım? narkozun ekstraları .abim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar