OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ferrari mi oha ya gecmis olsun harbi senden cok uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Selam, Ben hanımı strese sokmak için hızlanıp giriyordum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben de ne kadar çukur varsa içine içine sürüyorum da sol önden 80-100km/h ve sonrasında bi uğultu geliyo (: Umarım avuçlamayacam bi gün tekeri. Ama uğultu dışında canavar gibi gidiyo araba bozuk yolda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Selam, Aks bilyasına hoş geldin diyoruz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 paramecium said: Selam, Aks bilyasına hoş geldin diyoruz :) Saygılar. açıkla bakayım ne yapar o. yol ortasındaki çukurdan kaçayım derken girmeyecegim çukurlara 100 le girmeyi başaran bir insanım. merak ettim simdi o bilya napar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yanlış hatırlamıyorsam çok güzel dağılıyor o bilyalar :) Yani ses geliyorsa daha dağılmamıştır da "ben dağılmak üzereyim ona göre git" diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Selam, Bilyanın ömrünün sonuna geldiği anlaşılır ses yapınca. Bilya normalden fazla ısınmaya başlar, içindeki yağ ısının etkisiyle taşar ve bilya yağsız kalmaya başlar iyice. Bilya dağıldığında ise araç ile artık ilerleyemezsin. İstersen ilerlemeye zorlayabilirsin aracı tabi :) Uğultu başladığında değiştirme alametidir kısacası. Ben ses yapan bilya ile 4-5bin km yol yapmıştım ;) Hatta 200km/h hızlara kadar çıktım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ya bu çukurların bazısından yavaşlamaktansa hızlanarak geçmek daha etkili oluyor. Çukura girecek vakti olmuyor arabanın hhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benimde başıma geldi. dağlık bi yolda bu sesin nedenini bilmeden hızlı gitmek zorunda kalmıştım mecburdan. ses yapmaya başladıktan 4-5 gün sonra götürmüştüm servise rulmanmış bozulan. yaptırmassak nolur demiştim bigün yolda giderken sol lastiğin kitleniverir demiti usta. 400 lira civar bi fiyat çekmişti oturmuştu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Selam, Ustan iyi rakam koymuş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yatin kalkin dua edin ordaki tamir fiyatlarina, bize amerikada kilitledikce kilitliyorlar 500 600 dollardan assaya cikamazsin hafif bir tamir disindaki tamirlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 4600 euro merak edenler icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sat gitsin abi, yenisini alirsin, ferrarisini satip yenisini alan adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kasko dusunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Selam, Hasarsızlık durumun ne oluyor? Neden soruyorum; çünkü dün sabah bir Corsa'ya arka köşeden çaktım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ya ben de dun geri geri giderken koca otobusu farkedemedim. tampon ile fari elime verdiler. bu isleri hic bilmem sordum bu hasarsizlik olayini, yenisini takicaz hasarsiz olacak dediler. bu is boyle mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Selam, Buyur?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben de buna benzer bir sey soyledim. sirketteki herif bu tip durumlarda boya atmiyoruz, gerdirmiyoruz, sadece sifir parca ile degistiriyoruz dedi. degisen parca diye soyluyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hasarsızlık indirimi gidiyor olması lazım genede. gerci ufak seylerde (far, cam gibi) bir defaya mahsus bozdurmadan yaptırılma oluyor bazı sözleşmelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hasarsizligim gidiyor ama gitsin yani yeter cunku iki senedir kaskoya verdigim parayla bir c serisi mercedes alinirdi. o yuzden verilen kasko parasinin yaninda bu hasar ciddiye alinacak bir rakam degil primlerim articak ama kabul edilebilir bir artis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kasko'da bazı hakların oluyor. Benim Garanti sigorta'da yılda toplam 3 kez olmak üzere cam, teyp ve boya imkanı var ve hasarsızlık bozulmuyor. Bende yılda bir ön tamponu boyatıyorum zaten illa sürtülüyor bi şekilde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Selam, Koç'da cam sınırı yok, yılda istediğin kadar, ön/arka/sağ/sol fark etmeksizin :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar