Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben bu istanbulun yollarinin :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de ne kadar çukur varsa içine içine sürüyorum da sol önden 80-100km/h ve sonrasında bi uğultu geliyo (: Umarım avuçlamayacam bi gün tekeri. Ama uğultu dışında canavar gibi gidiyo araba bozuk yolda falan.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Aks bilyasına hoş geldin diyoruz :)

Saygılar.

açıkla bakayım ne yapar o. yol ortasındaki çukurdan kaçayım derken girmeyecegim çukurlara 100 le girmeyi başaran bir insanım. merak ettim simdi o bilya napar.
Mesaj tarihi:
Yanlış hatırlamıyorsam çok güzel dağılıyor o bilyalar :)
Yani ses geliyorsa daha dağılmamıştır da "ben dağılmak üzereyim ona göre git" diyordur.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bilyanın ömrünün sonuna geldiği anlaşılır ses yapınca. Bilya normalden fazla ısınmaya başlar, içindeki yağ ısının etkisiyle taşar ve bilya yağsız kalmaya başlar iyice. Bilya dağıldığında ise araç ile artık ilerleyemezsin. İstersen ilerlemeye zorlayabilirsin aracı tabi :)

Uğultu başladığında değiştirme alametidir kısacası. Ben ses yapan bilya ile 4-5bin km yol yapmıştım ;) Hatta 200km/h hızlara kadar çıktım :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
benimde başıma geldi. dağlık bi yolda bu sesin nedenini bilmeden hızlı gitmek zorunda kalmıştım mecburdan. ses yapmaya başladıktan 4-5 gün sonra götürmüştüm servise rulmanmış bozulan. yaptırmassak nolur demiştim bigün yolda giderken sol lastiğin kitleniverir demiti usta. 400 lira civar bi fiyat çekmişti oturmuştu bana :)
Mesaj tarihi:
ya ben de dun geri geri giderken koca otobusu farkedemedim. tampon ile fari elime verdiler. bu isleri hic bilmem sordum bu hasarsizlik olayini, yenisini takicaz hasarsiz olacak dediler. bu is boyle mi oluyor?
Mesaj tarihi:
ben de buna benzer bir sey soyledim. sirketteki herif bu tip durumlarda boya atmiyoruz, gerdirmiyoruz, sadece sifir parca ile degistiriyoruz dedi. degisen parca diye soyluyorlarmis.
Mesaj tarihi:
hasarsizligim gidiyor

ama gitsin yani yeter cunku

iki senedir kaskoya verdigim parayla bir c serisi mercedes alinirdi.

o yuzden verilen kasko parasinin yaninda bu hasar ciddiye alinacak bir rakam degil primlerim articak ama kabul edilebilir bir artis.
Mesaj tarihi:
Kasko'da bazı hakların oluyor. Benim Garanti sigorta'da yılda toplam 3 kez olmak üzere cam, teyp ve boya imkanı var ve hasarsızlık bozulmuyor.

Bende yılda bir ön tamponu boyatıyorum zaten illa sürtülüyor bi şekilde.. :)
  • Yeni Oluştur...