Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalan Maçlar

sg-1

Öne çıkan mesajlar

valla hala şansımız olsa bile ben galatasarayın şampiyonlugundan umidimi kestim.avrupaya gitmezsek kötü olur.en kötü 3. olsun :)

bundan sora sonuna kadar trabzonu destekliyorum

beşiktaştan bi cacık olmaz :).fener veya gs şampiyon olamasa bile bi şekilde beşiktaşı yener şampiyonluktan eder :)
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş olmasın da kim olursa olsun. sportif başarıdan uzak bir beşiktaş profili daima ego tatmini için zemin hazırlamıştır ben ve benim gibi Fenerbahçeli arkadaşlara :) taraftarımız çok iyi 22 bin kişi 55 bin kişiden daha çok ses çıkarıyoruz gibi akla mantığa fiziğe matematiğe aykırı iddialar şunlar bunlar derken sportif başarı elde edilemeyişi, yönetimin fulya tesislerini elden çıkarıp iyiden iyiye ümraniyeye yerleşmesiyle hazzın doruklarına sürüklendik ama yetmez. iyice kısırlaşmasını, monotonlaşmasını dilerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Sivas bu hafta Beşiktaş tı yener trabzonu da yenerse şampiyonluğunu ilan eder.

Muhtemelen Beşiktaşı yense bile şampiyon olucaktır.Maçı kalmıyor kalan derbileri içerde oynayacak.

Anadolu taraftarı bu sene şampiyon Anadolu dan diye sivası alkışlıyor.Anadolu takımları sivasa yatacaktır.

Beşiktaş bu hafta sivası yenerse tek maçı kalır Fenerbahçe. Fenerbahçe maçıyla 2 kere şampiyonluktan olduk yine mağlup olursa şampiyon olmasın zaten o 2 maç beşiktaşın şampiyonluğunu belirler.

GS, TS, FB şampiyon olamaz. FB kocaeli maçıyla ders alıp futbolcular maç seçmemeye başlarsa potaya girer.Fakat çok şımarıklar zannetmiyor.

Gs uefaya kitlendi zaten.
Ts için bu kadar umut fazlaydı tipik ersun yanal takımı işte.Taktikler çözüldü yine.

yeni yorumlarını alayım an itibari ile :D
Sosyal ağlarda paylaş

son iki haftanın maçları onlar. o zamana kadar ligin şekilleneceğini düşünüyorum.

sivas'ın yorulduğu şu dönemdeki maçları kolay maçlar, trabzon maçına kadar puan kaybetmez, ama arka arkaya oynayacağı trabzon ve antep maçları sakat. Onları da kazasız atlatırsa şampiyon olamaması için bir sebep yok.

önümüzdeki 5-6 haftada bjk'nın her maçı kritik, 6 maçta 10-12 puan bile çıkaramayabilir, ki o zaman şampiyonlar ligine bile kalamaz, ama tümden şaşırtıp 15-18 arası bişey de çıkarabilir. Zaten bu 6 haftada en az 15 çıkarırsa o moralle kalan haftaları da az kayıpla tamamlar, muhtemelen şampiyonlar ligini ve şayet sivas bırakırsa şampiyonluğu koparır.

trabzonspor da sivas maçına kadar toparlanırsa toparlanır, yoksa bi cacık olmaz, son haftaları çok sakat.

FB-GS'nin şu ilk 3-4 haftaları kritik, durumları bi ay sonra netleşir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...