naraso Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 abi yeni bişeyler yemek istiyorum. var mı önerileriniz böyle yeni tatlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 etli kerevizli pırasada ısrarcıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 UNAGI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 pogodi said: etli kerevizli pırasada ısrarcıyım ben. güzel mi cidden. zor mu bi de yapılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 http://mutfakguncesi.blogspot.com/2007/01/pirasali-kereviz-yemei.html şahsen beğeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ya benim bi önerim olacak ama banlanırım herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Loli-pop said: ya benim bi önerim olacak ama banlanırım herhalde =) asflkadshasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 takoyaki ye one piece'te gördüğüm günden beridir aşeriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 mogol yemegi ye hem degisik hemde bizim yemeklere yakin ilganc bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pogodi said: etli kerevizli pırasada ısrarcıyım ben. kereviz ıspanak pırasa bunlar black listimde. nefret ediyorum. yarın öbür gün karım pişirip önüme koysa boşarım, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ilk olarak krep yapıyosun o sırada kıymayı soğan ilen kavur sonra o krepleri bi tepsiye diz üstüne kıymayı ekle sonra tekrar diz sonra tekrar kıyma ekle sonrasında üstüne beşemel sos ve kaşar ver fırına afiyet ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 beyler hayvan gibi yedim acayip tokum sonra konuşsak olur mu? fena oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yemek borusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Masquerade said: pogodi said: etli kerevizli pırasada ısrarcıyım ben. kereviz ıspanak pırasa bunlar black listimde. nefret ediyorum. yarın öbür gün karım pişirip önüme koysa boşarım, o derece. pırasa hariç gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 başlığı yemek kokusu okuyan bitek ben miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kereviz çok gereksiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben bu insanları anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 eisenheim said: başlığı yemek kokusu okuyan bitek ben miyim ? ben de varım. iyi hissedebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Estel_Anorien said: kereviz çok gereksiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 DiadanLocke said: mogol yemegi ye hem degisik hemde bizim yemeklere yakin ilganc bir olay. hmm mongorian grill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 pogodi said: ben bu insanları anlamıyorum ben de siz pişirmesini bilmiyorsunuz onları, ondan sevmiyorsunuz. safsınız baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bence sizin tad alma hücreleri error vermiş ve kerevizin iğrenç tadını alamıyorsunuz.. genetik bozukluk üstadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 giritliyim ben, sus çarpılırsın. otun tadını en iyi ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 of bi git ya saçma sapan yemekler. yurtta iflahım kesilmişti izmirli arkadaşın ot pişirmesi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bulamıyorum burda ben nihan acı çekiyorum, sen bulmuşsun bunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar