RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Dsmart ama uydu varsa bi alman kanalı ve bide fransız kanalı verecekmiş beleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Masquerade said: 100 lira basın, 195 alın. o 95 lirayla içerken, küçük hakan'la sergen'i izleyin kasıla kasıla. fsdsfd. heyecan sardı iyice. bülentin basın toplantısında dediği bir bölüm çok iyidi. "amacımız, taraftarımızı bahar aylarında t-shirtleri ile avrupa kupası maçı izlettirmek." :) Hayır 100 e 210 :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 arkadaşlar link istemeyin, vermeyin baştan yapalım uyarımızı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 cavanagh said: arkadaşlar link istemeyin, vermeyin baştan yapalım uyarımızı=) Ehehe yok tuzağa düşmeyiz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hehe=) şu alman veya fransız kanalı uydunuz çekiyorsa bilemem=) ya da uydunun frekansını ayarlayabiliyorsanız onu da bilemem, ama bu kanalların ya da d-smartın net üzerinden linkini paylaşmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Valla kimsenin link vermesine gerek yok , yazın google a iki takımın ismini yanyana , geliyor canlı yayınlar :). Tabi hepsinin hızı iyi olmuyor , ufaktan bikaç sayfa dolaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bir üstte silinen mesajın sahibi Horizon (ve diğer üyeler) Link alışverişi olduğu gibi yöntem paylaşımı da yasak, bu uyarı olsun, bir dahakine ceza gelir. Bu arada maçla ilgili not: Arda iğneyle oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Abi kar yağıyormuş. Aklıma Werder Bremen - Galatasaray eşleşmesi geldi. O maçı canlı izleyecek kadar müsait değil yaşım ama arşivlerden vs izledik tabi, inanılmaz dramatik bir maç olmuş o karlı havada. Umarım bu sefer biz seviniriz. Ek olarak, UEFA eşleşmeleri yarın belli olacak 13.00'da sanırım. Hem çeyrek, hem de yarı final eşleşmeleri dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hayal meyal hatırlıyorum bremen maçını ben off of=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Şimdi bazıları az gollü olabilir diyor ama bana göre fazla gollü olacak bu maç. Dünkü maçları da gördük. Bu tarz maçların golsüz geçmesi pek bir zor oluyor genelde. Kar devam ederse maç sırasında baya bir karışır gibime geliyor ortam. not: Pardon rewendor , hakatten aklıma gelmedi o durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Çok fena şamarlanıcaz gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bişi sorucam, hasanpaşadan metrobüse bindikten sonra nerde inmek gerekiyor stada gitmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 zincirlikuyu son durak sanırım metrobüsün, orda inip avcılar metrobüsüne biniceksin 2. durakta iniceksin yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hamburg üzecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ben maça çıktım, inşallah döndüğümde mutlu dönmüş olucam. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 allah düşmanıma fenerlilik vermesin yarabbim. ne kötü bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 DoruK said: allah düşmanıma fenerlilik vermesin yarabbim. ne kötü bişeydir. hamburg tarafı yorumları kastediyosan geçen yıl stadınızda chelsea formalı maça gelen taraftarlarınız var o konuda birbirinden pek farkı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 her şeyin bi şeyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 artık hiç bi maça kesin bizim gözüyle bakamıyorum fark yiyelim diyelim tur bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL L!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 saldırın saldırın saldırııın , ülke puanı için saldırııın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 arda ilk 11 deymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 S-H said: DoruK said: allah düşmanıma fenerlilik vermesin yarabbim. ne kötü bişeydir. hamburg tarafı yorumları kastediyosan geçen yıl stadınızda chelsea formalı maça gelen taraftarlarınız var o konuda birbirinden pek farkı yok yani ironidir ki 5-0'lık chelsea maçından sonra kadıköy semalarında onlarca chelsealı görülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben geçen maçı izlememiştim fakat kewell harbi harbi stoper oynamış sanıyorum. az önce radyoda dinlediğime göre mehmet topal ve kewell stoperdeymiş. arda da 11'de oynuyomuş. kewell harbi harbi stoper mi oynadı yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 45 dakka stoper oynadı. deli gibi oynadı hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar