Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Evet balon. Eğer Baggio geçen akşam GS 2-0'dan 3-2 elendiğinde bizimle dalga geçmek yerine ah bee diye üzülseydi futbol kalitemiz artacaktı, önümüzdeki sene rüya gibi geçip GS CL'yi BJK UEFA'yı FB ise Türkiye Kupasını kazanabilecekti, milli takımımız ispanyaya 7 fark atacaktı. 2010'da şampiyon olacaktık milli takımcanak. Pis Baggio, kaka Baggio. Hepsi o dalga geçti diye sevindi diye olmadı işte. Futbolcularla takım yöneticileriyle de konuştum, moralleri çok bozulmuş Baggio'ya o yüzden tüm bu planları askıya almışlar :( Bi rahatlayın bi kendinize gelin yahu, insan garip varlıktır, hep böyle komplo teorilerini, fantazileri, uçuk fikirleri sever, abartmayı sever. Ama biraz sınır koyun kendinize. Neymiş efendim, GS'liler FB elenince FB'liler GS elenince seviniyo diye futbol ligimiz kalitesizmiş, avrupada başarı gelmiyomuş. Üstelik bu yüzden de vatan hainliği varmış. Tatlı rüyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 gs liler elenince fb liler sevinirse işte o zmn rekabet olur o zmn ligin kalitesi artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bence de uyu , bir dahakine yazdıklarımı gözlerinle oku =) feci saçmalamışsın çünkü . @kermit: benim getirmeye çalıştığım muhabbet orası değildi de arkadaş feci çarpttırdı, benim fenerlinin gs mağlubiyetiyle dalga geçmesine lafım yok . buna sevinen adamla ilgili söyleyeceklerimi söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yazdıklarımı saçma bulmandan ve tatlı rüyalar referansını yanlış anlamandan yola çıkarak sarkazmdan anlayacak entellektüel seviyede ve birikimde olmadığını varsayıyorum. Kendinle ilgili verdiğin bu ipucu için teşekkür ederim. Konuya dönersek burada saçma sapan milliyetçilik gazı vermeye çalışan kişi sensin, kimin saçmaladığı ortada. GS UEFA'yı kazandığında milli takım coşmuş da FB gaza gelmiş. Ee? Evet oldu bunlar kısmen de olsa (FB'nin gaza gelmesi birkaç sene sonraya tekabül ediyor, arada 2-3 senelik çok feci ve kötü bir dönemi var FB'nin, yaşı yeterince büyük patiler hatırlarlar.). Peki sonuç? Bunun taraftarların birbirini desteklemesiyle ne alakası var? FB'liler GS UEFA aldı diye üzülse almayacak mı GS uefa'yı? Saçma ve birbirinden bağımsız bir sürü veri koymuşsun ortaya, ama araları boş. Ya da şimdi kimse UEFA almıyosa bunun sebebi taraftarların karşı takımı desteklemek yerine üzülmesi mi? Kusra bakma, ama futbol bilgin de mantığın da yerlerde sürünüyor. Belki bu ucuz ve altı boş, saçma ve çocuk aklı açıklamalarınla kahvedeki adamları kandırırsın, onları ikna edersin. Ama burada futboldan anlayan, işleri bilen, veya yeni bir görüşle karşılaşınca önce mantığına bakan, belli bir seviyenin üzerindeki insanların karşısında sadece cahilce çırpınışlar sergiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tabi sevinecek ben beşiktaşlıyım bende sevindim gs nin elenmesine dalga geçmek bi yana ciddi ciddi sevindim yani çünki galatasaray taraftarının diline bi 50 sene daha biz kupa aldık lafı yerleşcek gs taraftarının dilinden kurtulcaz sonuçta tabi sevinirim. bide 2-0dan 2-3 olması ayrı bi sevindirici tabi. kalkıpta ezilmedik şöyle yenildik böyle yenildik diyemediniz. gs bildiğin salaklığna yenildi hasan şaşı kurtarıcı olarak almak vs. ha bide ekstradan bu sene avrupada başarı kazandıkta noldu ? sonuç ortada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ne oldu ? Türkiye liginde 5 takım şampiyonluğa oynuyor en basitinden. Dünya kupasına iddialı bir Milli Takım gidiyor . @Rewendor : uyu abicim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 İlla açıklattıracaksın tatlı rüyaları sana söyledim, uyuyosun diye di mi? Yazdıklarının gerçeği bırak mantıkla alakası yok. Şu bölüme yazmaya başladığından beri 1 kişi 1 tane mantıklı yorumunu mesajını görmedi sanırım, hala devam ediyosun inatla dogmalarına. Ha bi de, 5 takım şampiyonluğa oynuyo, iddialı takım yolluyoruz. Peki eee? Hala FB'liler BJK'lılar GS elenince seviniyo, GS'liler diğerleri elenince seviniyo falan? Demek ki birbirini destekleyip üzülmeye gerek yokmuş onlar olmadan da başarı sağlanıyo, birbiriyle alakasız şeyleri birbirine bağlayıp da "geçen gün ıspanak yedim o yüzden bugün hava soğudu" diye mantık kurmak saçmaymış. Hadi saçmalamaya devam et, meydan senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Rewendor said: Şu bölüme yazmaya başladığından beri 1 kişi 1 tane mantıklı yorumunu mesajını görmedi sanırım, hala devam ediyosun inatla dogmalarına. E insanların burda yaptığı futbol tartışması ne derece mantıklıysa ben de o mantıkla kafama göre şeyler yazdım =) dalga geçilecek bir şey varsa dalga geçmeyi de biliyorum .o noktamı kaçırmışsın . bi de o tarafımdan bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Pek bilmiyosun aslında, kandırmışlar seni. Trollük dalga geçmek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 off , allah eşine yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ne güzel kitlenmişti niye açtınız ki başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 balon said: ne oldu ? Türkiye liginde 5 takım şampiyonluğa oynuyor en basitinden. Dünya kupasına iddialı bir Milli Takım gidiyor . her sene böyle oluyoduki geçen senede böyleydi ondan önce sivas yoktu kayseri vs vardı kalitesi mi değişti sanki ligin ? hayır hala maç başlar başlamaz top havada yerden inmiyo adam gibi top çeviremeyen takımlar felan dünya kupasına iddaalı gidicez tmm gruptan çıktık diyelim sonra ? napıcaksın diğer takımlara ? avrupa kupasına benzeme dünya kupası güney amerika takımları şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 balon said: off , allah eşine yardım etsin. Allah önce sana yardım etsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Balon'un fenerlinin/bkj'linin dalga geçmesine laf ettiğini sanmıyorum.dalga tabiki geçilir,rakabet tabiki olur.ama bir türk takımı avrupa kupalarından elendiğinde sokaklara dökülüp sevinmek bana da saçma geliyor biraz.gene sevin ama kendin kupayı kazanmış gibi abartma.en azından ben bunları anlamak istedim balonun yazdıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 O kadar abartan yok zaten. GS elendi diye Bağdat caddesinde karnaval yapıldığını sanmıyorum. Ama sevinen sevinir, eğlenen eğlenir. Kişisel tercihtir. Ne "Türklüğe" ters bu ne "bize zararlı" ne de türk futbolu ya da reklam vs sine zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Türklüğe ters düşüp düşmemesiyle pek ilgilenmiyorum ama Türk futboluna zararlı olduğu kesin.Milli takım olarak Avrupa'da 3. olduğumuz senenin ardından bir Türk takımı UEFA'yı alsa,yada şampiyonlar liginde çeyrek finale kalsa vay be adamların futbolu gelişiyor diye düşünürdü bir çok insan.Ha alamayınca da adamlar geriliyor dememiştir kimse ama sonuç olarak ortada bir reklam var.Aslına bakarsanız avrupa kupalarında ve FIFA'da düşündüğümüzden çok daha büyük miktarda paralar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 o kadar abartan var .bağdat caddesinde korna seslerine duyan da ebem değil ,orda oturuyorum . Ve bunu sadece fenerliler değil , galatasaraylılar da yapabiliyor . Ayrıca milliyetçilik falan yapacağım yok da , bana bilmem ne oğlanları diye hitap ettiğini düşündüğüm bir takımın da tutup "farklılık olsun, kişisel tercih" diye atacağı gole karnaval yapan adama da daha önce dediğim lafları tekrar ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ben baya sevindim hatta ne yalan söyleyim dediğim gibi bi üst tura çıksalaredı 4 yıl yarı finale çıksalar 6 yıl finale çıksalar 8 yıl kupayı alsalardı 10 yıl boyunca biz şunu yaptık ya siz ? diye konuşacaklardı. o yüzden süper oldu lol. önce adam insan gibi takımının potansiyelinin ne olduğunu bilsin gs taraftarı sonra gelsin. fanatikliğe gelince sizin üstünüze yok zamanında şu lafı söylüyodunuz bundan sneler önce. "galatasaray dünyanın en iyi takımı" diye bunu söyleyen vardı ve yakın çevremden en az 10 gs lide bunu söyledi bi uefa kupası almak sizin bu kadarmı kıçınızı kaldırdı ? yine alırız ya kadıköyde kapak yaparız dediniz ne oldu ? 2-0 öne geçtiğiniz maçta çapıt ettiler otobüslerle evinize yolladılar. önce takımınızn ne olduğunu kabul edin mevcut durumunun sonra konuşun. ben beşiktaşlıyım ama fenerli adam konuşmakta haklıydı zamanında kadrosu o kadar iyiydi çok iyiydi hatta türkiyenin en iyi kadrosuna sahipti şimdi o kadar değil ama fb taraftarı biliyo susacağı yeri ki şu anda susuyo. beşiktaşlı olarak bende biliyorum takımımda yabancı oyuncum yok ama ligin ortalarında kötü dönemlerde denizli geldi ben ümidi kestim çünki takım içinde de kötü hava vardı. 2. yarı toparladı felan ama şu türkiyede takımı hakkında kötü bişi dendiğinde "ooo öyle olmaz gs şöyle biz böyleyiz şunu yaptık bunu yaptık" diyen tek bi taraftar vardır oda gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 balon said: o kadar abartan var .bağdat caddesinde korna seslerine duyan da ebem değil ,orda oturuyorum . ya siz bordoyu elediğinizde kornalarla gezip silah sıktınız ya şakamısınız çok büyük bi olay mış gibi sevindiniz lol. hani siz alışkındınız kupa almaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bi fenerliyi avrupada karşı takımı desteledi diye suçlamak çok saçma.kutlama yapsınlar.istiosa cadde de tur atsınlar bu zamana kadar aralıksız fenerin avrupadan elenmesini istedim ve karşı takımın fanatiği oldum. bunun türklükle falanla ilgisi yok.çok klişe şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bence fanatiklik saçma ve klişe aslında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ben olayı genel olarak söylemiştim dikkat edersen orda şampiyonlar liginde çeyrek final dediğimde kast ettiğim takımın hangisi olduğu anlaşılır.ama illa olayı gs'ye endekslemek istiyorsanız gs kakadır elensin,oh ne mutlu diye dolaşalım hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 balon said: bence fanatiklik saçma ve klişe aslında . olay fener ile galatasaraysa kimse canaydın gibi fair playe oynamaz yani :) antep gitsin desteklerim beşiktaşıda bi yere kadar desteklerim.ama fener için yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 @kermit e siz ne yaptınız 107 yılda? fsdfsd. şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 valla bu kadar fanatizmin doğru olduğuna dediğim gibi inanmıyorum ben Red . her tarafın radikal kesimini , o kitlenin taraftar kesimi gibi almaktan zaten aramıza tel örgüler çekildi , düşmanlıklar başladı , satırlar sopalar çıktı . dengesiz adamlar yesin dursunlar birbirlerini bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar