eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 şöyle bi sorunum var davul çalıyorum ve vücut geliştirmeye başladım . ama ağırlık kaldırdıkça bileklerimin esnekliğini kaybettiği gibi bi kuşku kapladı içimi şimdilik sorun yaratıcak bi etkisi yok ama ilerde bi soruna yol açar mı acaba yoksa kafamda mı kuruyorum sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 topic adı ve postun ilk satırını okuyunca SPOR BÖLÜMÜ! dedim, sonunu okuyunca geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bana da aynısı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bana da threesome? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Vucut geliştirme aerobik bir spor değildir; kaslarını sertleştirir, genel olarak bir hantallık verir bu durumda evet esneklik kaybedilebilir. Ama bilek esnekliğine birşey olacağını pek sanmıyorum, yine de bir profesyonele sormanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bilek esnekliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 dynun aynısı derken nası oldu büyük bi etkisi oldu mu nası engelledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 fail oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 az ağırlık çok tekrardı yanılmıyorsam onun çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Şimdi alt kol antremanı yapmadığın sürece pek bi etkisi olacağını sanmıyorum da, davul çalma ile ağırlığın kaslara ters etki yapıp yapmadığını, gym'e git ayrıntılı sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Özel alt kol antremanı yapmasa bile bileklerine nerdeyse tüm upper body hareketlerinde güç biner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 o zaman ya müzik ya vücut diyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 marlo nun dedigi gibi, eger amacin duzgun vucutsa ve kuvvet/sagliksa zaten kas yapmana gerek yok fazla az agirlikla cok rep yapman (3x15 yerine 5x8) kondisyon yapar, hem de kaslarini daha duzgun tonlar ayrica davul calma konusunda, kaslarini kullandigin gibi gelisir, oturup kaslansan bile eger davul calmaya devam edersen vucudun kendini ayarlar zaten. Vucut gelistirirken davul calmayi birakirsan sorun kaslarinda degil sendedir bir sure sonra tekrar davul basina oturdugunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bigününü pilatese ayır ayırabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bilek esnekligi icin bol bol masturbasyon oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Volfied said: marlo nun dedigi gibi, eger amacin duzgun vucutsa ve kuvvet/sagliksa zaten kas yapmana gerek yok fazla az agirlikla cok rep yapman (3x15 yerine 5x8) kondisyon yapar, hem de kaslarini daha duzgun tonlar ayrica davul calma konusunda, kaslarini kullandigin gibi gelisir, oturup kaslansan bile eger davul calmaya devam edersen vucudun kendini ayarlar zaten. Vucut gelistirirken davul calmayi birakirsan sorun kaslarinda degil sendedir bir sure sonra tekrar davul basina oturdugunda :) hiçbi zaman bırakmadım veya ara vermedim ama mesela spordan geldiğimde bi hamlık oluyo bileklerde ondan bahsediyorum başta dediğim gibi daha bi sorun yarattığını görmedim sadece hafif bişey hissediyorum sorum bu artar mı etkiler mi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 o hissettigin spor sonrasi yorgunluk olmasin? hele bileklerini kullandigin bir sporsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Dynun said: o zaman ya müzik ya vücut diyceksinHayıır... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bende yazın body balance'ımı arttırmak için spor salonuna gittim 3 ay hiç bi yararı olmadı aksine hantallaştım koşamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 OogahBoogah said: bilek esnekligi icin bol bol masturbasyon oneririm aehuahdskfjsdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Aiko said: bende yazın body balance'ımı arttırmak için spor salonuna gittim 3 ay hiç bi yararı olmadı aksine hantallaştım koşamıyorum artık cunku spor yapmak tembellikle ayni sey, vucut hep yaptigin seye alisir ona ayarlar kendini sadece 3 ay spor yapip sonra tekrar tembel yasam tarzina donersen hic bir anlami olmaz :) kendini zorlamicaksin, en iyisi haftada 3 kere yarimsar saatle baslayip haftada 5 gune, sonra gunde 1 saate cikarmak, gerekirse daha fazla, ama duzgun beslenirsen (turkiyede bir sorun oldugunu sanmiyorum bunun, amerikada zor en azindan) haftada 3 defa yarimsar saat kardiyo bile yapsan metabolizmani korursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Volfied said: o hissettigin spor sonrasi yorgunluk olmasin? hele bileklerini kullandigin bir sporsa Kesinlikle budur, gitar çalıyorum, 2 yıl boyunca fitness ve rugby ile iç içeydim aynı zamanda, problem olmadı pek, yalnızca parmaklarım yara bere içinde olduğundan onlar sorun yaratıyordu, onun da body buildingle bir alakası yok. Yalnız çalışmaya başlamadan önce ve çalıştıktan sonra esneme hareketlerini mutlaka yap yoksa yalnızca bileklerinde değil tüm eklemlerinde problem yaşarsın. Kıtır kıtır eden, bükerken acıyan eklemler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hiçbişey olmaz dert etme böyle şeyleri bak zakk wylde a. Adamın parmakları bile kaslı ama gayet hızlı çalabiliyo gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ya kaslı gitarist bende çok biliyorum da kaslı davulcu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 çalarken kas yapmıyo musun zaten ya paso kol bilek zart zurt çalışıyo yani.ünlü grupların hepsinin bateristi kaslı dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar