Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tophanesiz bi şehir işte aman konuşmaya değmez fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Olabildiğine kaos şehir istanbuldan iyi olduğu kesindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 iki şehir de işe yaramaz, antalya diyorum ben. missssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bi insan İzmir' de sıkılıyosa hayattan baymıştır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 doğudan izmire göçün durdurulması lazım vize filan istesinler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bugün çankayadaydım, akp mitingi için otobüslerle adam gelmiş bergamadan, yol soruyolardı. İşçileri toplayıp getiriyorlar mitinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Göç yoluyla gelenler cogunluk oldu burda artık nerdeyse. Yakında denize dökebilirler bizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Cons said: doğudan izmire göçün durdurulması lazım vize filan istesinler bari. evet... şu sıralar alsancak ve güzelyalıda öyle şeylere rastlıyorum ki. kesinlikle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Eralp said: Bugün çankayadaydım, akp mitingi için otobüslerle adam gelmiş bergamadan, yol soruyolardı. İşçileri toplayıp getiriyorlar mitinge. aynen ortalık bu gibi adamlarla dolu idi ve hertaraf dolmuş kaynıyordu saçmalık yaa izmiri böyle kalabalık ve mal gösteriyor böyle tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Yakında, göç ala ala öyle olacak güzelim şehir, haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Breedan said: Sen sigorta dersin... Biz asfalya deriz. Uzatmayız... bune abi anlamadım bunu :) eee izmirli olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yalniz mesaj sayisi 35 te kalmis :D bilerekmi yaptiniz naptiniz. Neyse guzel izmirime selam olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 İzmirli olmak ayrıcalık gibi geliyo farklı bi ülkedeymişim gibi hissediyorum bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ozman istanbula gelme abi düşer bayılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Gelmem zaten kalabalğı sevmem modernlikten değil ya orda da yazmış çiğdem yiorm diorm istanbuldaki arkadaşa mesela o ne ya diyo falan sanki ayrı dilleri konşuyoruz :D İzmir gibisi yok bence be.İstanbulda her telden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ya bu olay herkese doğup büyüdüğü şehrin güzel gözükmesi olayı değil miydi? mesela bana da dünyaları verseler Bursayı değişmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 istanbul slumdog milyonerdeki şehir gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 E tabi o da var ama mesela ben karşıyakada büyüdüm ve hani göztepe tarafını sevmem bunun taraftarlıkla bi alakası yok çok gittm de ne bileyim insanları soğuk gelir sanki bilmiyorum.Sanırım büyüdüğüm yer diye karşıyakayı çok seviyorum... Siz mutlu olunca sarılırsınız şarkılar söylersiniz gözünüzde kalpler çıkar :D biz kaf kaf çekeriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 gevurlugunuza mi sevindin ilke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 İzmirden uzakta olunca ne ksk lılığın kalıo ne göztepeliliğin bir yerde kaf kaf çekiliyor eşlik ediosun diğer tarafta göz göz çekiliyor gene eşlik ediyorsun boğazın acıyana kadar.. hatta eşlik ederken gözlerin doluyor ah ulan izmirde olsam da ksk ya gitsem göztepeye gitsem orayı burayı gezsem kokusunu içime çeksem diosun kalmıyor ayrımcılık fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 çok ayrıcalıklısınız ya. izmir dövmesi yaptırın kendinize df. ya da çiğdem domat filan yazdırın madem çok seviyorsunuz ehuah. selam selinim(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 izmirden bi tek selin cikmis, gerisi yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 izmir güzel yer, biz de güzel insanlarız ama abartmayın yahu sdf. şükrüm 100 izmire bedel misal <3 selam nianım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 DoruK said: istanbul slumdog milyonerdeki şehir gibi lan hauhauah, dun seyrettim o filmi aynen ole valla.. yalniz kenan isigin karsisindaki adamla dassak gectigini dusunemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 alisan mahsun kirmizigul u cok yanlis anlamamak lazim ya oyle demis iste o tarzi demek istemis sanirim. mahsun cok iyi filmler yapiyor degisti o adam ona ayip olmus sadece. bende cok seviyorum izmiri ve egeyi. egeli degilim ama cok cok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar