Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:
doğudan izmire göçün durdurulması lazım vize filan istesinler bari.

evet... şu sıralar alsancak ve güzelyalıda öyle şeylere rastlıyorum ki. kesinlikle olmalı.
Mesaj tarihi:
Eralp said:
Bugün çankayadaydım, akp mitingi için otobüslerle adam gelmiş bergamadan, yol soruyolardı. İşçileri toplayıp getiriyorlar mitinge.

aynen ortalık bu gibi adamlarla dolu idi ve
hertaraf dolmuş kaynıyordu
saçmalık yaa izmiri böyle kalabalık ve mal gösteriyor böyle tipler
Mesaj tarihi:
Gelmem zaten kalabalğı sevmem modernlikten değil ya orda da yazmış çiğdem yiorm diorm istanbuldaki arkadaşa mesela o ne ya diyo falan sanki ayrı dilleri konşuyoruz :D

İzmir gibisi yok bence be.İstanbulda her telden var
Mesaj tarihi:
E tabi o da var ama mesela ben karşıyakada büyüdüm ve hani göztepe tarafını sevmem bunun taraftarlıkla bi alakası yok çok gittm de ne bileyim insanları soğuk gelir sanki bilmiyorum.Sanırım büyüdüğüm yer diye karşıyakayı çok seviyorum...

Siz mutlu olunca sarılırsınız şarkılar söylersiniz gözünüzde kalpler çıkar :D biz kaf kaf çekeriz :P
Mesaj tarihi:
İzmirden uzakta olunca ne ksk lılığın kalıo ne göztepeliliğin bir yerde kaf kaf çekiliyor eşlik ediosun diğer tarafta göz göz çekiliyor gene eşlik ediyorsun boğazın acıyana kadar.. hatta eşlik ederken gözlerin doluyor ah ulan izmirde olsam da ksk ya gitsem göztepeye gitsem orayı burayı gezsem kokusunu içime çeksem diosun kalmıyor ayrımcılık fln.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
istanbul slumdog milyonerdeki şehir gibi lan

hauhauah, dun seyrettim o filmi aynen ole valla..

yalniz kenan isigin karsisindaki adamla dassak gectigini dusunemiyorum..
Mesaj tarihi:
alisan mahsun kirmizigul u cok yanlis anlamamak lazim ya oyle demis iste o tarzi demek istemis sanirim. mahsun cok iyi filmler yapiyor degisti o adam ona ayip olmus sadece.

bende cok seviyorum izmiri ve egeyi. egeli degilim ama cok cok severim.
  • Yeni Oluştur...