Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingiltere de futbol.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

abi nasıl yıldız yok kadroda ben orda şaşırdım.

dünyanın en iyi defansları arasındalar a.cole+terry+carragher
orta sahada lampard+gerard+j.cole efsane adamlar bunlar
forvet olarak rooney+crouch (kanat oyununa bu kadar uyan uzun bitirici özelliği iyi olan adam kaç tane var ki tamam bir yıldız değil herifte)

dünyanın en pahalı defansı terry. puyoldan fazla para alıyor bildiğim kadarıyla. rooney desen nefret ederim çemçük ağızlıdan ama it gibi oynar. gerard+lampard ikilisinden nasıl iyi bir orta saha oyunu çıkmaz falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerrard,Terry,Lampard,Ashley Cole,Joe Cole,Rooney hepsi takımlarında birer yıldız ama milli takımda bir bütün olmayı başaramıyorlar,ruhsuzlar.Kaleleri zaten uzun zamandır sıkıntıda James'le falan olcak iş degil yani,Rooney'den başka forvetleride yokki Rooney'de tam bi striker değil.Şu anda takımın başında Capello var bakalım kariyerindeki tek eksik kupa Dünya Kupası ha bu ruhsuz İngiltere'le bunu yapabilir mi görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
yine eklenmesi gereken bir faktör de , lokalizasyon.

liverpoolda doğmuş olup da , fanatik manchester taraftarı olan çok fazla kişi yoktur. belki de hiç yoktur. 3. lig takımı bile olsa , nereliysen orayı tutuyorsun. bu da ülke genelinde takımların belirli bir standartta gelire ulaşmasını sağlıyor.

bitirme projesi olarak bu konu üzerinde güzel bi araştırma yapmak isterdi gönlüm , ama yanlış bölümde okuyorum anasını satıyım

çünkü adamların halkı hiç bi zaman zor durumlarda yaşamamış. bizim son 100 yılımızda sıkıntı var hep. insanlar büyük takımları tutmayı sevio, çünkü onlar kazanıyor genelde. orda öyle bişey yok ki. kafalar rahat.

edit: keşke Türkiye'de böyle olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

john terry nin anneler yakmış herifi lol.

ht said:
İngiltere Milli Takımı ve Chelsea'nin kaptanı John Terry'nin annesi ile kayınvalidesi, bir mağazadan çaldıkları 800 pound değerindeki eşyalarla arabalarında yakalanarak tutuklandılar.

50 yaşındaki Sue Terry ve 54 yaşındaki Sue Poole mağazadan yaptıkları alışverişin ardından arabalarında çalıntı mallarla yakalanarak suçlarını kabul ettiler ve polis tarafından tutuklandılar.

Terry ve Pole'un suçlarını kabul etmesinin ardından İngiliz basını, "İngiltere Futbol Birliği, İngiltere Milli Takımı ve Chelsea için bu durum utanç verici" derken, hırsızlığın Marks & Spencer ile Tesco'da yapıldığı tespit edildi.

Dünya'nın en çok kazanan futbolcularından olan 28 yaşındaki Terry Chelsea'nin elde ettiği başarılarda kilit bir rol üstlenirken İngiltere Milli Takımı'nın da sponsorlarından olan Tesco ile ulusal ekibin takım elbiselerini yapan M&S'ın hırsızlık yapılan yerler olması yıldız futbolcuyu daha da zor duruma soktu.

Defans oyuncusu olan Terry, sponsorluk anlaşmaları dışında Chelsea'den haftada 130 bin pound kazanıyor.

Polisin tutuklamayı yaptıktan sonra iki kadının Terry'nin ailesi olduğunu fark etmesiyle adeta şok olduğu ifade edilirken, Chelsea kaptanının annesi ile kayınvalidesine kısa süre önce Oxshott, Surrey'de ikiz birer ev aldığı belirtildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:
Red said:
beckham a laf ettirmem :)
tipiyle ön plana çıkmış olmasından dolayı güzel futbolu konusulmadı

o adamda öyle top kesme yeteneği varken çok uzun süre futbol oynar :)

onun gibi orta yapan uzun top atan adam yok nerdeyse

Bugün juventusun maçında hasan salihamidzici görene kadar ben de aynısını düşünüyordum.

+1 salihamidzic de tam bir uzun top atıcı , süper orta kesici
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...