DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 tamam. ee sana kim ogretti boyle helal olsun ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 OLM BEN DOĞRU GÖRÜYORUM ASLINDA SİZ HEPİNİZ RENK KÖRÜSÜNÜZ KOMPLE HATALI OLAN SİZLERSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 adami delirttik sonunda oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DiadanLocke said: tamam. ee sana kim ogretti boyle helal olsun ona. abi bu olay 17 yasimda ortaya cikiyor, ne bilsin aile renk koru oldugumu, kendi gordukleri gibi ogrettiler bana, ben de oyle etiketledim oyle benimsedim renkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Sixoms said: Olm senin diğer renklerdede sorun olabilir. Maviyle sarıyı karıştırınca senin kırmızı görmen lazım bize göre, buda garip gözükmeli gayet. O yüzden başka renk görüyosundur belki maviyle sarıyıda lol. Bu tezime cevap arıyorum. Aydınlat beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 peki bak şimdi benim kalçamda bi doğum lekesi var onu ne renk görüyosun msnden yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Sixoms said: Sixoms said: Olm senin diğer renklerdede sorun olabilir. Maviyle sarıyı karıştırınca senin kırmızı görmen lazım bize göre, buda garip gözükmeli gayet. O yüzden başka renk görüyosundur belki maviyle sarıyıda lol. Bu tezime cevap arıyorum. Aydınlat beni. abi cevaplayamam ki bunu, beynime girip ordan bakmaniz lazim olaya anlasilmasi icin, cunku ben sizin gordugunuz gibi gormedigim halde sizin gordugunuz gibi etiketliyorum renkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 burtonesk said: ya lütfen ya. hayatında en az bir kere " abi yalnız o kırmızı değil, yeşil (!!1!11111!!1 suratıyla birlikte; hemen sonra gülecek ve alay edecek. tısı tısı gülüşü)" diyen biri olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Siz gördüğünüz şekilde adlandırıyorsunuz renkleri. Renkler konusunda "kesinlik" belirtemezsiniz, zira algıya göre değişir tamamen, ortada bir "doğru" yoktur. Şimdi gidin yatın, benim asabımı bozmayın daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/4010/f1450xnull.jpg yani şimdi kahverengiye mi boyuyor bu aslında yoksa mango yeşili mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 oha bizim televizyon görüp televizyon olarak adlandırdığımız şeyi adam telefon olarak görüyor ama telefona televizyon adını veriyor. felsefeye girer bu abi hastalık falan değil bence :p bir adam varmış neden herkes herşeye aynı kelimeleri kullanıyor diyormuş sonra kendi cümlelerinden kendi dilini yaratmış fincana televizyon demiş, televizyonda çay içmiş. sonra insanların dilini unutmuş. insanlarla anlaşamamış. nedense böyle bir hikaye geldi aklıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 seni askere almazlar yalniz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bekleyip görücez onu da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 renk korlugu testi yapiyolar cunku muayenede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 PrudenT said: abi sonbaharda kırmızı olmuyo ki yapraklar kahverengi oluyo. ama benim gördüğüm koyu yeşilmiş aslında yani. ama ben onu hayatım boyunca kahverengi olarak etiketledim o yüzden sorun yok. ben bununla ilgili somut bi örnek koyayım; ben bu zımbırtıyı koyu yeşil diye almıştım. ancak uzun süre sonra aile bireylerim bana bunun kahverengi olduğunu söyledi. DiadanLocke said: seni askere almazlar yalniz sanirim. bunu da soruşturdum ben biraz (bir umutla) fakat alıyorlar askere lan bide son edit; o lacivert-yeşil olayı şakaydı asdfkj inanan çıktıysa helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kızlarn saçını da mı koyu yeşil diye görüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 iyi sabahlar, ben yatıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hayır işte burda muhtemelen prudent'ın sayfalardır anlatmaya çalıştığı şey devreye giriyor, ben sizin saçınızın kahverengi olduğunu biliyorum ama gördüğüm için değil bana öyle öğretildiği için haliyle kahverengi görüyorum ama bu kapşonlu zımbırtının ne renk olduğunu bilmediğim için koyu yeşil damgası yapıştırdım. yani heralde öyle oldu. galiba :( bide saç rengini ayırt edebiliyorumdur heralde yahu okadar değil, yakın tonlarda sıkıntı oluyor birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yok abi ben yani daha önce görmediğim bi şey olsa dahi doğru rengini söyleyebiliyorum, gerçekte doğru görmediğim halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 xeno, prudent in anlattigina gore adam renkleri tamamen farkli goruyor. sen acaba biraz mi karistiriyorsun? bana da oluyor bazen siyah diye koyu lacivert falan yakin renkleri kairstirabiliyorum. prudent tamamen ters goruyorsa alirlar mi bilmniyorum. ehliyet de vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ehliyet alabileceğimi biliyorum da askerliği bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 alamazsin arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 alırsın ehliyet. benim arkadaş var kırmızı yeşili ters görüyo ve ehliyeti var bamgüm araba sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar