Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben kırmızı yeşil renk körüymüşüm bu arada. hayatıma ne gibi bi etkisi olucak anlamadım ama onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ehliyet vermiyorlar. kaynak: kıçım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 gayet verirler, zaten anlamazlar, yerine göre anlarsın ışığın rengini de sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 onun espirisi of'u söylerken of değil de ov gibi olması koymaz yani gayet saydım çatır çatır 6 off off offf off diye diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 penth feysten bulup gelmişin hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Xenocide said: ben kırmızı yeşil renk körüymüşüm bu arada. hayatıma ne gibi bi etkisi olucak anlamadım ama onu. aynen ben de geçen ay öğrendim doktorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 6 saydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 PrudenT said: Xenocide said: ben kırmızı yeşil renk körüymüşüm bu arada. hayatıma ne gibi bi etkisi olucak anlamadım ama onu. aynen ben de geçen ay öğrendim doktorda. ben doktordan öğrenmedimde zaten bildiğim kadarıyla 1 tane renk körlüğü testi var evrensel, goguldan onu bulup yaptım kendime bariz kırmızı-yeşil körüyüm. bu arada ehliyet verilmediğini bende duymuştum henüz çok alma meraklısı değilim zatende zamanla fikrim değişebilir sakata gelmeyelim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 resmen 2 rengi bilmiyorsunuz lan. üzülmüyomusunuz? ben olsam intihar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yoo gayet biliyorum bak bu yeşil mesela; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fdslkfsdjf geyik yaptığını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 buna kim inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kadir inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 levent inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İNANIR BROS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Masquerade said: 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Vingthor said: resmen 2 rengi bilmiyorsunuz lan. üzülmüyomusunuz? ben olsam intihar ederim görüyorum abi ama tersmiş. ayrıca trafikte falan sorun çıkması mümkün değil ki, benim gördüğüm renk ne olursa olsun, ben onu kırmızı olarak biliyorum ve onu görünce durucam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 en tepede yeşil yanıyorsa bir terslik olduğunu bilir zaten adam sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi en tepede yeşil yanıyor diyorsun da, ben o rengi hayatım boyunca kırmızı olarak benimsediğim için, kırmızı olduğunu anlayabiliyorum yani, mesela kırmızı renkli kıyafetlere kırmızı yeşillere yeşil diyebiliyorum, ama meğer ters görüyomuşum ak asjdhga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yani mesela benim paticik temam yeşil, yeşil olduğunu biliyorum, ama meğer gördüğüm yeşil değilmiş. mevzuya bak. olur mu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yani o zaman morpheus gelip kırmızı hap mı yoksa mavi hap mı dese error vereceksiniz nerde lan kırmızı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ters duz olayi degil, karisik renklilerde farkedememe. kirmizili yesilli isaretler mesela sorun yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar