DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Selamlar bayanlar ve cici agalar. Avrupa yakasında ucuz mobilya satan yerler lazım,bir öğreni arkadaş eve çıkma planları yapıyorda. bu maskoyu fln biliyorumda,bize daha ekonomiği lazım benim aslı merak ettiğim, 2.ek ev mobilyasını nerden bulabiliriz? merterde Tim siteleri dedi birisi mesela,ama orda toptan sastılıyor,yok ofis mobilyası var bitek fln diyorlar. bir bilgisi olan varmı?
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 modoko ve maskoda janjanlı vitrinleri edğil kenarda köşede kalmış yerleri bulman gerekiyo ve tabi sıkı pazarlık. 2. el mobilyaalr için sağda solda pek çok 2. elci dükkanı görüyorum
Apis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Avrupada yakasında İkitelli Organize Sanayi bölgesinin içinde çok büyük bir mobilyacılar sitesi var, gayet ucuzdur ucuz. Anadolu yakası ise Modoko ve IKEA.
pogodi Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ikea ucuz mu şimdi bi öğrenci evi döşemek için?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bi masaya 400ytl veren öğrenciyi merak ediyorum doğrusu.
pogodi Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bizim evde var da ilk 1000e girdiği için amcası odasını ikeadan döşedi sjdhs
Apis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Valla Avustralyada geçen sene yatak örtüsünden dolabına, mutfak araç gerecinden koltuklara kadar komple bir ev 2200 Avustralya dolarına mal olmuştu bana IKEA dan (Tabii birçok şey en ucuz ürününden alındı vs.). O zamanın kuruyla 2640 TL fln yapıyordu. Burda o kadarda farklı değildir diye düşünüyorum fiyatlar?
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mobilyada marka arayışı ne kadar gereksiz bişidir be abi
pogodi Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bizim salonumuz bomboş mesela en azından bi 3lü kanepe lazım, 700-800den başlıo en az. biz böyle daha efsanevi şeyler arıyoruz. "2. el kanepe aldım 150tlye taş gibi" gibisinden. bu arada dogmeat topiğinde bikbiklediğim için özür dilerim ama sen de böyle bişey soruyosun herhalde =p
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ikea yurtdisinda mantikli ama burada biraz sacma kaliyor. ikea'ya markali mabilya dersen yurtdisinda buyuk bir ihitimalle gulerler. daha cok kizilaydan giyinmek olarak adlandiriliyor. elden dusme bulmaya calisin akrabadan tanidiklardan filan. edit: almanya'da ne guzel bit pazarlari olurdu hayvan gibi buyuk. super esyalar bulurduk. turkiye'de yok boyle bir sey. ihtiyac var halbuki.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 türkiye' de vardı bitpazarı kadıköyde. sonra kapandı sanırım, robot almıştım ordan hehe eskiden tabi
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bLackcha0s said: bi masaya 400ytl veren öğrenciyi merak ediyorum doğrusu. Merak edicek bir şey yok abi , koç - bilkent-yeditepe-sabancı falandan bir kısım . Param var ve ben harcamak istiyorum diyen insanlar .tabi herkes özgür :P
Syn Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 salonuma rulet masası arıyorum ben de bulamadım ama =(
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 öğrenci evine ucuz mobilya deyince aklıma geldi eski günler. ankarada samanpazarından 95er liraya 2 çekyat almıştık tey tey tey 4 sene geçmiş. ben 2 sene kullandım, ben bıraktığımda arkadaşlar hala gündüz oturmaya gece yatmaya kullanıyorlardı. ucuz mucuz ama sağlam çıkmıştı ikisi de. ama ikinci el mobilya almayın, benden size tavsiye...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yenibosnada spotçular çarşısı var oradan ikinc iel veya spot mobülya bulabilirsin, ama IKEA da fırsat köşesine mutlakabakın derim ben 300 küsur liralık masayı 100 lira gibi komik bir fiyata aldım.. tek sorun paketinin hasar görmüş olmasıydı bir de tablanın altında ufak tefek çizikler var, hatta bu yazıyı da o masadan yazıyorum ehe, en son gittiğimde 2.5mx0.5m kitaplık 19 ytl ye stılıyordu evimde yer olsa yan yana 4 tane alacaktım. üstelik ikeadan alınan mobilyanın taşınması daha kolay öteki türklü aradaki farkı zaten taşıma ücreti olarak verebilirsin uzun lafın kısası ikea ya hemen "abi pahalı.. abi isveçli geldi" şklinde yaklaşmayın :) ha evet öğrenci bütçesini aşan ürünler de az değil.. bir de yastıklar çok pahalıymış ikea da sonuç olarak; 1- yenibosna spotçular çarşısı (avrupa yakası için kadıköy osmanağa çarşı (anadolu yakası için) bir de pendikte bir spot çarşısı vardı galiba hatırlayamıyorum 2- IKEA fırsat köşesi (hem anadolu hem avrupa) 3- kolay gelsin 4- ??? 5- profit!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 babacum teşekkür ederim. aynen o spotçlar türü yerler arıyordum biraz araştırayım
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 IKEA da ucuz olunca , harbiden ucuz oluyor , takip etmekte fayda var . Birkac sene sonra her urunde en ucuz urun olucak zaten orasi kesin.Ilk seneleri oldugu icin yuksek fiyattan satiyorlar , pazara girdigi ulkelerde genelde boyle yapiyorlar bildigim kadariyla , bi kac sene sonra hic bi mobilyacinin inemicegi seviyelere inerler fiyatlari.
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 avcılarda öğrencilere 2. el alım satım yapan yerler var
Öne çıkan mesajlar