Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvani kalorili, atıştırmalık.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

ya mantık kurallarına göre,

kol kadar olan tobleronelerden bir tane
1 koca paket cips

= 2800 kalori, hadi bilemedin 2500.

bunun üstüne 3 ana 3 ara olmak üzere normal öğünlerinizi yiyin, eder en azından 4000 kalori.

günde 4000 kalori yakabiliyorsanız oturduğunuz yerde, kendimi erke dönergeci olarak halka açacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

@fly
hacı naptın:)

bi koca tobleron+bir aile boyu cips taş çatlasa 1000 kalori ediyor.

benim şu içtiğim karbonhidrat tozları mesela
günde 10 ölçek içmem lzm ama ben 8 içebiliyorum.

o da 1600 kalori falan işte. günde 2500 kaloriyi falan geçsem ztn ben kilo alabiliyorum. (doktor ölçümü bu, ama unuttum)
yani sayısal olarak da ortada, bunu düzenli içip kilo almamak imkansız gibi bişey. tabii iyi yemezsen olmuyor.
mesela bi big mac menü orta boy 1000 kalori. 2000de karbonhidrat tozu iç. 2 öğün daha ye. bir de üstüne cips fln ye 3 tane de bira iç (750kalori) ölüyosun zaten fddfsd :D
Sosyal ağlarda paylaş

bol bol makarna ye derim, bi ara dynamick ile konuşmuştum. valla dediklerini yaparak 5-6 günde 2 kilo almıştım. tabi geri verdim o kiloyu... nasıl becerdim? sporu bırakarak.
neden spor?
yoruluyorsun, daha çok acıkıyorsun.
sabah kalkıyordum spor öncesi 1 elma, spordan sonra kahvaltı(4 yumurta, 3 dilim peynir + salata), akşam yemeğine kadar arada gene meyveler tüketiyordum. akşama doğru yemeğinde 500gr tavuk göğsü + makarna. geceye kadar(gece dediğim 10 falan) gene arada meyve falan. 10-11 oldumuda gene bi makarna yiyordum.
valla istediğim gibi kilo alıyordum ama sorun şu ki sporu bıraktığımdan beri(uyku düzeni bozuldu- ki bozulduğu gibi bütün sistemin çöküyor) 3 kilo verdim...
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
çok yanlış ise yaptığım moddan özür diliyorum ama konu dışına açamazdım bu topiği kusura bakmayın. üstte tayyip altta türkiyenin vaziyeti olmaz vallaha, utandım vallaha.

neyse sorayım direk.
ben şimdi bu tarz bişey arıyorum. çok kalorili olucak böyle, bilgisayar masamda durucak gördükçe yiyicem kilo alıcam yağ bağlıcam. amacım bu.

şimdi e cipsler var falan diyeceksiniz, ama cips dediğin şey alıyosun 3 paket bitiyo, ne bilim evde talibi çok oluyor falan. e sağlıklı da değil diğer yandan.
bana böyle bişey lazım ki: mesela ceviz. bi kavanoz olucak ye ye bitmicek durcak hep orda.
ceviz öyle midir mesela? nedir. hangisinin kalorisi çok yüksektir??

bulker's omlette tam aradığın şey.

said:
Ingredients

6 egg whites (1 cup), plus 3 whole omega-3 eggs, beaten

6 oz lean turkey sausage

1 Roma tomato, chopped

1/2 small onion, chopped

1/4 cup fresh coriander, chopped

1/2 cup shredded Colby cheese

2 teaspoon butter, coconut oil, or Smart Balance spread

Instructions

In a large skillet, sauté turkey sausage and onions in 1 teaspoon butter/spread for about 5 minutes, until brown. Add tomato and coriander, and stir for about 3 minutes, until tomatoes become soft but not entirely dissolved. Remove mixture from skillet, add the remaining butter/spread, and pour in the egg mixture. Flip the omelet, add the sautéed mixture and shredded cheese, fold the omelet and serve.

Prep Time: 20 minutes

Difficulty Level: Medium

Servings: 1

Nutritional Information, Per Serving

Calories (k/cal)

953

Protein (g)

107

Carbohydrates (g)

13

fiber (g)

2

sugars (g)

7

Fat (g)

50

SFA (g)

22

MUFA (g)

16

PUFA (g)

11

omega-3 (g)

1.3

omega-6 (g)

8.7
Sosyal ağlarda paylaş

sabah poğaçaylan başla , yanında çikolatalı süt iç.
kahvaltı bitsin arkadaşların yemeğinden otlanmaya git bir ısırık bir ısırık al. sonra öğle yemeğinde bir fast food tadında bişey al ye. arkadaşlarında aldıysa otlan. eve giderken yolda bi sosili tadında bişey ye, üstüne evde yemek ye.hala kilo almadım diyosan yapacak bir şey yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...