Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteye yeni başlayanlar için aşk.

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

yahu her insan jher dakka biriyle tanışmak zorundamı?

karşıdaki niye sallamıo beni diye onu suçlayamam.ilişkiler deneme yanılmayla bi yere gelir.çok genelleme yapıosun.gavur kızı daha rahat olabilir.onlarda da hiç mi yok paraya bakan.herkes anyı karaktermi.fix mi yani.aynı fabrikadan mı cıkıolar ?

bi bara gittin ordaki kız seni sallamadı.başka hiç kimse mi sallamıcak.herkesin bi hayatı var.sevgilisi vardır canı sıkkındır.tipini beğenmemiştir.muabebt etmek istemiodur.bunca zaman nasıl böle boş tespitler yapmışın helal olsun

yahu kız hemen verir kaşar denir,vermez götü kalkık.bu böyledir.bunu tartışmak hata.kız erkek ilşkilerinde taktik diye birşey yoktur.bende yurtdışında bulundum.olay bu da değil.

hepimiz reddedilcez,reddedicez sevilcez sevilmicez.götümüz başkalarına kalkıcak,birilerinin de bize kalkıcak.

evdeki köpek bile aşırı ilgiden sıkılır.her insan sıkılır.çok üstüne düşersen karşı taraf soğur.bu bir gerçek.hayatın gerçeği.

her çeşit insna var.17 yaşından itibaren çılgınca cinsellik yaşayan kızlar da var.bunlar var yani.herkesin deneyimleri kendine.senin çevrendeki insanlar öledir.başkasının daha farklıdır

3-5 insan tanıyınca hayatı ve ilişkileri çözmüosun.kendimizi kandırmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

DueLisT said:
MADBOY said:
Green Label aldim gecen, icelim birlikte ya, ugra istersen =]

usta evin musait oluyo mu kızlarla gelebilirsek besiktas macina geldigim de disi kartallarla ugrayabilirim.

Musait oldugu zaman ulasirim ben sana o.m. araciligiyla, eger ki maca gitmekten vazgecersen HDTV + HT var 5 kolon, subwooferlarin gain'i de kokleriz, YIKARIZ evi dayi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi. Adam bir yerde haklı yalnız, doğru bir noktaya değinmiş. Kız erkek ilişkilerinde, erkek tarafının tek laf edemediği ilişkiler gördüm ben. Ayrıca kızların her şeyi "aşırı"ya bağlamasını da anlayamıyorum düelist gibi. Samimi bir şekilde yapılmış ufak bir övgüyü bile "aha yazıyor" şeklinde yorumlayıp bulutlarda gezen çok kız tanıdığım var. o tanıdıklarımın da bu övgünün ardından kızı "aman kızım inanma seni mükecek" şeklinde uyaran kız arkadaşları var sdgdfgfdg. saçmalık yani.

ama direkt yatağa atalım hobaa 3 kız buldum çak gitsin kanka muhabbeti ters tabi bize.

Bir şey daha soracağım, Duelist, Ekşi sözlükteki author sen misin yoksa sdfgdgsdfgfdsg. Author'u bilen bilir, idolümdür kendisi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...