Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteye yeni başlayanlar için aşk.

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
izzet altınmeşeyi nihat doğanı düşünün.. onlar karı kız bulduğuna göre kim bulamaz olm! diyin. sonracııma.. çetrefilli bi durumda kaldığınızda "kamil koç turizm bu durumda kalsa ne yapardı?" diye sorun kendinize.. yılların deneyimi hata yapamaz di mi? bi de viraj içinde lönk diye frenleri kitlemeyin.

unutmadan kızı araba ile gezdirmeye götürdüğünüzde eline uzi verip "du lan şu geçen millete ateş et de havamızı bulalım" demek yerine "semra bi kaset(cd/mp3 allah ne verdiyse) tak da havamızı bulalım" demelisiniz.

bazı kültürlerde ilk tanıştığınızda kızın suratına tükürmeniz yanlış anlaşılabilir. yapmayın.. tükürmeniz nezaket gereği illa icap ederse yanak ile göz arasına atılmış ufak bi tükürüğü takiben kaliteli bi selpak peçete sunmak kibarlık gereğidir. aynı şekilde kızın saçlarını çekmeden önce postiş vs gibi bişi olup olmadığını kontrol edin. bu kontrolu saçları sertçe çekerek yapabilirsiniz. saçlar koparsa ya çok sert çekmişsinizdir ya da postiştir. tüm saçlar geldiyse ve altı kel ise ya peruk çekmişsinizdir ve kız keldir ya da kafa derisini yüzmüşsünüzdür.. kafa derisini yüzmek kızılderililer arasında bir cesaret belirtisidir ve ayılar cesur erkekleri yemeyi severler.. bu yüzden ormanlık alanda elinizde bi kasa dutla ve kırmızı bir kapşonla gezerken kafa derisi yüzmeniz ayı yemi olmanıza sebep olabilir. burada dikkat edilecek bi önemli nokta ise bir zebra ile buluşmaya giderken zebrayı araba ile ezmemektir.. zebralar zebra geçitlerinde beslenen garip uykucu kadınlardır.. her biri at gibidir. ama zebralar asla at değildir. kendilerine "kütahya çinisi gibi güzelsin" denilmelerini severler. ama unutmayın bir çini güzel olduğu kadar kırılgan ve öldürücüdür de..

sen semrayı nerden tanıyosun lan
Sosyal ağlarda paylaş

semrayı kim tanımıyor ki.. konu ile ilgili sorularınızı ilgi ile bi tarafıma bile takmayacağımdan emin olabilirsiniz.. aşk ile ilgili tüm sorularınızı bekliyorum.. sessiz kalma hakkına sahipsiniz. söylediğiniz her sır hızlıca 500 kişi ile paylaşılacaktır. otobüse binerken kapının size çarpmasını sağlayabilirsiniz lakin bu salak gibi görünmenize neden olabilir ve kızlar bundan çoook nefret ederler..

saygılarımla, esen kalın.

imza: şirin papa
Sosyal ağlarda paylaş

Karsi atak olarak Umur ve Kaan beylerimizin buraya bir yazi yazmasini pek isterdim acikcasi, lakin, bu kadar yuzeysel bir yaziya karsilik vermeye yeltenmeyecek kadar dolu insandir kendileri.

Bu yazida yazilanlari Lise 2 ogrencisi cocuklar aksamustu cayenne ile yolda giderken konusuyorlar artik, yazi cok kotu, kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ,

Ben burda ciddi ilişkisi olanlara , aklı başında bir kız ile birşeyler paylaşabilen dostlarıma laf atmıyorum.Her insanın elbet eninde sonunda isteyeceği düzeyli bir ilişkidir.Bunu üniversitede de bulmuş olabilirsiniz.Ben bulamadım ve yaşadıklarımdan bir ders çıkardım.Uni. yılları çoğumuz için 'kız , erkek' ciddi bir ilişki yaşamak için bence erken.Çünkü bizde lise hayatı ilişki ve kişilik oturması için yeterli süreyi vermiyor.Belki düzeyli yaşamak istemeyenleriniz vardır

sex odaklı çağrışımları kafanıza takmanıza onlar üzerine yorum geliştirmenize , eleştirmenize üzülüyorum.Çünkü dolaylı olarak toplumun düşüncesini de yansıtmış oluyorsunuz.Öncelikle yazdıklarım benimle ilgili olaylar, kanıtlanmaya veya tastiklenmeye ihtiyacı olmayan yaşanmış bitmiş şeyler.Ama yazının teması değil ,3 kişiyle yaşanmış bir olayın büyültüldüğünü görüyorum , ve sadece 'sex' yüzünden olduğu da aşikar , bir nebze de övündüğümü zannedip laf sokanlar var.

manyak mısınız lan? 25 yaşına gelmiş , okumuş etmiş belli seviyede hayat görüşü olan ama aslında hala 'kadın' olan bir kızın neler yapabileceğini, kapasitesini bilemeyen yaşıtlarıma sesleniyorum.Siz bu kızların farkında değilseniz çevrenizde farkında olanlar elbet olacaktır.Onlar da birşeyler yaptığında , bazılarınız gelip burda 'kıza mesaj attım cavap yok ama aslında konuşmuştuk.. , ben onu çok seviyorum ama arkadaş kalalım dedi de işte şimdide arıyo acaba neden , bir kulunu cok sevdim ama o beni hic sevmiyor' gibi mesajlar atar halde bulursunuz.İlk yazımın tamamını okuyun ne diyorum orda
duelist said:
gercekten iyi kalpli insanlarin karsınıza cıktıgını anlarsanız onları hic kırmayın arkadaslar

hiç mi evde kızlı erkekli içmediniz , hiç mi kız arkadaşlarınla tatile çıkmadınız , hiç mi bar çıkışı evde kalacak yer olmayana kadar toplanmadınız? ya da bunları yapan tanıdığınız bile mi yok?eğer oyleyse sizi anlıyorum , garip geliyor , extreme birşeymiş izlenimi bırakıyor.eğer yaptınız ve hala benzer olaylar yaşamamışsanız kankalıkla arkadaşlık arasında çizgiyi siz kaçırmışsınız benim günahım yok.minibüsün boş koltuğuna sırf yanda kız oturuyo diye oturmaktan çekinir erkekler var , sonra bu kızların götü neden tavan yapmış bu ülkede diye de lise 2 tayfasıyla beraber cayenne içinde konuşursunuz.

'kızları kendinize köpek etmeyi öğrenin lafı ile başlayan bir yazının gerisini okumayı reddettim. sana gönlümden erkek zebra geçiyor.' diyen , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir insandan , düşük seviyeli bir yazıdan anlam çıkaramayıp tanımadığı bir insana hakaret eden bir kişinin çıkıp ta kızları dinleyip , onları anlamasını beklemek olmaz tabi.Beklenecek tek şey gözünde ütopik gördüğü bir nesne olan 'kadın' dolaylı olarak ta 'sex' in geçtiği her konuda laf sokup ahkam kesmesi olur.

Not: tartışmaya açığım bugün evdeyim çünkü :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...