DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ZaugnaKhaldun said: Başka şehirdeki kız arkadaşının yanına gidip, onun arkadaşına takıp kaçmak baya iyi de, hayaller dünyası ahah şunu bil ki kanıtlama ihtiyacım yok , akabinde bir yanlışın var dikaktimi çeken , arkadaşı değil arkadaşları , ona gore espiri uretip dikkat çekmeye çalış kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 DueLisT said: tüketirsin , tak kaçı spontene olaylarda yapacaksın. başka şhre kız arkadaşının yanına gidersin 3 kız kalıyorlardır ve olaylar gelişir gibi. ha olaylar 3 kızla gelişiyor yani ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bLackcha0s said: Üniversitede tak-kaç ilkesini her zaman benimseyeceksin. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Haftasonu 3 kızla randevum var. Wish me luck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben her haftasonu istanbuldan gölcüğe gidiyorum kız arkadaşım için bana ilgisizsin diyo ama beni çok seviyo kızlara ilgisiz davranıcan ama sevdiğinide gözünün içine bakıp söylicen budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ben son seferde direk "benim olacaksın, seni istiyorum" "böyle arkadaşlık modunu uzatırsan çeker giderim ona göre" dedim. Baya etkili oldu gibi. Deneyin denetin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ziya ziyaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kedi kedii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bunu duvarıma çakar 5 vakit gülerim ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kızları kendinize köpek etmeyi öğrenin lafı ile başlayan bir yazının gerisini okumayı reddettim. sana gönlümden erkek zebra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben direk tokatlayarak giriyorum olaya, şu an yedi sevgilim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Abi diyorum kişiseli kapatalım çok gereksiz bi bölüm diye. Beni sallamıyorsunuz ama al işte. Git oku şimdi bu yazıyı baştan sonra, benden sana ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 niye bu kadar kastın ki dostum? köpek edin kızları gibi laflar filan. boş işler bunlar. biraz daha xp kasman lazım senin, olmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 eleştirilerinizi gülerek okuyorum :) , gece oluncaya kadar doldurun burayı da eleştirisel yanıtlarınıza eleştirisel bir başka bakış açısı getiriyim.bu kadar eğlenceli olabileceğini tahmin etmemiştim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 valla genel olarak doğru.ama aşık oldugun kız için yaptıklarına pişman olunmamalı.her sevgiliye aşık olunmadıgı için dediğin gibi davranmak ztn en normali.her kıza çiçek alıp peşinden koşmak olmaması gereken birşey :) ama sevdiğimiz insan belki tam karşılğını veremese de bugun yine aşık olsam yine gözüm kapalı giderim arkasından.sevilen kişiye karşı planlı programlı düşünerek çakallık yaparak yaklaşmaktan yana değilim :) bunun harici kız erkek ilişkilerinde kızları ciddiye almam ve 2 kategoriye ayırırım onları.sevdiğim kız ve diğer kızlar olarak. ha ayrıca bir kıza direk onu köpek edeyim diye yaklaşırsan o kız tasma takar gezdirir seni sokaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 said: eleştirel yanıtlarınıza fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 eyvallah hocam düzelttiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 WOMANIZER WOMA WOMANIZER OOOOO WOMANIZER YOOOV WOMANIZER WOMANIZER WOMANIZER WOMANIZER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.nyc.com/image/users/blogs/5527.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Tuto(?) ya başlık yanlış olmuş. Üniversiteye yeni başlayanlar için kız düşürme , sex'e giden en kısa yol(bu biraz abartı oldu) olabilirdi tabi. Yargılamıyorum, ama ilk mesajda yazılanlar, kızı elde edilecek bir mal, world drop epic gibi görmektir. Hayatını keyfini çıkararak yaşa, senle birlikte yaşamaktan keyif alacak bi insan illa çıkar karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 izzet altınmeşeyi nihat doğanı düşünün.. onlar karı kız bulduğuna göre kim bulamaz olm! diyin. sonracııma.. çetrefilli bi durumda kaldığınızda "kamil koç turizm bu durumda kalsa ne yapardı?" diye sorun kendinize.. yılların deneyimi hata yapamaz di mi? bi de viraj içinde lönk diye frenleri kitlemeyin. unutmadan kızı araba ile gezdirmeye götürdüğünüzde eline uzi verip "du lan şu geçen millete ateş et de havamızı bulalım" demek yerine "semra bi kaset(cd/mp3 allah ne verdiyse) tak da havamızı bulalım" demelisiniz. bazı kültürlerde ilk tanıştığınızda kızın suratına tükürmeniz yanlış anlaşılabilir. yapmayın.. tükürmeniz nezaket gereği illa icap ederse yanak ile göz arasına atılmış ufak bi tükürüğü takiben kaliteli bi selpak peçete sunmak kibarlık gereğidir. aynı şekilde kızın saçlarını çekmeden önce postiş vs gibi bişi olup olmadığını kontrol edin. bu kontrolu saçları sertçe çekerek yapabilirsiniz. saçlar koparsa ya çok sert çekmişsinizdir ya da postiştir. tüm saçlar geldiyse ve altı kel ise ya peruk çekmişsinizdir ve kız keldir ya da kafa derisini yüzmüşsünüzdür.. kafa derisini yüzmek kızılderililer arasında bir cesaret belirtisidir ve ayılar cesur erkekleri yemeyi severler.. bu yüzden ormanlık alanda elinizde bi kasa dutla ve kırmızı bir kapşonla gezerken kafa derisi yüzmeniz ayı yemi olmanıza sebep olabilir. burada dikkat edilecek bi önemli nokta ise bir zebra ile buluşmaya giderken zebrayı araba ile ezmemektir.. zebralar zebra geçitlerinde beslenen garip uykucu kadınlardır.. her biri at gibidir. ama zebralar asla at değildir. kendilerine "kütahya çinisi gibi güzelsin" denilmelerini severler. ama unutmayın bir çini güzel olduğu kadar kırılgan ve öldürücüdür de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yazı tutarlı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tutarlı demek yazıma hakarettir arkadaşım! tecrübe aktarımı, gözlem ve yoğurtun vektörel bi bileşkesidir bu.. dileyene matematiksel denklemini çözmelerini söyleyebilirim bu metodla siz de kızarıcaksınız! sadece 180derecede ısırılmış bi buruna girmeniz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 başarılı bir yazı içime sindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben ilk mesaj için demiştim senin yazın dengesiz ama kendi içinde tutarsız ama tematik ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar