xaty Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Merhabalar, Başlıktaki yerler önümüzdeki dönem Erasmus ile gitmek üzere tercih yapmayı düşündüğüm şehirler olur. Ancak herhangi biri hakkında pek bir bilgim olduğunu söyleyemiceğim, sadece son bir kaç gün içinde sağdan soldan okuduklarımı biliyorum. Sonbahar döneminde gideceğim ve bir dönemim orada geçecek, bu yüzden gitmeden önce hem gittiğim yeri biliyim, hem de seçeceğim yere iyi karar veriyim istiyorum. Bu şehirlere giden, orada kalan ve hatta eğitim görenler varsa; şehirler hakkındaki düşüncelerini ve tavsiyelerini paylaşırsa sevinirim. Bu 3'lü arasında sıralama sizce nasıl yapılmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hocam bu sectigin ulkelerden bariz bir sekilde kari kiz icin gittigin belli. o zaman hem guzel hem ucuzunu sec slovenyaya git isvectekilerin bir tarafi kalkiktir ustun gorurler, macaristan desen hatunlar cok guzel degil oyle. en iyi slovenya egitim megitim dersen isvec dahil hic birinin egitimi bir halta benzemez bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Şunu göz ardı etme yanlız,Maribor veya Umea başkent değil,Budapeşte başkent... Ayrıca Umea baya kuzeyde,Stockholm bile soğuk orası kimbilir nasıldır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Üniversitelerin kötü olduğunu nereden çıkarttığını anlamadım? Maribor ve Umea hakkında bir fikrim yok. Lulea'nın orta seviye bir üniversite olduğunu biliyorum ve Budapeşte'nin de hem geçmişi olan, hem donanımı olan bir üniversite olduğunu biliyorum. Üniversitelerin kötü oluşunu biraz daha açarsan sevinirim. (Ne yönden kötüler, ne eksikleri var, buradakilerden farkları neler?) 'Karı-kız' için olsa bu tip bir araştırma gereğinde bulunmazdım açıkçası. Ekonomik durum, sosyal hayat, eğitim, diğer ülkelere ve çevresine ulaşım, insanları, iklimi, yapılabilecekler vb. gibi bir değerlendirme bekliyordum. Ayrıca başkasından duyduklarınız yerine kendi tecrübelerinizi ve gördüklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 matama said: hocam bu sectigin ulkelerden bariz bir sekilde kari kiz icin gittigin belli. o zaman hem guzel hem ucuzunu sec slovenyaya git isvectekilerin bir tarafi kalkiktir ustun gorurler, macaristan desen hatunlar cok guzel degil oyle. en iyi slovenya egitim megitim dersen isvec dahil hic birinin egitimi bir halta benzemez bunlarin. Avrupa'nın tüm ülkelerindeki "karılar" hakkında tahsisim var diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 umea/peste/maribor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 xaty said: 'Karı-kız' için olsa bu tip bir araştırma gereğinde bulunmazdım açıkçası. Otur o zaman Türkiye'de oturduğun yerde, karı kız amacınn yoksa ne işin var Erasmusla? Slovenya'ya git, en iyi hatunlar orda :) Arada Ljubljana'ya akarsın off tadından yenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Heyecanla kermitin yorumunu bekliyorum Macaristan cok skci bi yer, sosyal hayat Turkiyedeki gibi degil diye duymustum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Macaristan çok sıkıcı da Lulea İbiza sanki... Bence Budapeşte, kızlar güzel değil diyen arkadaşa da teesüflerimi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Matama'ya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Lulea'da arkadaslar vardi, kutup cizgisinin uzerinde abi. got kadar bi sehir ve sehrin ortasinda bi universite. Gitme derim ben. Umea'yi bilmiyorum, orali bi adamla tanismistim, anlattiklari ayni sekildeydi. Yapabiliyorsan Uppsala, Stockholm falan ayarlamaya calis, hic olmadi Vasteras falan. Diger yerler konusunda tecrubem yok da Isvec icin bunlari diyebilirim yani. Ha Slovenya ve Budapeste ile karsilastirirsak (zaten egitim konusunu es geciceksin, bisi ogrendigin falan da yok, anca CV'de guzel durmasi gibi bi durum olabilir) bence hala Isvec onde olabilir. Seceneklerin sadece bu 3 ulkeyse, yine de Isvec onde gibi bence, cunku hem Isvec kulturu cok farkli bir kultur ve exchange olmak gayet keyifli (yani uppsala en azindan oyleydi), hem de gezilebilecek cok yer var, gerek Isvec ici gerek komsular kuzey avrupa falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ya diğer ülkeleri görmemişsin hala isveç daha iyi çünkü uppsala ve çevresi şöyle böyle diyosun ayıp doğu avrupa > iskandinavya konusunda anlaştığımızı sanıyordum ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar