Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Arkadaşlar vaktiyle bundan yaklaşık 8-10 sene önce cine5 de bir film izlemiştim.Konusuna gelince bir çeşit uzaydan gelen organizma var ve insanların sırtına yapışarak o insanı kontrol ediyor.Böyle kontrol edilen kişi yine o organizmayı başkasının sırtına yapıştırarak böyle böyle tüm dünyayı ele geçirmeye çalışıyordu.Bu filmi hatırlayan varmı acaba?bu tip konulu body snatcher adını duydum ama tam emin değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 12'den sonra mıydı film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Böyle siyah beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yukarda konusu var birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Men in Black? ayrıca; http://forum.paticik.com/read.php?11,2978378 yok ağır sallamışım ben dasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 karıncalımıydı sanki cıvız mıvız ses geliyodu ? ama sen anlamıyodun ve belki reklama girer reklamlardan sonra 2 3 sn daha verirler diye bekliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bide BONANZA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 filmi hatırladım adını hatırlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yok yahu öğleden sonra izlemiştim hatta.MIB fln diyen olmuş efsanesiniz :)Invasion of the Body Snatchers adlı filmin konusu benziyor gibi ama o 1978 yılı filmiymiş.Emin değilim o olduğu konusunda.Böyle deniz anasının büyüğü ve siyahını düşünün direk sırta yapışıp insan beynine hükmediyordu.Hatta böle askeriye ele geçirilmilerle insanları ayrıcan aletler kullanıyordu.Ele geçirilenler kırmızı noktalar halindeydi.Bildiğin dünya istila edilmişti :)Bir bulsam filmi direk izlicem ama önce ismini öğrenmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ebelemeç? Elim Sende? Vampir? Simit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Valla ciddi bir soru sorduk.İsmini hatırlayan çıksa ve bulsak herkese de tavsiye edicem.Oldukça sağlam bir filmdi.Ayrıca siyah-beyaz değildi üstten bir arkadaşa cevap olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 SELENA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 PERFİNYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0106452/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oha buydu galiba. geçen digitürkde de vardı. izleyim dedim de yarım saat içinde baydı ben. ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Muhtemelen bu olabilir.Türkiyede vizyona giriş tarihi 1995 ve cine5 de o aralar sinema filmlerini veriyordu peşisıra.Bir bakayım bulup izlemeye çalışcam sonra kesin bilgiyi veririm.Sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar