Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Arkadaşlar vaktiyle bundan yaklaşık 8-10 sene önce cine5 de bir film izlemiştim.Konusuna gelince bir çeşit uzaydan gelen organizma var ve insanların sırtına yapışarak o insanı kontrol ediyor.Böyle kontrol edilen kişi yine o organizmayı başkasının sırtına yapıştırarak böyle böyle tüm dünyayı ele geçirmeye çalışıyordu.Bu filmi hatırlayan varmı acaba?bu tip konulu body snatcher adını duydum ama tam emin değilim...
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Men in Black? ayrıca; http://forum.paticik.com/read.php?11,2978378 yok ağır sallamışım ben dasf.
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 karıncalımıydı sanki cıvız mıvız ses geliyodu ? ama sen anlamıyodun ve belki reklama girer reklamlardan sonra 2 3 sn daha verirler diye bekliyodun
Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yok yahu öğleden sonra izlemiştim hatta.MIB fln diyen olmuş efsanesiniz :)Invasion of the Body Snatchers adlı filmin konusu benziyor gibi ama o 1978 yılı filmiymiş.Emin değilim o olduğu konusunda.Böyle deniz anasının büyüğü ve siyahını düşünün direk sırta yapışıp insan beynine hükmediyordu.Hatta böle askeriye ele geçirilmilerle insanları ayrıcan aletler kullanıyordu.Ele geçirilenler kırmızı noktalar halindeydi.Bildiğin dünya istila edilmişti :)Bir bulsam filmi direk izlicem ama önce ismini öğrenmek lazım...
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ebelemeç? Elim Sende? Vampir? Simit?
Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Valla ciddi bir soru sorduk.İsmini hatırlayan çıksa ve bulsak herkese de tavsiye edicem.Oldukça sağlam bir filmdi.Ayrıca siyah-beyaz değildi üstten bir arkadaşa cevap olarak.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oha buydu galiba. geçen digitürkde de vardı. izleyim dedim de yarım saat içinde baydı ben. ehue.
Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Muhtemelen bu olabilir.Türkiyede vizyona giriş tarihi 1995 ve cine5 de o aralar sinema filmlerini veriyordu peşisıra.Bir bakayım bulup izlemeye çalışcam sonra kesin bilgiyi veririm.Sağolun...
Öne çıkan mesajlar