Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film ismi soruyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar vaktiyle bundan yaklaşık 8-10 sene önce cine5 de bir film izlemiştim.Konusuna gelince bir çeşit uzaydan gelen organizma var ve insanların sırtına yapışarak o insanı kontrol ediyor.Böyle kontrol edilen kişi yine o organizmayı başkasının sırtına yapıştırarak böyle böyle tüm dünyayı ele geçirmeye çalışıyordu.Bu filmi hatırlayan varmı acaba?bu tip konulu body snatcher adını duydum ama tam emin değilim...
Mesaj tarihi:
Yok yahu öğleden sonra izlemiştim hatta.MIB fln diyen olmuş efsanesiniz :)Invasion of the Body Snatchers adlı filmin konusu benziyor gibi ama o 1978 yılı filmiymiş.Emin değilim o olduğu konusunda.Böyle deniz anasının büyüğü ve siyahını düşünün direk sırta yapışıp insan beynine hükmediyordu.Hatta böle askeriye ele geçirilmilerle insanları ayrıcan aletler kullanıyordu.Ele geçirilenler kırmızı noktalar halindeydi.Bildiğin dünya istila edilmişti :)Bir bulsam filmi direk izlicem ama önce ismini öğrenmek lazım...
Mesaj tarihi:
Valla ciddi bir soru sorduk.İsmini hatırlayan çıksa ve bulsak herkese de tavsiye edicem.Oldukça sağlam bir filmdi.Ayrıca siyah-beyaz değildi üstten bir arkadaşa cevap olarak.
Mesaj tarihi:
Muhtemelen bu olabilir.Türkiyede vizyona giriş tarihi 1995 ve cine5 de o aralar sinema filmlerini veriyordu peşisıra.Bir bakayım bulup izlemeye çalışcam sonra kesin bilgiyi veririm.Sağolun...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...