Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life movie

Daesu

Öne çıkan mesajlar

bana çuvalla para teklif ettiler ama ben "parayla saadet olamz" dityerek reddettiğimden oynayacak adam da bulamadılar... eh çekemediler filmi... konyadaki seti de şekerspor bisiklet kulübüne bırakmışlar şimdi onalr orada film çekiyor... half mumi filmi nerede çekti sanıyorsunuz?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi budur işte babacum ne diim ya bu kdr uyar bi insan :] (saçlarına brz renk at kahwerengi fln daha ii uyar)

LathspeLL bize hl filmiyle ilgili mutlu haberler getir hep ii haberler weriosun film için de beklioruz bu haberleri

sam bence de steven spielberg çok ii götürür bu filmi[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

hepsinin yaptığı bilim-kurgu aksiyonları karşılaştırın ki hl neye benzer onlar yaparsa kestirebilmek için:

james cameron -> the terminator
ridley scott -> alien
steven spielberg -> jurassic park
john mctiernan -> predator

mctiernan şimdi geldi aklıma, o da boş adam değil hem die hard 1&3 de onun eseri..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..

[Bu mesaj Sam tarafından 18 Mayıs 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duke nukem'in filmini bekliyoruz biz:
http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/d/dukenukem.shtm
arnold oynuycak diye heveslenmiştik, vali oldu adam..
95'te mi ne çıktı dn3d? o zamandan çıkmıştı filmin haberi de öle duruyor çıkmıycak sanırım..

predator 1,2 alien 1,2,3,4 DVD'leri var elimde.
en yakın zamanda Alien Special set (tüm filmlerin eski ve yeni versiyonları mı be varmış) bi de Terminator 1-2 almak lazım..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

HL fan'Ları charlie Sheen'in oynamasını istiyorlardı Gordon rolünde. The Arrivals filminde acaip benziyordu çünkü.

HL2'nin çıkmasının ardından belli olur film projesi. Büyük yankı yapan oyunların filmleri zaten gelir. Bir kaç firmada hevesliymiş zaten bu iş için. Yakında belli olur.

PS: Benim nickin aldın Half-Life delisi falan yazsanıza :D.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Black Mesayı kapattı uzaylılar hatta dunyayı işgal ettiler zaten half-life2 de de o yuzden city 17 ye gidiyoruz orda....eheheh konusunu anlatmayayım bari oyunun... :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...