lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 http://www.amazon.com/Starcraft-II-Pc/dp/B000ZKA0J6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1236773976&sr=8-1 düşünen varsa burdan haberleşelim, beraber sipariş verelim, yada bilgi paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya ben alcam diyorum ama nası yapcaz daha önce amazon.com dan almıştım bişeyler kargoyu usps (abd ptt si) yaptım diye türkiyeye geldi tr de kayboldu alana kadar kıçım çatladı yani kargoyu adam gibi yapmak gerekiyo parayı bastırıp dhl fedex yada ups ile, millet bi toplaşsında konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 I'm in :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 amazon.com tr ye oyun yollamıo die biliyorum_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mutlaka Aral vb. yerlere gelir. US'ten almanın ayrıca Bnet2'de nası bir dezavantajı olur şu anda kestiremedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ön sipariş mi gelir diyosun aral tarzı yerlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Valla aral wow u gününde getirebilmişti en kötü ihtimal steam vari yerlerden digital download olur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Aral getirir mutlaka. Bnet2'nin yapısını halen bilmiyoruz zaten. İlk gün açılır mı, açılmaz mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 koreliler göçertir zate sistemi ilk gün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Niye panik yaptınız ki, ilk gün gelecek zaten son dönemde her beklediğimiz oyunda olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 steam dicem de blizırt ee.. internetten alınır yaf, wow vs alınıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bu oyun 3 parça çıkmayacakmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eet ilkinde human campaign var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 human ne be terran o. Official pricing and release date have not been announced by the publisher. These are estimates only and subject to change. › See more product promotions gereksiz şimdilik zaten çıkacağını blizzard duyurdu gerisi belli olsun ki alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ohoo bekleriz daha, heyecan yaptık birden. ama cıkıs tarihinin yaklastıgını ogrenmek de heyecan verici tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 toggie said: ohoo bekleriz daha, heyecan yaptık birden. ama cıkıs tarihinin yaklastıgını ogrenmek de heyecan verici tabi. ya umarim içerden aldiklari bir haberden ötürü yapmışlardır diyeceğim de benim bildiğim preorderin en karli yanı fiyattaki indirimdir. o bile yok hehe yani yarin bir gün kaldirilirsa şaşmayın. blizzard diyorsun. 2009 kirismis gibi bekliyorum sc 2 yi. ama yarın çıksa da evladim gibi sever kabullenirim onu hehe. sclegacy ye bakim dedim bu haberi görünce onlar da bir garip kapak koymuşlar öyle duruyor. hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abicim adam oraya ilanı koysa, ama alınabilir olmasa yakında falan yazsa o direk kolpadır tamam, amma velakin pre-order seçeneğini açmış ve millet almaya başladı yani kaldıramaz yarın parasını iade mi edecek? bugün yarın çıkış tarihi duyurulur, direk blizzard dan bilgiyi almadan pre order başlatamazlar sadece coming soon tarzı ilan koyabilirler çıkış tarihi haziran 2 olcak diyor dedikodular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Tek oyunu 3e bölüp karşımıza 3 paketi satma uyanıklığı yapmaya kalktı ya Blizzard, kuruş para vermem artık SC2'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 protestonun bir anlami yok rew, sonucta multi atmak isticeksin ve alacaksin oyunu. naz yapma sdadfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sonuçta birileri pvpgn emulatörü yapacak ve para vermeyenler de oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bi dk ya, multi atmak için tek i yetmiycek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar