Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Acil Yardım

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Tekrardan selamlar. Dosyanın 2008 tarihli olduğunu söyledi arkadaşım, bir de tehditin özel mesajdan olduğunu kendisi tahmin ediyormuş. Yani kesin bir şey yok. Ben de mesajlara baktım, bir hocanın konu başlığının altında şöyle bir şey buldum:

"bahsettiğimiz kişiler farklımı zuhaa haa valla benim 10. sınıfımın yaklışık bundan3 sene önce hayatımın bir bölümünü zehir eden kadın günlerimizi diken üstünde geçirmemize sebeb olan kadın laftan anlamayan kişilik daha çok şeyler söylemek isterim ama işte admin olsun zombie olsun ben kısacası tüm bizim dönem bu konuda dertlidir emin olun artık bişeyden çekinmem tabiiki okula uğrarmıyım bilmiorum ama uğrarsam neler olur bilemem artık"

son kalın kısmı hukuki açıdan değerlendirebilir misiniz, yazan kişiyi zan altında bırakır mı acaba? yazan eski mezunlardan biri. şahsen de tanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Korkmayin hic bisey olmaz.Hukuk devleti degiliz diyoruz aslinda hukuk devletiyizde baya yavas isliyo sadece.tek basina gitmesin sadece avukatla gitsin yoksa cilgin polisimiz dava kapansin diye onu imzala bunu imzala der senin arkadasta korkudan imzalar ugrasir durursunuz.Tecrube.
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci gün, bilgisayar hala incelemede. Sitenin sahibi gözüken arkadaşım verilen numarayı tekrar aramış, bu sefer niye zırt pırt arayıp meşgul ediyorsun, incelemeden çıkınca seni arayacağız diye terslemişler.

Bahsettiğim mesajı yazan eleman da halen tırsmakta.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, bilgilendireceğim tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bilgisayar incelemeden çıktı. Bir şey bulamamışlar. Bahsettiğim admin arkadaştan iki kullanıcının iplerini istemişler. Birisi o dediğim eleman, yukarıda verdiğim mesajı yazan.

Diğeri benim.

Ben nasıl karıştım bilmiyorum. Sakıncalı bir mesajım yok. Ama karışmışım.

İğrenç.

Anlayacağınız,

http://www.tastingmenu.com/media/2004/20041022-pinotbrasserie/images/12%20yarra%20yering%20dry%20red%202.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Merhaba gençler. Dün kapıma geldiler, tebligatı verdiler elime, bugün Mecidiyeköy'deki Asayiş Şube Ar-Ge & Bilişim Suçları daire başkanlığına gittim, ifade verdim.

Olay nedir diye sordum. 2008'de, bir hocanın başlığı altına şöyle yazmışım;
"ekşi sözlük falan okur kendisi. aklıma geldi bi ara başlık açacağım sözlüğe onunla ilgili dsfsdg. görsün bakalım sdfsgsdf."

Yukarıdaki mesaj yüzünden savcılığa dilekçe vermiş ve "o sitedeki x takma isimli kişi, ünlü bir internet sitesinde adıma başlık açmakla tehdit etmiştir" demiş. Şu üstte bahsettiğim diğer tehdit mesajı ile aynı dosyada benimki de. Savcılık ta kabul etmiş işte.

Bahsi geçen hoca lise 1'de bir dönem dersimize geldi, tatlı bi kadındı öyle aşırı ters bir durum yaşamadık aramızda. Lise 1 den sonra hiç dersimize gelmedi. Yüzünü görmeyeli nerden baksan 4-5 sene falan var.

Ne diyordum, gittim ifade verdim aramızdaki ilişki espri kaldırabilecek seviyedeydi, yanlış anlayabileceğini düşünemedim vb. vb. bir şeyler yazdı eleman.

Sonuç: birisine "hakkında başlık açıcam gör bakalım sözlükte" demek tehdit kapsamına giriyor, başınız da benim gibi derde giriyor.

İfade vermeden önce Daire başkanı ile görüşmüştüm bir takım tanıdıklar sayesinde, biraz daha iyi muamele yaptılar sdf. İfade verirken daire başkanı geldi, sordu "ismail ne olmuş bu çocuğun ne işi var burda" dedi. Sorgulayan "Hocaya bir şey demiş" dedi. Daire başkanı bana döndü "ne dedin olm hocaya, top mu dedin" dedi sdf. Sorgulayan "amirim ekşi sözlükte başlık açacağm demiş bir hoca hakkında o yüzden şikayet etmişler" diye cevapladı. Daire başkanı kızgın bir şekilde "heyallam nelerle uğraşıyoruz yeaa" dedi. Hepsi benim soruşturmayı vakit kaybı olarak görüyor anladığım kadarıyla fakat açılmış bir kere.

Mallık sadece, mallık başka bir şey değil. Umarım kadın uzlaşmayı kabul etmez de bu davayı kazanıp "vakit kaybı hede hödö" diye karşı dava açarım.

Bu kadar.

Ek: Bilişim Suçları & AR-GE Daire Başkanlığı harika bir yer gerçekten. Tertemiz bi mekan. Her yer bilgisayar. Kapılar falan şifreli otomatik böyle. Holivud filmlerindeki gibi aynen.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun. Hocayla henüz görüşemedim. Perşembe günü okulun pilav günü varmış ona gidince belki bir konuşurum. Açıkçası yanına gitmekten de biraz korkuyorum "TEHDİTEDİYOLARHALALEO" diyecek diye. Birkaç hocayı da yanıma şahit olarak almam lazım sdfg.

Daha dava sürecinde değiliz, henüz yalnızca soruşturma var. Ama davaya giderse iş değişir tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Öyle biri değildi ama görmeyeli 4 sene oldu, değişmiştir herhalde 30 yaş bunalımları falan sdjfh.

oooolm canına mı susadın lan! bak gene alıcaklar içeri. o değil beni de çağırırlarsa kötü olur.. "bu çocuum böyle yazmasına nasıl izin veriyorsun" derlerse.. ha? HA? HAAA!!!

bizi de düşün evladım!

şöyle ki biz yazmalarına karışmıyoruz hakim bey, hatalı yazanları uyarıyoruz işte. bakın roketi de uyardım. kulaklarından da çekerdim şiddete girmese ama onun yerine hı yapıyorum hıııııııı (<-kızma efekti, böyle parmak sallayarak hem de) yazılanlardan vallahi biz sorumlu değiliz. biz sadece yapmayııııın diyoruz

yapmayın evladıım!

bakın!

saygılarımı sunuyorum..

arz ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

basiniza bisi gelmez dicem ama burasi turkiye, dikkatli olun, eger sizden IP vs disinda ek seyler isterlerse, olaya dahil etmek isterlerse hemen bi avukatla gorusun, ozellikle IT avukatlarindan biri, bu konuda uzmanlasmis birilerinden yardim alin. Kafaniza gore hareket etmeyin sonra geri donusu zor olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...