Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugun bir fransızla tanıştım

zarekd

Öne çıkan mesajlar

antuan adında 1.90 boylarında, zayıf, konuşkan, güler yüzlü, peynir mühendisi (o ne ben de ilk defa duydum) 22-23 yaşlarında bir genç.

dünyayı dolaşıyormuş. daha doğrusu bu turda daha çok ortadoğu ayağındaymış, türkiye, iran, suriye, pakistan gibi ülkelerde çoğunlukla da yüreyerek.

özellikle yürümeyi seçmesinin sebebi, insanlarla iletişime geçmek, yeni kültürleri tanımak, şehirleri daha yakından görebilmekmiş.

biraz sohbet ettik, avrupa birliği, ortadoğu, amerika, türkiye kürt sorunu, ermenistan problemleri vs. epeyce konuda fikirlerimizi sordu arkadaşlarımın da benim de.

daha önce de alman bir elemanla biraz sohbetimiz olmuştu birkaç ay önce, onun adı da andre'ydi ancak arkadaşlar arasında bir süre sonra belirli bir sebebi de yokken piç andre olarak anılmaya başlanmıştı.

her neyse farklı bir gündü, buradan varmak istediğim konu şu. bu eleman cebinde iphone ile ortadoğu turunda ve çoğunlukla da kilometrelerce yürüyerek işin sonunda sağ salim fransa'ya dönebilir mi ?

onu uyardık, hem türkiye'de hem de diğer gideceği ülkelerde pek çok sorun çıkabileceği konusunda. fakat "maceracı" bir yapıya sahip olduğu için pek de dinlemedi. bugün nerede kalacaksın sorusuna henüz bilmiyorum bir yerlere bakacağım demişti örneğin. otel veya pansiyon gibi şeylerde kalmaktan ziyade sağda solda daha önceden netten sohbet ettiği diğer ülkelerdeki kişilerin yanına gidiyor bir gün kalıp ertesi gün yola çıkıyor.

ben hakikaten hem imrendim, hem de salak bu adam geberip gidecek macera uğruna dedim. hani şu cep telefonu için öldürülüp trenden atılan kişi geldi aklıma.

ben altımda arabayla bırak ortadoğu turu yapıp binlerce km yürümeyi 500 km gitmeye tırsıyorum bir aksilik çıkarsa kalırız dağ başında diye yanımda arkadaşlar olmasına rağmen.

bu eleman bambaşka ya tek başına bilmediğin ülkelerde km'lerce yürü yürü yürü gez dolaş ülke ülke hem de. şimdilik 5 kilo kaybetmiş ama daha da zayıflar gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın babası çok zenginmiş zaten. para konusunda bir sıkıntısı olduğuna pek sanmıyorum. annesi de devlet memuruymuş.

adam ilginç bir şey anlattı 3 iphone getirmiş amerikadan 2 sini satmış 3. buna bedavaya gelmiş üstüne para bile kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip insanlar çok geliyor yaa benim arkadaş çevresine
bi siteye üyeler ordan ben geliyorum diyor böyle tipler geliyor
en son kanadadan bi tip geldi 1 ay türkiyede dolanmayı düşünüyordu böyle

kanadadan çıkalı 6 ay oldu falan diyordu durmadan dolan dolan güzel bişeyde cesaret ister
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
ölmeyi bayılmak zanneden adamlara ne özeniosunuz :)

hava biraz kararınca şurdan 2 metre öteye yürünmüo.

ırakta fransız rehin alındı diye okuruz artık haberini :)

ıraka gitmesine gerek yok ki, türkiyeyi gezen italyan modacı kadına neler olduğunu gördük daha önce. bu peynirci arkadaş, dövüş sporları eğitimi almışsa ve yanında da bir emanet taşıyorsa belki fazla hırpalanmadan çıkar sınırlarımızdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...