eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yok :D. sabahlamam lazım. kola içiom sadece. iileşsin, kendine gelsin, o zaman içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çizebiliyorsan resim çiz o da iyi bir hediye olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çizemem ama biraz photoshop yapar gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 fotoşok yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yardım edenlere teşşekkür ediorum. trollerde neşe kaynı oluo bana. saolun lan... gerçekten seviom en bu pati insanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Cons said: ağzına bi üflerim kulakların oynar de. fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 geçmiş olsun demeyi düşündün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yatmadan önce dedim onu... o kadarda düşüncesiz deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 my friend Matthew, from Chicago, Illinois, told me that he always say love-expressing-words to his girlfriend like homunuyirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 içinden yüzüne karşı seni çok seviyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sen vaktinden çok sonra gelen sevdalı bir yağmur gibisin süzüm süzüm gözlerimden. de ya da Yağmurum bile elleri senin kadar sevecen değildi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 "ulan ben sana hastalanma demedim mi?!? sçarmaaaa" de. çok sevinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Jadelith said: "ulan ben sana hastalanma demedim mi?!? sçarmaaaa" de. çok sevinecektir. :D şimdi daha iyi oldu meleim. yardımlar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 geçmiş osun diyelim bari bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 barbu said: geçmiş olsun demeyi düşündün mü sarılayım mikroplarını alayım falan böyle şeyler de sempatiktir sonra. Gerekirse de çorba falan yaparsın , yanında bulunursun .daha ne . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ayrı şehirlerdeiz... yanımda olsa paticik de olurmuydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yanına gidebiliyorsan git bence paticiğe takılcak vakit bulabiliyorsan . Ha yoksa da geçmiş olsununu dersin arada bir de ararsın halini hatrını sorarsın , gerek yok daha ötesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 öğrenci bütcesi yol parasınu karşılamıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paticik ne güne duruyor ? Toplasınlar çocuklar karşılasınlar yol paralarını hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sen bir meleksin sana melek demeyenin ta amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Dartanian said: Ya abi aklında şuan o senin buraya bile meleğim falan yazdığına göre çok seviyosun o zaman gerek yok seni seviyorum yeter zaten sevdiğini de belli ediyosundur.Bekle hatta belli et uyumadığını onu düşündüğünü yeter bence Hehe bu çok doğru be =/ Sen bu kadar seviyorsan, anlar o zaten. eregorn2 said: yardım edenlere teşşekkür ediorum. trollerde neşe kaynı oluo bana. saolun lan... gerçekten seviom en bu pati insanını :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 caanım sanki senin yanındaayım , yaz olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kız iileşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kızı öpebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar