Anubisath Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mage - Higher resolution textures, and finally decided that the pants version of the set might be the final version for players. As of today there isn't any texture for Tier 8 Mage robe in the game files. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/t8_mage_female.jpg öfffffffffffffff irenç gözüküo bu ne bööle tayt gibi leggings filan ya..paladine dönücez resmen,mal mı ya bu blizz:S QQQQQQ tüm setlerin yüksek ihtimalle son hallerinin high res screenshotları -> http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=43380.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 neden 4 farklı renk var onu hala çözemedim ben 2 tanesi elenip 2 si mi kalacak ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben de anlamadım onu,heralde ikisi kalıcak geriye sadece dediğin gibi.ama bu robesuz set olayına çok sinirim bozuldu ya,bu ne abi bööle pala seti gibi..rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 giymemki bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aynen.set bonusları çok imba yapmasalar da bari random item giyerken içimiz rahat olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Farkettiniz mi bilmiyorum ama adamlar 2 opsiyon koymuşlar, ister robe/kilt şeklinde olanı alırsın, ister pant şeklinde olanı alırsın, hangisi hoşuna gidiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 robesuz mage seti, qq yapmayan paladin gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 @deadwoll Anubisath said: As of today there isn't any texture for Tier 8 Mage robe in the game files. oyun dosyalarında şuan mage t8 için robe diye bi seçenek yok abi.tek opsiyon bu pantolonlu set şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Eklememişlerdir daha belki de, shaman, paladin vs. kiltli seçeneğe sahipken mage'e robe verilmemesi çok komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Aket-Atum said: neden 4 farklı renk var onu hala çözemedim ben 2 tanesi elenip 2 si mi kalacak ne olacak? Tahminimce 2 tanesi pvp, 2 tanesi de t8 10m - t8 25m'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 renkler yukarda dendigi gibi. eteksiz mage olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 4 setin 2 tanesi PvP 2 tanesi PvE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Delikanlı adam ETEK giymez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 draenei süper android gibin , sevdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Rotweiler said: 4 setin 2 tanesi PvP 2 tanesi PvE. sezon 5 setlerinin SSleri ilk yayınlandıgı zaman millet o kadar whine etmişti ki ghostcrawler mı ne "honor ve arena puanlarıyla aldıgınız,pvp vendorlarının craft ettiği itemlar 10.000 yaşındaki bi dragondan düşen itemla aynı gözükemez(sanki tbcde bu sistemi uygulamamışlar gibi) , pvp itemları pve setleriyle farklı dizaynlarda olcak bundan bööle" tarzı bi blue post yapıştırmıştı.aradım mmo-championda bayaa ama bulamadım,o zamanlar okuyanlar hatırlar. t7'ler de ilk gösterildiginde 3-4 farklı renk vardı geriye 2 renk kaldı,muhtemelen (eğer whine ve QQlara dayanamayıp yine tbcdeki sistemi uygulamazlar ve pve setlerinin renklerini deiştirip pvp seti die çakmalamazlarsa) bu renklerden de geriye sadece 2 tanesi kalıcak 10m ve 25m için. ama blizz'in sağı solu belli olmadıgı için kesin bi iddiada bulunamıcam tabi.patch geldiğinde öğreniriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 pala setinde bari tank ret pantalon holy etek gibi bisey yapmasalar istedigimizi secsek bende etek alsam pantalonlu versiyonu bir halta benzemiyor azizim, helm direk hide seksapelimle doverim yoggy saron u bide birde tabi blizzde calisan fasist amcalarim paladin = holy warrior = tank gibi bir klaslamasi oldugundan altin renkli gundam setime simsiyah warrior ayakkabasi dayatiliyor :( ikinci versiyonda bari gizleriz de belt den gene guzel set gorunumu yalan olucak :( ayrica blizzard a female model icin kral bir beli acik sitil koyudugu ve male lar gibi bir asagilamaya maruz birakmadigi icin tesekkur ediyorum gerci sunu female modele koysalar feministler blizzard binasina raid duzenlerdi sadfasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 druid de böyle görünüo ama biri etekli druid t8 fotoları koymuştu. opsiyonel olsa daha iyi olur amin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paladinin etekli seti blizzard'ın tasarımı değil. MMO daki tipin birisi çizmiş onu böyle olsa daha güzel olmazmı diye. Belki şimdi blizzard'da çalışıyordur bilinmez =) link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mageler tek başına voltran olucaklar artık süper olmuş bence Walla gülmedim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 amme hevesiymissiniz etek giymeye be kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 her zaman ki gibi misc gidilicek demek ki. yani zaten bi' ton daha guzel item olucak muhtemelen set yerine onlari alirsiniz. keske burdan aglayinca degi$selerdi. hatta ke$ke aglayinca degi$selerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 delikanli adamı etek bozar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Julifton said: Paladinin etekli seti blizzard'ın tasarımı değil. MMO daki tipin birisi çizmiş onu böyle olsa daha güzel olmazmı diye. Belki şimdi blizzard'da çalışıyordur bilinmez =) link The skirt textures have been in the game files the whole time. MMO-C just chose to use pants on all of the pictures they first released. I'll be uploading a video to WM soon with the set in motion. demiş orda adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Zavalli troller ya.. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar