Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarı saçlarından sen suçlusun!

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

biz derse rakı ve koko götürüyoduk. sabah beyaz peynir geliyodu sınıfa, yanında da karpuz. su da geliyodu ama rakıyla buzu bizim getirmemiz gerekiyodu.

nese ilk 2 derste biraz demlenirdik. kafalar biraz uçmaya başlayınca paketleri çıkartıp line'ları diziyoduk masa üzerine. tabii ayı değiliz, hocaya da veriyoduk biraz.

nese efenim kokoları da çektikten sonra, hoca güzel ve dişiyse hocayı, yok erkekse en yakındaki kızı... anladınız siz.

bizim lise de böyleydi. eet.
Sosyal ağlarda paylaş

tuvaletlerdeki musluğun ne işe yaradığını lise3te öğrenen, aponun getirilişindeki diyaloğu bile bilmeden ateşli siyaset tartışmalarına giren, belkide hayatında babasının cipi ve okul servisi dışında araca binmemiş, minibüs-kuyruk-maaş-çalışma-ay sonu-devlet hastanesi gibi kavramları duymamış hayattan bihaber kişilerin burda gelip anlamadıkları mevzulara taş atmaları da ilginç olmuş.
umut sarıkaya'dan onlara gitsin bu karikatür;
http://img408.imageshack.us/img408/9644/lisemaciqs0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu hınç, bu öfke nereden abi; dövdük mü?

Git bir ya, buradaki insanların nereden geldiğini ne yaptığını bilmeden konuşma. Ayrıca liseli insanları seks yaptılar, ot içtiler, sıgara içtiler, içki içtiler diye okuldan atmak ne demek? Çoğumuz yaptık öyle şeyleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ilk gittiğim sene lise 1 de çok bozuktu paso birileri bıçaklanıyodu kız davasıdır falan.Sonra Lise 2 olduğumda pislik olan lise sonlar gitti ve okul Anadolu lisesi oldu.Ondan sonra bi sorun çıkmadı 3-4 tane kızın sevişirkenki videoları vardı 2-3dklık...

Okulda bodrum gibi bi yer vardı karanlık orda bende ........

Edit:videolar telefonlardaydı o yüzden kaybedildi :D

Edit2: Okulu sileym gören gördü :P
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
nooldi zoruna mi ciddi!?
bitek seks yazmadım ki orda, lafı dötünden anlayıp direk seks diyorsunuz. belki de eline erkek eli değmemiş bir hapçıdır, nerden bileceksin?
siz nasıl bir lisede okudunuz bilmiyorum, ben istanbulun en başarılı birkaç anadolu lisesinden birindeydim. sınıfta hoca varken camda sigara içenide gördüm, milletin karşısında konuşurken kucak dansı yapanı da. ön bahçede olan linç sonucu, ilçe komiseri müdürümüzü arayıp "siyasi kavga çıkmış müdür bey sizde" demişti. tuvaletteki, ön bahçedeki sigarayı, kopya dehalarını, hocalara posta koyanları, arka bahçe ve depolarda olan seks partilerini saymıyorum bile. ayrıca hapçı bikaç kişide vardı okulda. sadece damardan uyuşturucu görmedim, onu da tvden falan görüyoruz liselerde var yani.
ama yok siz haklısınız, tüm gençler harika insanlar ama tüm hocalar amele(!)

Hangi okul bu ya sdfjadfahfa
Sosyal ağlarda paylaş

Lan bizim kıçı kırık Ataköy de ki lisede bile seks partileri düzenleniyordu evde ama =). Bana hiç anormal gelmedi mohi nin lise.lise 2 lise3 veletleri arabayla geliyorlardı.Cuma günü çıkışta ferrarisinden lamborghinisine kadar gördüm okulun önünde.bana hiç kucak dansı yapan olmadı ama :(

ayrıca

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada bizi sınıfı yaktık diye disipline vermişlerdi. Organik kimya denen illetin sınavından sonra iki zeki eleman ders kıtabının birkaç sayfasını yakalım demişlerdi, sonra tüm kitap yanınca disiplinde büyüteçle deney yapıyorduk hocam diye dilekçe yazmak zorunda kalmıştık.

Lise matraktı ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim Cengizhan meslek lisesinde okuyup burda istanbulun en basarili anadolu lisesindeydim grup sex vardi diye bisi yazmak entresan lan.

Ben koc ozel mezunuyum sokakta gorsenizgotunuzun dusucegi hatunnar vardi etrafimizda(berrak tuzunatac diyorum sinif arkim diyorum) ole grup sex felna yoktu lan. Yane bende mesela normal sexte yoktuda grup sex hic yoktu.

Uyusturucu okulda hic gormedim sigara icilirdi ben ickide ictim partilerde felan bi cok kezde yane kolayi bosaltip votka eklerdik olay oydu.

Otuda icen disarda icerdi.
Ama walla grup sex yoktu lan olsa haberim olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...