di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 http://www.buzzfeed.com/scott/how-to-confuse-an-idiot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 video bozulmuş ilerlemiyo kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 açılmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obiwankenobi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 video linkini eksik vermissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 acamıoyorum :( asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 itiraf ediyorum. 3 kez bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben bi kere tıkladım. sağ tıklaynca resim oldugunu anladım. gz to me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 obiwankenobi said: video linkini eksik vermissin winner:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 flashblock var yemezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 FromTheHell said: video bozulmuş ilerlemiyo kanka obiwankenobi said: video linkini eksik vermissin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 FromTheHell: video bozulmuş ilerlemiyo kanka obiwankenobi: video linkini eksik vermissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 AY AÇILMIYO BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM saman ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM Bu kadar ezik olunur, otesi yok tebrikler. Amac senin gibi tiplerle ugrasmak olsa altinda ekledigim link'i hic eklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Şartlı refleks abi bu,ne alakası var idiot'lıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yok çok zorlarsan başlasın diye video o zaman fena şeyler oluyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Bir kere tıklayıp anlarsan şartlı refleks, click spam yaparsan idiotluk işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 di said: c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM Bu kadar ezik olunur, otesi yok tebrikler. Amac senin gibi tiplerle ugrasmak olsa altinda ekledigim link'i hic eklemem.ulan dingil kaç yıllık numara bu bişey koymadan önce search et önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 HAHAFŞLJKŞSALKHDASD tavırlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 c.m.w said: di said: c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM Bu kadar ezik olunur, otesi yok tebrikler. Amac senin gibi tiplerle ugrasmak olsa altinda ekledigim link'i hic eklemem.ulan dingil kaç yıllık numara bu bişey koymadan önce search et önce seviyesizleşmek bu kadar ucuz muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar