di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 http://www.buzzfeed.com/scott/how-to-confuse-an-idiot
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben bi kere tıkladım. sağ tıklaynca resim oldugunu anladım. gz to me.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 obiwankenobi said: video linkini eksik vermissin winner:)
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 FromTheHell said: video bozulmuş ilerlemiyo kanka obiwankenobi said: video linkini eksik vermissin :D:D
Stifler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 FromTheHell: video bozulmuş ilerlemiyo kanka obiwankenobi: video linkini eksik vermissin
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM
Stifler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM saman ye
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM Bu kadar ezik olunur, otesi yok tebrikler. Amac senin gibi tiplerle ugrasmak olsa altinda ekledigim link'i hic eklemem.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Şartlı refleks abi bu,ne alakası var idiot'lıkla?
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yok çok zorlarsan başlasın diye video o zaman fena şeyler oluyor demekki.
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Bir kere tıklayıp anlarsan şartlı refleks, click spam yaparsan idiotluk işte :)
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 di said: c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM Bu kadar ezik olunur, otesi yok tebrikler. Amac senin gibi tiplerle ugrasmak olsa altinda ekledigim link'i hic eklemem.ulan dingil kaç yıllık numara bu bişey koymadan önce search et önce
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 c.m.w said: di said: c.m.w said: AY NE KADAR İDİOTUM OLMUYAN VİDEOYU TIKLAYARAK APTAL GİBİ OLDUM BENİ ÇOK KÖTÜ FAKA BASTIRDIN DOSTUM ÇOK KÖTÜ REZİL OLDUM Bu kadar ezik olunur, otesi yok tebrikler. Amac senin gibi tiplerle ugrasmak olsa altinda ekledigim link'i hic eklemem.ulan dingil kaç yıllık numara bu bişey koymadan önce search et önce seviyesizleşmek bu kadar ucuz muydu ?
Öne çıkan mesajlar