Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Evet arkadaşlar bu günkü konumuz manuel neskafe nasıl yapılır? Anlatamıyorum çünkü hiç bir zaman o eşsiz benzersiz tadı yakalayamıyorum. Bu standart neskafe bardaklarında birisi için lütfen ölçekleri çay kaşığı olarak yazabilir mi? Saygılar sevgiler.. Nescafe Kreması, Nescafe, Fincan, Çay Kaşığı ve Sıcak su var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 önce kahveyi kaynatıyosun nescafe kremasının içine 1 kaşık fincanı atıyosun sonra suyla karıştıroysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Abi bende hödüklük. Gidip açsana babalar gibi Tutoyrıl bölümüne. Garbıça açmışım :D Hatta ilgili arkadaşlar taşırsa onlara neskafe ikram ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 suya kahve atmak ne kadar komplike olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 malzemelerin yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Study anatomy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 anatomynin yanina tactics de almak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 parry de kassak aslında fena olmaz brit bankanın üstündeyim ben denizin kenarında bandaj kapıp gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 DoruK said: malzemelerin yetersiz. Daha ne lazım abi? Dünden kalmış makarna, ıslak terlik, ev arkadaşı çorabı ve tencere var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 frape ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kermit said: 1 kaşık fincanı atıyosun 1 kaşık fincanı..? ama ama nası yani ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mrs. Bean yakalamisti o tadi en son.Herseyi agzina atip karistiriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ahauahah mrs bean ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 türk kahvesinde elinize veririm. kahveyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kapisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bide suyu tam kaynatma, tam kaynamaya başlamadan ateşin altını kapa yada kettlesa kapa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kaynayınca kapatıp sonra 20ye kadar saysa mesela. olmamı... ben cezve içinde kahve + pul biber karıştırıp hallediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 mırra yapayım ben size gelinde bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 dasaaa said: kaynayınca kapatıp sonra 20ye kadar saysa mesela. olmamı... banada saçma geliyoda, biyerde okumuştum daha iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Nescafe'de fark ettiğini bilmiyordum da halihazırda fokurdamakta olan suyu filtre kahveye boca ederseniz kahve üzülebilir. En azından fokurdama gidecek =P Ayrıca Nescafe ile yapılacak en karlı iş son kullanma tarihine bakmak, yaza dayanacaksa kenara almak (Frappe için) dayanmayacaksa atmak ve gidip filtre kahve almak. Makineniz yoksa french press te alıp gerçek kahve içmeye başlayabilirsiniz. Tabi kral türk kahvesi bu noktada, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kermit said: mırra yapayım ben size gelinde bi gün. ooo yaparmısın la harbi. geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 tabi kide yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar