roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kocaeli düşmesin abi. izmitin apaçileri "hodri meydan"lar enerjilerini oraya kanalize etmezlerse izmitte yaşanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 IBB ve Hacettepe baştan gitsin bir kere. 3. takım Ankaraspor falan düşmeyeceğine göre bir şehir takımı olacak gibi,Kocaeli'nin düşmesini istemem ama en büyük aday o.Bana kalırsa Konya gitsin. Bir de mümkünse Karşıyaka,Altay,Manisa üçlüsü gelsin seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kocaeli her şeyiyle hak ediyo ligde kalmayı. çok da sağlam taraftarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 BulletRide said: Bir de mümkünse Karşıyaka,Altay,Manisa üçlüsü gelsin seneye. keşke de yedirmezler. bugün altay maçındaki rezalet hakemi gördükten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ne kadar tribünü olsa da denizli düşsün isterim. heryıl ucu ucuna kurtuluyor. onun yanında ibb gidebilir. belediye takımı olmasın ligde. koskaca stadda maçı 50 kişi izliyor ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 aha fbli. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 son 3 takım düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 su ligden dusme kalkma davasi olmasa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 forgiver said: bence bu bizim alabileceğimzi tipte bir karar deil haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hacettepe + gençlerbirliği + ankaragücü + ibb. istanbuldan 3, ankaradan 1 takım yeter. (eet 2 sezonda olabilir anca) izmirden takım lazım. adanadan takım lazım. kocaeli düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ne istiyonuz abi ankaradan düşsün işte hacettepe yetmiyomu üstüne gençlerbirliği felan eklemeler ayıp yani ibb hacettepe bide kocaeli ve ankara takımları dışında eklensin bişi konyada olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 izmirden bi on yıl daha takım çıkmaz super lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 alt komuşum, bana küçükken futbolu öğreten adam büyük şehir belediyenin kaptanı şu an , o yüzden düşmesin onlar ne kadar şu an futbolla alakasız olsam da. 1. ligte görmek istiorum efeyi ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Gs-bjk-fener 3lüsü düşsün adsaf Gsliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Denizlispor düşsün'e oy verenleri şiddetle kınıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 abi hacettepeyi anladık da gençlere niye düşsün diyorsunuz yahu, ne güzel oynuyor işte adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben şahsen eskişehir'e oy verdim hatta eskişehir spor'un taraftarlarının komaya girene kadar dövülmesinide istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bi tek hacettepe düşsün, lig 20 takımlı olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 boluspor çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yuooo Orduspor çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İBB ve i.melih in takımı ankara düşsün lşütfemn.. hoş ben ibb ye verebildim en çok ibb yi sevmiyorum bu arada yllardır düşme potasına girip de son haftalarda kurtulan bir bursaspordur.. istikrarlşı olarak damlar her yıl küm edüşmekten kurtuluyodu.. hoş tabii bjk ye yenildiği o sezon hariç.. pilleri bitmiş demekki o sene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Arkasokak said: yuooo Orduspor çıksın. boluspor çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Eskişehir düşsün de kim çıkarsa çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 İstanbul Belediye Hacettepe Konyaspor göz göz Göztepe gelsin. kaçıncı ligde Göztepe? @Babacum Bursa 2000 li senelerin başında sallandı, düşmemeye direndi ama 2 sene sonra falan patladı. 90lı yıllarda Bursaspor Anadolunun en kral takımlarındandı, sürekli Avrupa Kupalarını zorlardı vs, peder beni alıp maçlara götürürmüş o meşhur 95-96 İnterToto kupası zamanı falan. :P Ne zaman şu meşhur 2001 krizi patlak verdi Bursaya ciddi destek veren sanayici, tekstilci desteğini çekti terse gitmeye başladı herşey. Hala da borç yükünde Bursa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 3. ligde miydi yoksa amatöre mi düşmüştü ne. satılıyordu en son hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar