Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi takim küme düşsün?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
IBB ve Hacettepe baştan gitsin bir kere.

3. takım Ankaraspor falan düşmeyeceğine göre bir şehir takımı olacak gibi,Kocaeli'nin düşmesini istemem ama en büyük aday o.Bana kalırsa Konya gitsin.

Bir de mümkünse Karşıyaka,Altay,Manisa üçlüsü gelsin seneye.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Bir de mümkünse Karşıyaka,Altay,Manisa üçlüsü gelsin seneye.

keşke de yedirmezler.

bugün altay maçındaki rezalet hakemi gördükten sonra...
Mesaj tarihi:
Ne kadar tribünü olsa da denizli düşsün isterim. heryıl ucu ucuna kurtuluyor. onun yanında ibb gidebilir. belediye takımı olmasın ligde. koskaca stadda maçı 50 kişi izliyor ayıp.
Mesaj tarihi:
hacettepe + gençlerbirliği + ankaragücü + ibb. istanbuldan 3, ankaradan 1 takım yeter. (eet 2 sezonda olabilir anca)

izmirden takım lazım. adanadan takım lazım.

kocaeli düşmesin.
Mesaj tarihi:
ne istiyonuz abi ankaradan
düşsün işte hacettepe yetmiyomu
üstüne gençlerbirliği felan eklemeler
ayıp yani
ibb hacettepe bide kocaeli ve ankara takımları dışında eklensin bişi konyada olmasın.
Mesaj tarihi:
alt komuşum, bana küçükken futbolu öğreten adam büyük şehir belediyenin kaptanı şu an , o yüzden düşmesin onlar ne kadar şu an futbolla alakasız olsam da. 1. ligte görmek istiorum efeyi ! =)
Mesaj tarihi:
İBB ve i.melih in takımı ankara düşsün lşütfemn.. hoş ben ibb ye verebildim en çok ibb yi sevmiyorum

bu arada yllardır düşme potasına girip de son haftalarda kurtulan bir bursaspordur.. istikrarlşı olarak damlar her yıl küm edüşmekten kurtuluyodu.. hoş tabii bjk ye yenildiği o sezon hariç.. pilleri bitmiş demekki o sene :P
Mesaj tarihi:
İstanbul Belediye
Hacettepe
Konyaspor

göz göz Göztepe gelsin.

kaçıncı ligde Göztepe?

@Babacum

Bursa 2000 li senelerin başında sallandı, düşmemeye direndi ama 2 sene sonra falan patladı. 90lı yıllarda Bursaspor Anadolunun en kral takımlarındandı, sürekli Avrupa Kupalarını zorlardı vs, peder beni alıp maçlara götürürmüş o meşhur 95-96 İnterToto kupası zamanı falan. :P

Ne zaman şu meşhur 2001 krizi patlak verdi Bursaya ciddi destek veren sanayici, tekstilci desteğini çekti terse gitmeye başladı herşey. Hala da borç yükünde Bursa. :)
  • Yeni Oluştur...