deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Abi takım adı söyleyerek alışılsın işte. İs-tan-bul-su-iş-le-ri-bı-rak-bu-iş-le-ri-sı-por İs-tan-bul-bü-yük-şe-hir-be-le-di-ye-si-sı-por Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bence mesela buluşsunlar ekmekle zegna karşılıklı mesafeli bi şekilde geçsin aldım verdim yapsınlar kim kimin ayağına ilk basarsa ilk o seçsin adamı asdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kılıçdaroğlu gibi tek tek seribaşların foyalarını meydana çıkarıcam yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kim eşeşee düşeeeecek Düşeeecek Düşeeecek Düşeecek Düşeeecek Düşeeecek ....sonsuza kadar gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bLackcha0s said: Kılıçdaroğlu gibi tek tek seribaşların foyalarını meydana çıkarıcam yakında! elimde dosyalar var açıkliyicam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 MH kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Slat said: Tharkas´i cikar, seribaslarina 1 v 4 teklif ediyorum. Teke tek gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: çok mualefetsin ya sen asjdasdhkasd yine ben mi oldum muhalefet eden lan? sen demiyo musun cok boktan yaptiniz, allah topunuzu top etsin diye? guzel yapiyor cocuklar, tutalim ellerinden dedim, yine muhalefet oldum.. hayaku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 veyler bu seferlik boyle olsun....simdi gelemicekler seribaslarina solesin o seribasi onu secer sahsen arma ile pyro gelsde gelmesede ben secicem onlari eger sira bana geldiginde kalirlarsa cunku onceden konustum. sizde gelemicekseniz bir seribasiyla onceden konusun alsin sizi illa gelmek zorunda degilsiniz ama iletisim icinde olmaniz gerekiyor. burdaki bi amacta zaten o kadar kisiyi kanalda toplamak biraz geyik donsun vs biz hertulu secmeleri yapariz mute olayi vs var zaten. sinan consun yerinde oynicakta ben anlamicam ha birak hakan allasen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 oha insanlar gizli saklı takım ayarlıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Beni kim alırsa onla antremanlar yaparız weplada asfafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 o zmn zegna beni alsın aliyide alsın emreyide alsın takılalım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Cons benim nickimle oynucakmis. /wsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abi kusura bakmayin ben satiyorum cok mesgulum bu 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 THARKAS said: veyler bu seferlik boyle olsun....simdi gelemicekler seribaslarina solesin o seribasi onu secer sahsen arma ile pyro gelsde gelmesede ben secicem onlari eger sira bana geldiginde kalirlarsa cunku onceden konustum. sizde gelemicekseniz bir seribasiyla onceden konusun alsin sizi illa gelmek zorunda degilsiniz ama iletisim icinde olmaniz gerekiyor. burdaki bi amacta zaten o kadar kisiyi kanalda toplamak biraz geyik donsun vs biz hertulu secmeleri yapariz mute olayi vs var zaten. sinan consun yerinde oynicakta ben anlamicam ha birak hakan allasen:) Sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hepinizi öldürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 id düşük ama hard noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yeni mouse aldım olm, daha iyiyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 -alatariel- said: hepinizi öldürücem. canın sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 beni alan ezalora kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 id yuksek ama arkadasin acc bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben katılmak istiyorum ama spoofer açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 [large] BEN HAZIRIM, YA SEN!![/large] arkadaki soba kapağını görmezden geliniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/9ed/9be/a33/510/842/225/65d/cb7/23e/df1/f2_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 seçime gelmeyen adam maça da gelmez, bence bu ouz için kural deiştirmen bu turnuvaya gölge düşürdü bile. Kazanamassam federasyona küfreder, takımımı da sahadan çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar