Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçmeler 09 mart pazartesi...SAAT 22:00 DA!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence
mesela buluşsunlar
ekmekle zegna karşılıklı mesafeli bi şekilde geçsin
aldım verdim yapsınlar kim kimin ayağına ilk basarsa ilk o seçsin adamı asdjasd
Mesaj tarihi:
kermit said:
çok mualefetsin ya sen asjdasdhkasd

yine ben mi oldum muhalefet eden lan? sen demiyo musun cok boktan yaptiniz, allah topunuzu top etsin diye? guzel yapiyor cocuklar, tutalim ellerinden dedim, yine muhalefet oldum.. hayaku
Mesaj tarihi:
veyler bu seferlik boyle olsun....simdi gelemicekler seribaslarina solesin o seribasi onu secer sahsen arma ile pyro gelsde gelmesede ben secicem onlari eger sira bana geldiginde kalirlarsa cunku onceden konustum.

sizde gelemicekseniz bir seribasiyla onceden konusun alsin sizi illa gelmek zorunda degilsiniz ama iletisim icinde olmaniz gerekiyor.

burdaki bi amacta zaten o kadar kisiyi kanalda toplamak biraz geyik donsun vs biz hertulu secmeleri yapariz mute olayi vs var zaten.

sinan consun yerinde oynicakta ben anlamicam ha birak hakan allasen:)
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
veyler bu seferlik boyle olsun....simdi gelemicekler seribaslarina solesin o seribasi onu secer sahsen arma ile pyro gelsde gelmesede ben secicem onlari eger sira bana geldiginde kalirlarsa cunku onceden konustum.

sizde gelemicekseniz bir seribasiyla onceden konusun alsin sizi illa gelmek zorunda degilsiniz ama iletisim icinde olmaniz gerekiyor.

burdaki bi amacta zaten o kadar kisiyi kanalda toplamak biraz geyik donsun vs biz hertulu secmeleri yapariz mute olayi vs var zaten.

sinan consun yerinde oynicakta ben anlamicam ha birak hakan allasen:)

Sçs.
Mesaj tarihi:
seçime gelmeyen adam maça da gelmez, bence bu ouz için kural deiştirmen bu turnuvaya gölge düşürdü bile. Kazanamassam federasyona küfreder, takımımı da sahadan çekerim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...