THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 lig yapiyoruz 5 takim 5 kaptan 5 yedek 25 oyuncu. cm modda oynuyoruz. cm mod nedir? kaptanlar once sira ile 4 er tane hero ban ler bu 8 hero secilemez. sonra 5 er hero secerler. sonra oyuncular kaptanlarin sectigi 5 herodan kendine duseni alir ve mac baslar. tek mac kazanan 2 puan alir kaybeden 0. neden 2 puanda 1 degil? cunku bazı ceza gerektiricek durumlardan 1 puan falan silebiliriz. http://forum.paticik.com/read.php?34,3907401 burdan ckan karara gore 5 seri basi sira sira adam alicak takimlari bu sekilde olusturucaz. ortak istek uzerine pati serverinda fazla takilmayanlardan her gun oynamiyanlardan yedek oyuncu listesi cikariyoruz her kaptan bi tane fazla patide oynamiyan oyuncu secicek eger mac sirasi bir kisi disarda kalirsa o arkadas oyniyacak. patide oynamiyan zaten turnuvaya alinmiyor en azindan 5-10 kere oynamis olmasi lazim. yedek listesi 1-skyfire 2-vivavale 3-mulgear 4-deathlord 5-forgiver kaptanlar aka seribaslari (bu sira ile adam secicekler) 1-zegna 2-ekmek 3-blaq 4-crema 5-tharkas secmeler pazartesi saat 22:00 da...hafta ici sectik nasilsa cogu kisi evdedir diye 30 dakka surer secmeler max sonra cikarsiniz yada oyun atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 zegna mi? sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 buda liste 1)THARKAS 2)Blaq 3)alatariel 4)Crematorium 5) 6)barbu 7)Asteroth ? 8)black-ice 9)Dartanian 10)arcane 11)skyfire 12)ekmek 13)tunca 14)deadwoll 15)arma 16)fede 17)utterable 18)zaugna 19)blackchaos (eyvah eyvah) 20)mum 21)kermit 22)vivavale 23)deathlord 24)pyro 25)Sparkcaster 26)lopeth 27)masticore 28)forgiver 29)mulgear 30)elaidi 31)zegna 32)penth 33)dela 34)elesso 5takim 5 yedek eder 30 kisi 4 kiside pazartesi secmelere gelmez muhtemelen tam oluruz. gelirse ben hakem olabilirim pazartesi duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Silin o eyvahı! zırt pırt topak açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Slot yok mu lan, ben de oynamak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 abi gel sen pazartesi bakalim secmelere elbet gelmiyen bir suru adam olur secmelere gelmiyen amcada gelmez mantigiyla haraket edersen senide kakalayabiliriz bi yere:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Demek öyle........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 olm bastan emsaj atsana gelicem bende varim diye. listeyi tamamen ona gore yaptim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yedekmişim yahu,neyse artık ben de moral veririm takıma :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ben p.tesi 21.00 da online olamayabilirim. Sunumum var salı günü. Ama seçerseniz benide sevinirim. En geç 21.30 da online olur duruma bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ulan ne yedeği ahahahah erkin sil beni toptan dalga mı geçiyosun anasını satayım =) edit:vazgeçtim silme bakiyim belki böyle daha marjinal bişeyler çıkar eh bu şartlar altında madem yedeğim takım kaptanımı kendim seçerim diye şartımı da koyarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 vay vay, ağalığımız unutulmuş da listelere alınmıyoruz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 beni silin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Beni seç beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hakan sen zegnadasin abi illaki. en zayif halka o gozukuyor. sadece taktik vermen dahi yeterde artar bile kimse mac atmayi bilmiyor burda cunku... menejer gibi hemde oynarsin falan. bende oynamiyabilirim ayni senin gibi olabilir menejer usulu silmeyelim yani. dengeli olsun diye ugrasiyorum item yapmayi bilmeyen adam dahi zevk alsin diye...ageks turnuvasi degil sonucta geyigine pati turnuvasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ben neden yokum listede? Yazdirmistim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Patide oynayanlar oynuyo sadece. Zaten liste aşşağı yukarı belliydi, unutulanlar ekledi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 THARKAS said: ortak istek uzerine pati serverinda fazla takilmayanlardan her gun oynamiyanlardan yedek oyuncu listesi cikariyoruz her kaptan bi tane fazla patide fazla oynamiyan oyuncu secicek eger mac sirasi bir kisi disarda kalirsa o arkadas oyniyacak. patide oynamiyan zaten turnuvaya alinmiyor en azindan 5-10 kere oynamis olmasi lazim. acik ve net degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 E oynadim ben Pati´de en az 100 oyun, belki daha cok. Orda 5-10 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 100 oyun belki ben bile oynamadım, açıkçası seninle oyun attığımı da hiç hatırlamıyorum. Zegna zayıf halka abi baya ahauah Pazartesi biraz gecikmeli olarak geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 beni almayan ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Super assist yaparim. Pick me! pick me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 organizasyon kötü. beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yauh hiç bişey anlamadım ben napcam şimdi:D dur bi daha okiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar