Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Oha... isimdaş kişiye kolay gelsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 asfdasg yarıldım yemin ederim ya.Arkadaşlarıda bombaymış.Bu adamın niyeti belli zaten.Arkadaşları hep erkek niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bunlar facebukun oğlancı tayfası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 benim adsoyaddaşımda ismailyk hayranıydı konserlerinde fln resmi var forumunda takılıyodu google a ismimi yazınca çıkmıştı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yannız çok iyi fikir lan. sevmediğin adamın adına account spamlayabiliriz nihaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Aktif Akif ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 şey ya CUMARTESİ SEKİS KULÜBÜ şeklinde gruplara doluşma amaçlı accountlar bunlar, eşcinsel ağırlıklı oluyor bir de, sebebi bu birinde görmüştüm böyle 40-50 yaşındaki amcalardan başka penis göğüs avatarlı '&^+@'! &++!'@oğlu falan diye kişiler vardı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar