zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Onu bilemicem=)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ard arda 2 triple yaptım ehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ben de ağacın börtü böceğin arkasına saklanıp önüme adamlar boncuk gibi düşerken ateş etsem ben de öyle ipe dizip tesbih yaparım.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet kesinlikle zed amcaya katılıyorum. çalılar arasından süzülen arcane çok acımasızdı :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 taktik onlar taktik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aslında geceleri takım turnuvaları yapabiliriz. Belli saatleri kararlaştırıp, güzel organizasyonlar yapılabilir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet süper fikir lig yapalım 2 li takımlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hadi gençler girioruz birazdan servera adam lazım gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 taktikmiş, peh.. eğer öyle ısrarla (tamam geride kalmış adam hadi 2 frag yapacaksa birşey demiyorum ama öyle kazık gibi oturanı var be kardeşim, bir online fps'de direkt kick'ler insanlar) sote yapılmaya devam edilirse ısrarla ben bundan sonra hiç girmeyeceğim. tek bir pikseli görünmeyen, attığı kurşun dahi görülmeyen adamı nasıl tespit ediyorum ki? minigun kullandırılmıyor 10 ping'li adamın ping'i 20 oluyor diye ama sote boyuna, ohh ne ala biz de 300 ping ile koşalım eşek gibi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ben sote yapmıorum valla bazen kamufle oluyorum sadece istediğin silahı kullan, oyunda açık olduğu sürece kimsenin birşey demeye hakkı yok, cs de bomba kurmak yok diyen insan modelleri soldatta da var doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sote yapmanın da nesi yanlış anlamadım? o silahla asıl koşulması mantıksız. [Bu mesaj Zed tarafından 04 Mayıs 2004 07:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 e zaten cep telefonu düğmesi boyundaki adamların hiçbirşeyi görünmeyince asıl vuruyoruz ki? kamufle olmak ne demek yahu? zaten giysinin rengi de uygun olunca saklansın çayıra, oh ne ala bulabilirsen.. neyse zaten dert edecek kadar oynadığım bişi değil ama oyunun yarısı boyunca sote yapınca bir kişi biraz dengesiz oluyor iş..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende geliyorum akşama yiycem hepinizi[signature][hline]aka-Rirusan @ patiuo aka-[gladiator]Beyonce @ patiuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 iste strateji anlayisi mammoth oldugu gibi fps anlayisi da "cikin lan ortaya delikanliysaniz" olan bir S.A.M bu zed, fazla kurcalamiycaksin. sc yi kotuleyen adamdan da zaten bu kadari beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 e ben de beklerim o halde ut'de morpheus haritasına, alınca elime sniper'ı kenarda durup siege modu misali ne diyorsunuz.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eh bu sabah çaktım kafanıza 40mm explosive shell'leri 'delikanlı gibi'.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 haftasonunu bekleyin len bende gelcem geçen hafta oynayamadım.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Dün gece çok zewkliydi.. Ara sıra girip dağıtayım ortamı=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Zed, 04 Mayıs 2004 07:31 tarihinde demiş ki: o silahla asıl koşulması mantıksız. [Bu mesaj Zed tarafından 04 Mayıs 2004 07:43 tarihinde değiştirilmiştir] zedcim ben gayet koşabiliyorum, hiçte mantıksız olmuyor. Ha ama arcane'den daha az frag alıyorum o ayrı :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 niye kimse chemical iiyi oynuyo demiyyor anlamadım ya:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 İyi oynamadığın için olabilir mi?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 az öncekine bakma sen 6 puang eride kaldım yorgunum normal bi anda gel kapışaım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 İlk daldığımda sen 6-7 frag öndeydin ama yinede 30lamayı başardım seni geçerek.. İkinci harita malum.. Bunlara ek olarak optik mause ile oynuyorum!!! Sende fena oynamıosun ama daha çok çalışman lazım.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ben optik diilim sanki eheh ama optik daha iyi geldi bana nedense aytech benimki marka sorunu mu var nedir ama ben çoooooook rahatım optik ile eskiti takılıyordu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar