Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Sivas yedi 1 tane 1-1 oldu abowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 İyi oldu abi, kendinden güçsüz Antep'e karşı bile kalitesiz kapanmış yunan futbolu oynuyodu. Böyle kötü futbolu istemiyoruz. Yarısında yeter ülen dedim Newcastle Liverpool maçını izlemeye başladım. Bi de Mehmet Yıldız o kadar pozisyon kaçırdı ki hakettiler gol yemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 17dk falan var sanırım atamazlarsa akşam ki bjk maçı izlenebilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dayan antep bitir hocam artıkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 topici varmis. buraya yazim. Cantona said: Haydi Beşiktaş yen Feneri.. Gs sıvamış, bari Bursaspor 4. lüğü alsın, UEFA'ya gidelim. Antalya deplasmanında 0-2 önde Bursa şu an. :) Antep 2-1 yapmis. Beter ol Sivas. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 2-1 antep önde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 goolll antep 2 sivas 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 zaten tüm takımlar harika atak ve çağdaş futbol oynadığı için sivas 2 maç kapanınca of kapanan takım izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Rewendor said: İyi oldu abi, kendinden güçsüz Antep'e karşı bile kalitesiz kapanmış yunan futbolu oynuyodu. Böyle kötü futbolu istemiyoruz. Yarısında yeter ülen dedim Newcastle Liverpool maçını izlemeye başladım. Bi de Mehmet Yıldız o kadar pozisyon kaçırdı ki hakettiler gol yemeyi. antep dediğin takım gayet iyi bi takım ? 2. adamlar şampiyonluğa oynuyo öndeler tabi kapancaklar ne biçm yorum abi bu ne bekliyosn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Tüm takımlar olmasa da kendinden güçsüz takıma karşı 10 kişiyle kapanıp ileride bir tek Mehmet Yıldız gibi ağır adam bırakmak, kontratağa bile çıkmaya tırsıp en fazla 2 kişiyle 3 kişiyle gitmek rezalet. Antep iyi takım değil, birkaç iyi adamı var sadece ki en iyi adamları Tabata yok maçta. Söylemeden edemeyecem, biliyorsunuz GS'liyim. Zaten takımımın şampiyonluk şansı yok bu saatten sonra (işin matematiğine bakmıyorum, matematiksel olarak belki vardır hesaplamadım da, pratikte yok yani) Ve açık ve net söyleyeyim, Sivas'a antipatim olmasına rağmen BJK olacağına hatta TS olacağına Sivas olsun isterim şampiyon. Yani kazanmaları işime gelir ama futbol zevki açısından böyle kifayetsiz futbola da karşıyım. Ha bir de, Antep'i de çok harcadılar maçta. İlk yarı sonlarında acaip ucuz ve gereksiz kartlar, atak kesmeler, 2. yarı sonuna 5 dk ilave etmeler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 evet rezalet ki adamlar 1. senin kağıt üstündeki en iyi takımın lig sonuncularından fark yiyor =) eleştiri yaptm sadece forum burası? eleştiri yasak mı küfür mü ettim ? töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 of of ankarasporla mal mal berabere kalmasaydı.lig sonuncusuna yenilmeseydik.en kötü 2. olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kağıt üstünde diye belirtmemin sebebi zaten pratikte, gerçekte en iyi takım olmamasıydı :) Ayrıca en iyi takım demedim, en iyi kadro dedim ben orada. İkisi farklı şeyler. Kadroyu canavar kurarsın ama yönetimiyle, t.direktörlüğüyle, uyumuyla falan batırır rezalet oynarsın o ayrı mevzudur. Aynı mantıkla iyi takım dediğin antep ise kendisine karşı kapanan sivas'ın 21 puan altında, aralarında 7 takım var (maç öncesi tabloya göre) Sivas'a rezalet demiyorum zaten, şu maçtaki taktiğine rezalet diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bursa trabzonu da gecip 3. Olur. Aha yazdim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lol 3 büyükler triyonluk transferleri olduğu halde istesede iyi futbol oynamiyorken sivas o bütçe ile isteyerek kasmaması nasil abes gelebilir anlamıyorum.son kaç hafta niye kassın 1-0 olsun benim olsun şuan en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 E atabilecekken 2 tane atıp da rahatlamazsan sonra böyle yeniliyosun çünkü :) Dediğin yöntemi Bülent geldiğinden beri GS de yapıyo, bak, 1-0 öndeyken forvetleri çıkartıp hasan falan sokuyor, Skibbe döneminde 3 olan gol ortalaması 1e düştü, bak bakalım kaç puan kaybetmiş takım son dönemde. Tamam 1 tane atıp üstüne yatmak bi taktik de, kendinden büyük takıma karşı yaparsın onu, küçüğüne yaparsan böyle bi şekilde golü atar matar puanını alırlar elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 beşiktaşın kalan maçları neler sivasın neler yorum yapalım biraz yollasa ya biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 10.05.2009 Sivasspor v Büyükşehir Bld. 17.05.2009 Hacettepe v Sivasspor 24.05.2009 Sivasspor v Gençlerbirliği 31.05.2009 Galatasaray v Sivasspor 03.05.2009 Beşiktaş v Fenerbahçe 10.05.2009 Ankaraspor v Beşiktaş 17.05.2009 Ankaragücü v Beşiktaş 24.05.2009 Beşiktaş v Galatasaray 31.05.2009 Denizlispor v Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 10.05.2009 Sivasspor v Büyükşehir Bld. 3 17.05.2009 Hacettepe v Sivasspor 3 24.05.2009 Sivasspor v Gençlerbirliği 3 31.05.2009 Galatasaray v Sivasspor 1 03.05.2009 Beşiktaş v Fenerbahçe 1 10.05.2009 Ankaraspor v Beşiktaş 3 17.05.2009 Ankaragücü v Beşiktaş 3 24.05.2009 Beşiktaş v Galatasaray 1 31.05.2009 Denizlispor v Beşiktaş 3 1 Sivasspor 60 + 10 = 70 2 Beşiktaş 59 + 11 = 70 bjk feneri yenerse şampiyon bence ama beraberlik bile kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Derbilerden birini alıcak bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bjk gs ve fenere %90 yenilen bi takım yah zor bence en iyi haliyle bile bi cenabetlik yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 her şey galatasaray'ın elinde >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Rewendor said: Ha bir de, Antep'i de çok harcadılar maçta. İlk yarı sonlarında acaip ucuz ve gereksiz kartlar, atak kesmeler, 2. yarı sonuna 5 dk ilave etmeler falan... sivas için söylediklerime bir destek çıktı en azından. sivas'ın sezon başından beri birçok maçında bu durum böyle. sakalımız yok anlatamıyoruz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bülent uygun şey dedi son 5 maçta 1 galibiyet, 1 malübiyet, 4 galibiyet alırsak şamp oluruz demiştim, malübiyetlerimizi aldık hayırlı olsun dedi ahah iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar