Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 erkek bosuan umitlenmeyin tanisalim arkadasla ehahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 gokuro sama, türkiye ni yohkoso! :) vay be helal olsun, adam aramış bulmuş. cidden bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 capon buluyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 この メッセージ・ボード で は たくさん フェイク・アカウント が ありますから、 すずきさん も そんな に 人 だ と 思いました。 そう、 その 絵 が すみませんでした。 Oha kasımdan beri Japonca'ya bakmıyorum, hemen unutmuşum. Bikaç ufak hata var gibi duruyo ama neyse :P Bi de 3-5 kanji biliyorum diyodum ama adamın yazdıklarına bakına hiç kanji bilmediimi farkettim aklsjfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suzuki kohei Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Etkinlik Ayrıntıları http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/9623/japon_kultur_festivali Lütfen gelin! konaito shikei nanndakarane! _ _,,ィ‐z、 卞''ー-=,,;r'''´ヽ`ヾ、/ | l. `>' ニ う|< ゙ヽ._ノ ヽ、/  ̄ \ / `''ー' `ー''´ .ヽ i.__ ◯ ○ =二} ト-‐‐ 'ーヒラ‐' ー-ノ ヽ/.)~ ,,r' ゝミニTirー----‐r仁ヽ f⊂⊃=⊂⊃(ノ . ヾニ丈才ラ `> 〉 /_ └ー'゙''‐┘ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İyi hoş da arada ebru ne arıyor, that said, I will be there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Hayatımda gerçekten "keşke İstanbul'da otursaydım lan..." diye içirdem geçirdim ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 SASSKEE KUUUUUUUUN! negzel lan, adam okulla turkiyeye gelicek diye forum aramis bulmus, takdir ettim. bankai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 istanbulda olursam gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 "ankara"he ikeba, anatani atta koto ga dekimasu. yokereba, anatani watashi no e-mail wo iemasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 suzuki kohei said: Etkinlik Ayrıntıları http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/9623/japon_kultur_festivali Lütfen gelin! oha yemin ederim geliyorum,hem de cosplay kıyafetiyle,başka kim geliyür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 caponyayi anime zanneden gencler, 5 saatte cay koyanlari gorunce paniklemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Neeeaaa::o Japonya sadece anime değilmiiiii,noo waayyyy,hayallerim yıkıldııı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 uzgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Hayattan soğudum resmen:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sicak bi capon cayi icersin gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 5 saat kim bekliycek ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sasukenin selamın iletirim gidince senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suzuki kohei Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Yer Kadir Has Üniversitesi ,,,Belki http://maps.google.co.jp/maps?f=q&source=s_q&hl=ja&geocode=&q=Kadir+Has+%C3%9Cniversitesi&jsv=148e&sll=41.025734,28.95965&sspn=0.004249,0.008283&gl=jp&ie=UTF8&ei=azi0SeLoDZDsuQOY3Zy9AQ&sig2=XmJ9g_z4u0zT0L6m4qeQUQ&cd=4&cid=41024868,28958738,3255493293166288897&li=lmd&z=14&t=m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Şaka bi yana ben kesin gidiyorum O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suzuki kohei Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ankaraniha ikitaikedo toosugite zannnenndakedo ikenainnda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Aynen bende gidiorum bi event kıvamına getirsek şunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yalnız ben kadir has'ın sayfasında göremiyorum bunu kesinmi?.Bilen biri translate ederse ne güzel olur.Bankai ve rasenganla bi yere kadar derdimi anlatabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bende orda olucam char aznable kostumumle (saka saka daha o kadar param yok :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Viktor said: bende orda olucam char aznable kostumumle (saka saka daha o kadar param yok :p) Öyle bişi olursa haber ver, kopar gelirim valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar