imouthis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 fotomaç said: Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet. Ligdeki son 2 maçını kazanan, Fortis Türkiye Kupası'nda da hafta içinde yarı final ilk maçında deplasmanda Ankaraspor'u 3-1 yenerek final için büyük avantaj yakalayan siyah beyazlılar, 3 puana koşullandı. Ankaraspor maçı sonrası İstanbul'a dönmeyerek çalışmalarını Ankara'da sürdüren Beşiktaş, ligin son sırasında yer alan ve hafta başında teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollarını ayıran Hacettepe'yi yenmesi durumunda, bu sezon ligde ilk kez 3 maç üst üste galip gelecek. Siyah-beyazlıların bu sezon daha önce ligdeki 2 maçlık galibiyet serileri 3. maçlarda beraberliklerle sonlandırılmıştı. Siyah-beyazlı ekipte Ankaraspor maçında sakatlanan Nobre, yarınki maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin forvette Bobo'nun yanında Holosko'ya, kalede ise Hakan'ın yerine sarı kart cezası biten Rüştü'ye görev vermesi bekleniyor. Beşiktaş'ta, Nobre'nin yanı sıra, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan ve Cisse sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmış ve bu maçın ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam görevinden ayrılmıştı. Bence Beşiktaş sezonun ilk yarısındaki deplasman fobisini atlatmış gibi duruyor. Zaten Hacettepe'nin de durumu ortada. Beşiktaş rahat kazanır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Gslyimde hacettepe maçları artık 3 puan maçı oldu gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hacettepe maçını ciddiye almazsak, Galatasaray'ın Kocaelispor karşısında düştüğü duruma düşeriz" demiş İbrahim Üzülmez. Umarım bu lafta kalmaz, icraat görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 inşallah alırız gibi gözüküyo ilk yarı yine bastırır atamaz 2. yarı 2 3 tane atar gibi geliyo bellide olmaz futbol bu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kerdoğan arıca olsaydı hacettepenin başında kesin alırız derdim ama , şu anda garanti veremiyorum. bir de artık çok sıkıcı olmaya başladı , her sene 1-2 takım daha sezon ortasında düşmeyi garantiliyor , her hafta 1-2 maç boşa geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 3 ihtimalli bir maça çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 geçen sene çaykur rizenin düşmesine çok sevindiydim bu senede inşallah ibb düşer diyodum zor gibi bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ben hala bjk alır 1.40 oran diyorm asfjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 zor maç.hacettepeli bi futbolcunun roportajını gördüm.aslanlar gibi oynicaz artık kaybedicek bişiyimiz yok kazanmak zorundayız dedi.yani 5 lik maç olmaz.zor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hee şampiyonlar ligi finali. çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 5 te gözümüz yok. 1-0 olsun maç bizim olsun hesabı! :) gerçi Beşiktaş golü erken bulursa maç farka gider kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bLackcha0s said: hee şampiyonlar ligi finali. çok zor umarım maçtan sora bu mesajını alıntılamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Dünyanın en kolay maçı. Açık ara Bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 rakibini hafife asla alma. hacattepe bu sağı solu belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 10 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 haccettepe ye başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Beşiktaş'ta 5 oyuncu sarı kart sınırında. haftaya gençlerbirliği maçı da var. umarım dikkatli oynar sınırdaki arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 inşallah bjk yener. hacettepe bu ligde oynamayı haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bu tür maçlara puan bırakmaz artık Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ruyamda gordum 2-1 yeniliyomusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 1-0 bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 imouthis said: Beşiktaş'ta 5 oyuncu sarı kart sınırında. haftaya gençlerbirliği maçı da var. umarım dikkatli oynar sınırdaki arkadaşlar. hiç sanmıyorum, kimler sarı kart sınırında bilmiyorum ama en az 3kişi kart görüp haftaya tatil yapar :( inş berabere kalmayız puan kaybı istemiyoruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 2 oldu.holey holey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 averaj takımı olayında son nokta oldu bu hacettepe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar