Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Hacettepe : Beşiktaş [07.03.2009] Saat : 19.00

imouthis

Öne çıkan mesajlar

fotomaç said:
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet.

Ligdeki son 2 maçını kazanan, Fortis Türkiye Kupası'nda da hafta içinde yarı final ilk maçında deplasmanda Ankaraspor'u 3-1 yenerek final için büyük avantaj yakalayan siyah beyazlılar, 3 puana koşullandı.

Ankaraspor maçı sonrası İstanbul'a dönmeyerek çalışmalarını Ankara'da sürdüren Beşiktaş, ligin son sırasında yer alan ve hafta başında teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollarını ayıran Hacettepe'yi yenmesi durumunda, bu sezon ligde ilk kez 3 maç üst üste galip gelecek. Siyah-beyazlıların bu sezon daha önce ligdeki 2 maçlık galibiyet serileri 3. maçlarda beraberliklerle sonlandırılmıştı.

Siyah-beyazlı ekipte Ankaraspor maçında sakatlanan Nobre, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin forvette Bobo'nun yanında Holosko'ya, kalede ise Hakan'ın yerine sarı kart cezası biten Rüştü'ye görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta, Nobre'nin yanı sıra, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan ve Cisse sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmış ve bu maçın ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam görevinden ayrılmıştı.

Bence Beşiktaş sezonun ilk yarısındaki deplasman fobisini atlatmış gibi duruyor. Zaten Hacettepe'nin de durumu ortada. Beşiktaş rahat kazanır diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kerdoğan arıca olsaydı hacettepenin başında kesin alırız derdim ama , şu anda garanti veremiyorum.

bir de artık çok sıkıcı olmaya başladı , her sene 1-2 takım daha sezon ortasında düşmeyi garantiliyor , her hafta 1-2 maç boşa geçiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

imouthis said:
Beşiktaş'ta 5 oyuncu sarı kart sınırında. haftaya gençlerbirliği maçı da var. umarım dikkatli oynar sınırdaki arkadaşlar.

hiç sanmıyorum, kimler sarı kart sınırında bilmiyorum ama en az 3kişi kart görüp haftaya tatil yapar :(

inş berabere kalmayız puan kaybı istemiyoruk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...