roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hey dostum senin sorunun ne biliyor musun! Hey, sen kocaman bir çılgınsın Mike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bence sen kendini ole bisi saniosun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lanet olası federaller peşimize düştü dostum. şimdi o lanet olası koca beyaz kıçını kaldırıp derhal benimle geliyorsun tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bisi konusuoruz demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 tek bi lafımı göremezsin o şekilde canım benım. 2 kızla resmimi gördün 1 aydır konuşuosun anlamadımki nedir olay. Hayır cevap vermiyim diyorum ortaokul muhabbetlerine başlıosun, cevap verıyorum lapin gibi konudan konuya atlıosun. nedir çocuğum senin sorunun? çok yalnızsan gel msn de konuşalım bişeyler yapalım bi yolunu yordamını bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 aloo ooo kardeşim naber gidiyor muyuz bu akşam, okey kardeşim. ÖPÜYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kendi halime bırakın beni, yorgunum ve canım sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 durust olucam sana bu sekilde davranmamim neden tipine uyuz olmam yapicak bisi yok tipnde de sorun yok no offense ama seni sectim uzgunum ne yapsan baticak bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sevgilim olamazsın ogabuga, beğensende bişey değişmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 seni de tahmin edebiliyorum oogah. florya'da oturuyorsun zira, en kötü giddy'e, stones'a falan gidiyorsundur, o da yakın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oogah onu bırak bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 voys boyun kac senin merak ettim boyun derken yanlis anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 aynısı benimde başıma geldi , bi baktım kız arkadaşımın feysinde 475686 tane arkadaşlık teklifi , işi gücü bıraktım hepsine ne ayaksınız lan siz diye cevap yetiştirdim , sonrada feysinden profil fotosunu kaldırttırdım o zamandan beri rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ağzına da vursaydın 2 tane jahsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 eyvah yazık olmuş gençlerimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ŞOK ŞOK ŞOK.. Genç c.m.w facebookda fotografını gördüğü kız arkadaşını 18 yerinden bıçakladı, yetmediğini farkeden genç bide kız arkadaşına mesaj atan 345345 kişiye tehditler savurdu lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sevgili olup hemen facebook şifrelerini birbirine verenlere cok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kapatın,kapattırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kullanın, koruyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kitleyin,uğraştırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kesin, yapıştırın http://www.egitimseti.net/default.asp?git=9&urun=23575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 aquila said: kiz arkadasina mi eklicek? HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 gayet yakışıklı adam kıskanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 evde güneş gözlüğü takan canım insanım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yalnız fotolarda omuzların durduğu açı çok alakasız lan. Adam kasmış omuzlarını alshfjalksfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar