Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 2 tane şans golu ile galatasray önde :) 2-0 kafalar hamburgta.özellikle lincoln almanya'da suan :) maç ortada geçio.bursa cılız ataklar yapıo.kaleyi tutan şutu 1 değildir. 3-4 olur maç büyük ihtimal.maçtan kopar bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 moral oluo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lan daha erken acsaniza konuyu, devrede mi akliniza geldi, kacirdim ilk yariyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 5 atarsak mutlu olucam. sırf bursa 5 yesin diye :P ama takım atıcak gibi oynamıyor o ayrı konu. 2-1 , 3-1, 3-0 falan biter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 harbi erken açın konuları da post kasalım az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 abi post kasmak ayıp. cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 2-1 oldu gol ibrahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ali Tandoğan isim benzerliği diyin lütfen bu adam hala futbol mu oynuyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Körler sağırlar birbirini ağırlar , maçın özeti aynen budur :) 90.dk da bursasporun penaltısını vermedi hakem gibi geldi bana, erman ne dicek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 inanılmaz kötü oynadık. kassak daha kötü oynayamazdık yani. çk korkuyorum şu nonda hamburg a gol atıcak da başımıza kalıcak falan diye. yazık yani. bursalılar da az değil bütün maç tekme tokat sevdiler bizi. hakem de saolsun baya izin verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :) kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :) hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 2. gol neydi öyle ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şimdi gördüm pozisyonu resmen penaltı oha artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Her takımda bir Taner yok allahtan,kötü oynadık 2-1 kraldır bu eksiklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 iki gol de çok rezalet yahu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nonda bu maç iyiydi haftaiçine hazırlıyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Barosta şanssızlığını kırdı attı golünü sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 baros mu attı onu goremedim ben tribünde kendi kalelerine atmış gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Valla bende maçı bursanın golüyle açtım ama spiker baros ve aydın dedi gs'nin golleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Dartanian said: Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D Yendik bordeaux'yu,sen çık sokağa şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Red said: maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :) kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :) hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :) Uydurulan bişey yok Red , 90. dk da ceza sahasına yapılan orta direk Bursalı futbolcuya geliyo, gs li futbolcuda de hem eli hem ayağıyla bursasporlu adamın üzerine çıkıyo, sen dikkatli izlememişsin maçı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 baros dokunamadı golde defansa çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BulletRide said: Dartanian said: Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D Yendik bordeaux'yu,sen çık sokağa şimdiden asdada uykum vardı bordeaux nerden çıktı bordeaux maçında sokağa çıkanları duydum da saçma gelmişti ama hamburgu elersek çeyrek final olacağından çıkılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gs golleri ofsayttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar