Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 2 tane şans golu ile galatasray önde :) 2-0 kafalar hamburgta.özellikle lincoln almanya'da suan :) maç ortada geçio.bursa cılız ataklar yapıo.kaleyi tutan şutu 1 değildir. 3-4 olur maç büyük ihtimal.maçtan kopar bursa
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lan daha erken acsaniza konuyu, devrede mi akliniza geldi, kacirdim ilk yariyi.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 5 atarsak mutlu olucam. sırf bursa 5 yesin diye :P ama takım atıcak gibi oynamıyor o ayrı konu. 2-1 , 3-1, 3-0 falan biter bence.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 harbi erken açın konuları da post kasalım az
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ali Tandoğan isim benzerliği diyin lütfen bu adam hala futbol mu oynuyor ya..
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Körler sağırlar birbirini ağırlar , maçın özeti aynen budur :) 90.dk da bursasporun penaltısını vermedi hakem gibi geldi bana, erman ne dicek bakalım.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 inanılmaz kötü oynadık. kassak daha kötü oynayamazdık yani. çk korkuyorum şu nonda hamburg a gol atıcak da başımıza kalıcak falan diye. yazık yani. bursalılar da az değil bütün maç tekme tokat sevdiler bizi. hakem de saolsun baya izin verdi.
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :) kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :) hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :)
Eeht Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şimdi gördüm pozisyonu resmen penaltı oha artık.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Her takımda bir Taner yok allahtan,kötü oynadık 2-1 kraldır bu eksiklerle
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nonda bu maç iyiydi haftaiçine hazırlıyo kendini
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Barosta şanssızlığını kırdı attı golünü sonunda
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 baros mu attı onu goremedim ben tribünde kendi kalelerine atmış gibi geldi?
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Valla bende maçı bursanın golüyle açtım ama spiker baros ve aydın dedi gs'nin golleri için
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Dartanian said: Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D Yendik bordeaux'yu,sen çık sokağa şimdiden
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Red said: maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :) kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :) hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :) Uydurulan bişey yok Red , 90. dk da ceza sahasına yapılan orta direk Bursalı futbolcuya geliyo, gs li futbolcuda de hem eli hem ayağıyla bursasporlu adamın üzerine çıkıyo, sen dikkatli izlememişsin maçı:)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 baros dokunamadı golde defansa çarptı
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BulletRide said: Dartanian said: Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D Yendik bordeaux'yu,sen çık sokağa şimdiden asdada uykum vardı bordeaux nerden çıktı bordeaux maçında sokağa çıkanları duydum da saçma gelmişti ama hamburgu elersek çeyrek final olacağından çıkılabilir
Öne çıkan mesajlar