Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray : Bursaspor [06.03.2009]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 tane şans golu ile galatasray önde :)

2-0

kafalar hamburgta.özellikle lincoln almanya'da suan :)

maç ortada geçio.bursa cılız ataklar yapıo.kaleyi tutan şutu 1 değildir.

3-4 olur maç büyük ihtimal.maçtan kopar bursa
Mesaj tarihi:
inanılmaz kötü oynadık. kassak daha kötü oynayamazdık yani. çk korkuyorum şu nonda hamburg a gol atıcak da başımıza kalıcak falan diye. yazık yani. bursalılar da az değil bütün maç tekme tokat sevdiler bizi. hakem de saolsun baya izin verdi.
Mesaj tarihi:
maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :)

kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında

böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :)

hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :)
Mesaj tarihi:
Dartanian said:
Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D

Yendik bordeaux'yu,sen çık sokağa şimdiden
Mesaj tarihi:
Red said:
maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :)

kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında

böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :)

hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :)

Uydurulan bişey yok Red , 90. dk da ceza sahasına yapılan orta direk Bursalı futbolcuya geliyo, gs li futbolcuda de hem eli hem ayağıyla bursasporlu adamın üzerine çıkıyo, sen dikkatli izlememişsin maçı:)
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Dartanian said:
Maçı netten açtım açar açmaz kafa vuruşu ve gol dedi kapattım ya :D neyse yendik öyle ya da böyle önümüzde bordeaux var.Orda bi yenersek sokaktayız :D

Yendik bordeaux'yu,sen çık sokağa şimdiden

asdada uykum vardı bordeaux nerden çıktı bordeaux maçında sokağa çıkanları duydum da saçma gelmişti ama hamburgu elersek çeyrek final olacağından çıkılabilir
  • Yeni Oluştur...