Eralp Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Outlander çok daha şık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Selam, VW'de bir ifade bozukluğu var gibi : Botokslu gibi... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Bu arada bu yeni poloyu beğendim yeni golf e benzemiş diye ama, yeni golf ü sokakta görünce hiç beğenmiyorum ben ya. Kutu gibi bi araba olmuş, kare kare hatlar, arka stoplar kare ve çok büyük, ne biliim çirkin bi araba olmuş. Yeni hatchbacklerin hepsi yuvarlak hatlı biz bari köşeli yapalım da farklı olsun demişler de güzel olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 touareg e led koyalım diye kasmışlar sanki. koymasalar daha iyi olurmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Touareg in ön farları audi q5 e çok benzemiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yau abicim sakin, online bi derginin photoshop uzmanı çalışanlarından biri yapmış sadece bunu ya, gerçekle ilgisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Outlander ı koymamın sebebi de oydu, outlanderın fotosundan başlayarak yapmış photoshop u. üst tavan raylarına bi de jantlara bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 polo adama benzemiş en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Redogski said: touareg e led koyalım diye kasmışlar sanki. koymasalar daha iyi olurmuş bence 2010dan itibaren üretilen araçlarda zorunlu onlar. Gündüz farı diye geçiyor. Yanlış mı bilyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gündüz farı zorunlu da led olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 az enerji harcayip dayanikli oldugu icin ledler gunduz fari maksadiyla kullaniliyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya gene ampul yerine led kullanılır, ama audilerdeki gibi taksici işi modifikasyon tarzında olmaz böyle nokta nokta... nası bu kadar tuttu da her marka entegre ediyor aklım almış değil... BMW nin angel eye ı gibi patent falan almamış mı bu audi de her yeni arabada böyle led ler var? lancia da var maserati de var volkswagen de yapacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yogun isikli ortamlarda led %hedehodo daha fazla gorunur durumda, ayrica kirilgan olmamalari ve durmaksizin 10-15 yillik calisma sureleriyle daha tercih edilebilir hatta belki uzun vadede daha ucuz. Sonra saniyorum gorunebilirlik acisindan da(bildigimiz aci) avantajlilar, trafik lambalarinda falan dikkat ediyorum, yandan bakilinca normalde yanip yanmadigi anlasilmayan lambalar led lambalarda oldukca gorunur ve canli durumda. Birde kucuk ve cesitli bicimlerde sekillendirmeye musait oldugu icin tasarimcilar acisindan guzel bi kacis noktasi olsa gerek. Boyle istedikleri gibi kas goz biyik cizebiliyorlar, tuketmeleri zaman alir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Selam, Patent aldı da ne oldu? Ortalıkta angel eye yapılmış şahinler dolanıyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ortalıkta audi led i yapmış hondalar da kol geziyor ama =) aftermarket ı saymak olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 TSI motoru test etmek bir nasib olmadı çok merak ediyorum. arkadaşın anlattığına göre kafayı koltuğa yaslatıyomuş. 1.2 nin tsi si ne kadar güçlü olur merak ettim ama 102 beygir fena değil ama yinede 1070 kilo düşündürücü. onun dışında arabanın dışınada içinede bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yeni polo ne zaman satışa çıkıcak, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 son posttaki soruyu ben de soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Selam, Hatta 1.6TDI motorlusu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 temmuz sonu, ağustos başı sanırım poloyu beklemedim onun yerine yeni fiesta aldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 touaregin hakkatten ifadesinde bozukluk var doru. mitsubishide mesela kendinden emin bi şekilde böle ön hatları ne bilim agresif sinirli görünüo. vw de öle diil. farlardan agresif hemen aşağısından malak ebleh bişi var. ayrıca polo şirokkonun kopyası olmuş direk ne anladım ben bundan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben tuttum yeni poloyu.eskileri hep bagyan arabası tipinde cirkin arabalardı.bu seferki cilgin olmus.golf-sever olmama ragmen bu polo alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 1.6 düşük beygirli tdi ler 1500+ km için uretiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dizaynı güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar