adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.dumanlive.com/ ayrıca 2 tanede şarkı koymuşlar siteye 5 nisanda BGM de konser olucakmış ama çoluk cocuk dolu olur yeni melek konserlerini beklemek lazım ayrıca dibine kadar şarkısını çok sevdim bide tarkandan 2 tane şarkı aldılar deniyordu ama nekadar gerçek bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Duman'ın "dönek" hariç kötü şarkısı yok zaten. Yine güzel çalışmışlardır. Ancak 2 albüm birden çıkartılmasını anlayamadım. 20 şarkılık tek albüm olarak çıkartsalardı yada 1er sene arayla çıkartıp 1 sene yatsalardı daha mantıklı olurdu. Garip.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 1ini alan diğerini de alır aynı anda mantklı bnce bu da daha fazla gelir :D bende sevdim o dediğin şarkıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Askerliklerinin acısını çıkartıcaklardır iki albüm ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Abi iki albüm yaptıysan 1 sene arayla çıkartırsın aynı gelire 1 sene albüm hazırlığından kurtulmuş bir şekilde rahat yatarsın. Askerliğin acısı da çıkar gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Adamlar yatmak istemiyorlar demek ki, özlemişler aletlerini :) alet derken düzgün anlarsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ahaha :D anladık biz ok (:P) Çıksın bir an önce de deli gibi dinleyeyim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 senden daha guzeli sevdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ooze Venue de konserine gittiğimde evet canlı performansları iyi ama skılmştım çok. Ama gerçekten bu adamların şarkılarında çok güzel içiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuluraptor Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 2 albüm 1 tane sayılır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 iki şarkı da çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ayrıca dönek çok güzel şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Şarkılar güzel yaa. İlk dinlediğimden beri takipçisiyim, hayranlarıyım hatta, çok severim gerçekten. Neden 2 albüm acaba onu ben de merak ettim. Şu ilk konserine gitsem mi acaba yaa http://www.biletix.com/event.htm?id=KKEV1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şarkılar hoşuma gitti sabırsızlıkla bekliyoruz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 roket adam said: Şarkılar güzel yaa. İlk dinlediğimden beri takipçisiyim, hayranlarıyım hatta, çok severim gerçekten. Neden 2 albüm acaba onu ben de merak ettim. Şu ilk konserine gitsem mi acaba yaa http://www.biletix.com/event.htm?id=KKEV1 İlk konserler inan güzel olmuyo şarkıalrı tam blmiyosun konserde de eğlenemiyosun eşlik edemeyince o yüzden alıştıktan sonra git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Eski "Hadi abi icelim" dedirten havasi yok.Degismis gibi baya tarz GIBI GELIYOR BANA YOKSA SUPHEN MI VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 İkisi de ilk dinleyişte iyi geldi kulağıma. Genelde ilk dinleyişte sevdiğim şarkı azdır. Hevesle bekliyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Senden daha güzeli onlardan önce çalıcaz grupla asufahsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 senden daha güzel hosmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Duman adlı grubun dağıtılması uğruna orduyu ele geçirmeliyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 konserleri çok fena oluyo yaş ortalaması 11 12 gittim biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hiç sevmedım be bu iki parçayı. sololar leş. eskiden onlar güzeldi, hiçbişe kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sesu said: Duman adlı grubun dağıtılması uğruna orduyu ele geçirmeliyiz bence. *bearhug* Yapilmali bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 fizban said: iki şarkı da çok güzelmiş. ayrıca dönek çok güzel şarkı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 teoman+nil karaibrahimgil tarzı bişey olmuş,şenliklerde falan güzel gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar