adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.dumanlive.com/ ayrıca 2 tanede şarkı koymuşlar siteye 5 nisanda BGM de konser olucakmış ama çoluk cocuk dolu olur yeni melek konserlerini beklemek lazım ayrıca dibine kadar şarkısını çok sevdim bide tarkandan 2 tane şarkı aldılar deniyordu ama nekadar gerçek bilemem.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Duman'ın "dönek" hariç kötü şarkısı yok zaten. Yine güzel çalışmışlardır. Ancak 2 albüm birden çıkartılmasını anlayamadım. 20 şarkılık tek albüm olarak çıkartsalardı yada 1er sene arayla çıkartıp 1 sene yatsalardı daha mantıklı olurdu. Garip.. :/
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 1ini alan diğerini de alır aynı anda mantklı bnce bu da daha fazla gelir :D bende sevdim o dediğin şarkıyı
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Askerliklerinin acısını çıkartıcaklardır iki albüm ile
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Abi iki albüm yaptıysan 1 sene arayla çıkartırsın aynı gelire 1 sene albüm hazırlığından kurtulmuş bir şekilde rahat yatarsın. Askerliğin acısı da çıkar gayet :D
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Adamlar yatmak istemiyorlar demek ki, özlemişler aletlerini :) alet derken düzgün anlarsınız artık
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ahaha :D anladık biz ok (:P) Çıksın bir an önce de deli gibi dinleyeyim ya :)
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ooze Venue de konserine gittiğimde evet canlı performansları iyi ama skılmştım çok. Ama gerçekten bu adamların şarkılarında çok güzel içiliyo
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Şarkılar güzel yaa. İlk dinlediğimden beri takipçisiyim, hayranlarıyım hatta, çok severim gerçekten. Neden 2 albüm acaba onu ben de merak ettim. Şu ilk konserine gitsem mi acaba yaa http://www.biletix.com/event.htm?id=KKEV1
EponymouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şarkılar hoşuma gitti sabırsızlıkla bekliyoruz B)-
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 roket adam said: Şarkılar güzel yaa. İlk dinlediğimden beri takipçisiyim, hayranlarıyım hatta, çok severim gerçekten. Neden 2 albüm acaba onu ben de merak ettim. Şu ilk konserine gitsem mi acaba yaa http://www.biletix.com/event.htm?id=KKEV1 İlk konserler inan güzel olmuyo şarkıalrı tam blmiyosun konserde de eğlenemiyosun eşlik edemeyince o yüzden alıştıktan sonra git
Mille Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Eski "Hadi abi icelim" dedirten havasi yok.Degismis gibi baya tarz GIBI GELIYOR BANA YOKSA SUPHEN MI VAR
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 İkisi de ilk dinleyişte iyi geldi kulağıma. Genelde ilk dinleyişte sevdiğim şarkı azdır. Hevesle bekliyorum valla.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Senden daha güzeli onlardan önce çalıcaz grupla asufahsa
sesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Duman adlı grubun dağıtılması uğruna orduyu ele geçirmeliyiz bence.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 konserleri çok fena oluyo yaş ortalaması 11 12 gittim biliyorum
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hiç sevmedım be bu iki parçayı. sololar leş. eskiden onlar güzeldi, hiçbişe kalmamış.
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sesu said: Duman adlı grubun dağıtılması uğruna orduyu ele geçirmeliyiz bence. *bearhug* Yapilmali bu.
salmondance Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 fizban said: iki şarkı da çok güzelmiş. ayrıca dönek çok güzel şarkı. +1
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 teoman+nil karaibrahimgil tarzı bişey olmuş,şenliklerde falan güzel gider
Öne çıkan mesajlar