OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 15 gun once siparis vermistim yeni geldi alet daha once de kullanmistim arkadasimda kalirken gercekten ise yariyo mekik cektiginizi hissediyosunuz tavsiye ederim http://www.ab-core-and-stomach-exercises.com/images/ab-rocket.jpg 215 aldim ben fakat kazik yemisim netten baktim 130 liraya bile varmis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Reklamlarda gördüm de çok komik bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 espri anlayisin supermis utu masasi da komik geliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Düşüncemi dile getirdim, "gayet komik geldi" lafını espri olarak algılayabilmek güzel birşey. Tamamen tembelleşen insan nesline hitab eden, büyük ihtimalle uzun insanların boyun problemi çekmesine neden olacak (boyun desteği var diyorlar ama ne kadar olabilir?) reklamlarda gayet saçma çalışma süreleriyle six-pack vaad eden bir ürün komiktir, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 çok seviyorum bu reklamları ya http://img220.imageshack.us/img220/8651/captureg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 deadwoll said: reklamlarda gayet saçma çalışma süreleriyle six-pack vaad eden bir ürün komiktir, kusura bakma. Vaad ettikleri komik tabi. Ama sırt ve boyun desteği varsa sakatlık riskini azaltır ve alıştırmayı yaparken daha iyi bir his sağlar. Yine de sonuçta aynı eforu sarfediyorsun. Bu alet olmadan da yapabilirsin aynı hareketleri. O yüzden bu paraya kesinlikle değmez bence. Buna vereceğim parayla 2-3 ay bir spor salonuna üye olur bu aletlerin alasını kullanırım. Zaten sırt çalışmadan karın çalışmak riskli iş. Muz gibi yamulursun tek taraf geliştiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yağ oranını maksimum %10lara düşürmeden karın kası göremezsin, düşürünce görmek zor değildir ama. O yüzden bu aletler normal mekik çekebilen insanlar için gereksiz bence. Bel sakatlığı gibi sorunları olan kişiler için mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bel boyun sakatligi gibi bi durum yok 192 yim zorluk cekmeden yapiyorum ama sorunda o yapmanin normal mekikden farki yok ama yinede yardimci bi sekilde tam olarak dogru yapiyosun hareketi oda onemli bisey tabi alet de cidden ise yariyo yani zaten aletle beraber beslenme programi gelio onu uyguluyarak cons un koydugu resimde ki gibi farkalr gormek mumkun haa ben iade edicem cunku babam parasini vermiycek galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 iade etmedim tam anlamiyla harika bir alet gercekten cok ise yariyo herkese tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okanokan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://abrocketturkiye.com/ bu siteden ürünü kolayca aldım üstelik 2 saat gibi kısa bir sürede evime teslim ettiler gerçektende çok memnun kaldım mekikleri o çekiyor ama forma siz giriyorsunuz üstelik piyasada yaptığım araştırmalarda 99 ile 80 lira arasında değişen ürün fiyatına rağmen orjinal ab rocketi bu siteden http://abrocketturkiye.com/ sadece 59 liraya alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yakında botlar da saldıracak siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şey eksik kalmış "VE BU REKLAMI İZLEDİKTEN SONRAKİ 5 DAKİKA İÇİNDE ARARSANIZ SİZE AB ŞEYPIR KARIN KASI GÜÇLENDİRME APARATCAĞIZI VE AB KEYLOGIR MÜKEMMEL BOYUN RAHATLATMA SİSTEMİNİ HEDİYE EDECEĞİZ HEM DE SADECE X LİRAYA VE 123 TAKSİDE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 AHAHAHAHAHA kullandım işe yarıyo, 1 ayda biret pitin fayt klaptaki hali oldum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 okanokan said: mekikleri o çekiyor ama forma siz giriyorsunuz budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çok iyi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Piii, buna para vereceğine P90X'in Ab Ripper X programını yap. 15dk sürüyor, paran da cebinde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 O programı yapabilcek düzeyde olsa sence bu alete ihtiyaç duyar mı mekik çekmek için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 He bide unutmuşum bu aletin türevlerinden babam almıştı.1 sene kadar kullandı 50 li yaşlarında ve gerçekten oldukça işe yaramıştı kendisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 okanokan said: mekikleri o çekiyor ama forma siz giriyorsunuz win (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king41 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 mrb arkadaşlar ben http://www.abrockettwister.gen.tr/ adresinden siparş verdim yeni ve daha güzel ürünleride var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 mekikleri siz çekiyorsunuz ama alet şekle giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 o değilde adam hakkaten 200 lira mı vermiş sdfds ben 50 liraya mekik sehpası almıstım spor salonlarında olanlardan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bu bende de vardı, 2 senedir kullanmıyodum. evet işe yaramıştı, ama ben zaten baya inceyim, o yüzden yaradığını düşünüyorum. şişmanlar önce 1 saat kardiyo yapsın üzerine abrocket a kassınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar